Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
dave_gahan #10949 üzenetére
Motion plus-al nem lősz mellé!
Az a hangszóró lassan 2 éve van piacon de még mindig bestbuy.
Igen na én is azon csodálkoztam mikor jött a teszt tőle hogy a Tronsmart T6 a legjobb hangszóró, meg a T6 Max is milyen jó....
De bezzeg a JBL Xtreme rossz... LOL
Hát nem az én füllemben a hiba mert én valahogy máshogy hallottam.Nekem mikor meg volt a T6 a basszusa csak egy torz puffogás/brummogásnak tünt ami számomra élvezhetetlen volt.
(Pedig elméletileg basszura van kihegyezve)
EQ-val elég komolyan vissza kellet venni a basszust hogy ne torzítson.Nekem is ahogy az évek alatt egyre jobb hangszórókat hallottam úgy nőtt emelkedett az igényem. De az biztos hogy zene hallgatásra valahogy nagyon távol áll a Tronsmart attól ami értékelhető.
Néha mikor a Dockin hallgatom 60% körül komolyan annyira jó szép részletgazdad dinamikus hangzást tud nyújtani. Ellie Goulding - Under the Sheets nagyon jól szépen szól rajta.
De sok régi klasszikus esetén előjön a minőségi hangzás előnye!
Ratt - Scene of the Crime 3:11 az a gitár szólo annyira jó a hideg kirázz tőle!Ha már Rock
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest