- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #11630 üzenetére
Igen én is azt mondom hatalmas a főlénye!
Csak hát itt a hangerő volt lényeg és ott a Dockin igen erőteljes és testes hangal rendelkezik. Nehéz is mást mondani helyette ami ennyi ideig bírja. Nekem a D Fine plus 3 óra 32 percet ment max hangerőn,
Allan Rossi a D Fine 2 esetén csak 2 óra 2 perces akku időt hozott össze max hangerőn.JBL Xtreme 2/3 is 4 órát megy maxon, így azt mondom a Dockin teljesen jól szerepel is jól bírja.
Az Earfun Uboom se rossz hangszóró, azért az árért szépen szól és hordozható. De bizonyos esetekben igen is el tud fogyni a teljesítménye. Nekem fürdőszobát 60/70% körül szépen kitölti!
#11631Mauzes
Igen ez tény annak is kihal az akkuja de sajnos jelenleg nincs más alternatíva ami hasonló vagy felveszi a versenyt egy Go+Playel.Mert amik piacon vannak mindegyik vagy könyebb vagy gyengébb.
És nem rendelkeznek olyan erős és testes basszussal mint a Go+Play.
Azért írtam hogy a Onyx 6/7 ami basszusban is versenyképes kb vele.
Az hogy a basszus túl sok, inkább legyen több mint kevesebb.Mikor a D Fine Plus/Onyx Studio 3 ellen mérve maga a hangkép is kicsit szebb az utobbi esetén, de legjobban ott jött ki a különbség mikor a basszusokról volt szó.
Sokkal szebb és lágyabb az Onyx studio basszusa.Sajnos az Onyx 6/7 akkuja kicsi és gyenge de hálozaton viszont szépen zenél. Még ha tönkre is megy az akku azért az 1X18650-es celláért nem kár, könnyen lehet házilag is cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest