Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Ha minél olcsóbb akkor ahogy a többiek írták a Tribit Xsound go, esetleg Xsound Surf ami nagyon olcsón kapható.
Xsound go-ból van ugraded verzió 16 watt teljesítménnyel, ami teljes hangerőn jobban megtartja a basszust.
Szerintem fölösleges ettől drágábbat venni ha arra sincs garancia hogy használni fogja!
Azért fölösleges drágább hangszóró hogy a polcon porfogó legyen. -
<Adamsky>
nagyúr
Xsound Go (amazon.de) - amit Acélfarkas ajánlott is ajánlott -, vagy ha "belefér", akkor MaxSound Plus (amazon.de). Édesanyádnak szerintem már az XSound Go is bőven elég (lehet, nem tudom mennyire szereti "bömböltetni" a zenét
), de ha rászánod a pénzt, akkor a MaxSound Plus szvsz. (nekem volt mindkettő) talán (még) jobb választás a nagyobb teljesítmény, és a ki/be- kapcsolható mély-kiemelés miatt. -
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Interactive Brokers társalgó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- YouTube
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Azért fölösleges drágább hangszóró hogy a polcon porfogó legyen.
), de ha rászánod a pénzt, akkor a MaxSound Plus szvsz. (nekem volt mindkettő) talán (még) jobb választás a nagyobb teljesítmény, és a ki/be- kapcsolható mély-kiemelés miatt.