- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
Hangerőben mennyire jó? A Tronsmart Element Mega érdekes hangosabb mint a divoom onbeat 500-om
Tribitet meg eladtam ismerősömnek.
Érdekes most tribit oldalon most akciósak a termékek. 6k-ért Xsound Go,de a maxsound plus meg nem akciós,pedig arra is fáj a fogam.Bár anker soundcore boost vagy Earfun Uboom is érdekelhetne csak azok mennyire jók hangerőben?
-
ad4m1337
aktív tag
Nalam is frissitett az app
Szerintem verhetetlen 10-12k Ft -ért ez a hangfal (akcióban Aliról), viheted bárhova, törheted-zúzhatod, beleesik a medencébe stb. és ritkán kell tölteni a 24h üzemidő miatt.
Bár ennek ellenére én upgradelek a Boostra ha lesz akcióban, kicsit több basszust szeretnék, persze az meg nagyobb és kevesebb üzemidő, és nem vizallo.
-
<Adamsky>
nagyúr
-
carl18
addikt
Amazonrol lehet beszerezni. "Például amazon.de.
Hát én fél hangerőn hallgatom általában, egyáltalán nincs túlzásba véve a mély hang. És ahogy észrevettem hallasz mellette más tartomány is.Általában 15% kupon szokott rá lenni.
Nekem úgy jött össze a 27 euros összeg, hogy már korábban kosárba volt 20%-os kuponnal bár nem tudtam megvegyem-e. Aztán a 15+20%-os kupon össze adta a rendszer. És mikor megláttam mennyi a vége, akkor tudtam nem szabad kihagyni ennyiért.
Nekem a Dockin mellé kellet egy kis hangszóró ami kompakt, jól szól és sokáig birja. Teljesen elégedett vagyok vele, ezért az árért jól szól és még hordozható is. Más Liga mint unokaöcsém Sony SRS X11 hangszórója. ( És hozzá teszem anno az X11 15-20E forintért ment)
Még a Charge 2+ is megalázta, annak ellenére más árkategória.
Sok hangszóróra gondoltam, Köztük Tronsmart T2 Plus. De mivel ezzel a márkával van egy pár tapasztalatom, nem mertem bevállalni. Nem a minőségi hangzásról hires.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16e 128GB Black - 100% akku - Apple gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 14 128GB Red - 100% akku
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest