- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11067 üzenetére
Remek hogy a kormány mindenre rá akarja rakni a kezét!
Igen tudtam róla hogy lassan jönni fog, na akkor gyorsan berendelek minden szükséges dolgot Aliexpressről
Kösz az emlékeztetőt akkor most kell megvenni a dolgokat
Mondjuk én se tudom 400-500 ft-os tételek esetén is mi a Francnak még rá az a 27% áfa. Ideáig mindenki azért rendelt külföldről mert olcsón megúszta a dolgokat.
De komolyan tök felháborító hogy mindig az átlag kis embert szívatják az új jogszabályokkal. -
Grande Ale
őstag
válasz
<Adamsky> #11051 üzenetére
Nálam a kínai vagy a Kínában gyártják az nem ugyanaz. A Mercedes sem magyar... Több mint egy hónapja kinlodok a cserén egy hivatalos magyar garis Denon hangszóróval, bele sem merek gondolni egy kínai garis, angol, vagy ki tudja milyen nyelvű supportal. Ezt inkább kihagynám...
Rendelek persze én is bangood és társaitól, de olyan dokgokat, ami nem fáj, ha tönkremegy. -
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #11009 üzenetére
Ez a Select pro talán amerikai piacra szánt " RGB"s változat!
Külsőre úgyan az csak hát világít és van olyan akinél ez is szempont vásárláskor.
#11010_stick_
Üdv!
Nos én általában 50/60% között rakok el egy hangszórót ha egy darabig nem használom. Litium akuknek ez legjobb kb tárolásra, túl alacsony és túl magas töltés se ajánlott ha sokat fog állni.
De ha nem is használod egy darabig azért érdemes 3 havonta kicsit előveni használni és újra tölteni. Aztán mikor félig van a töltés ismét elrakni. -
dave_gahan
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10990 üzenetére
UniCredit.
Köszi mindenkinek a tanácsokat és igazatok van, egyszerűen csak nekem első blikkre nem tűnik komfortosnak NEM arról a számláról intézni a kifizetéseimet, amire a fizetésem érkezik. Ez az állandó figyelés, közbelső utalgatás, eleget tettem rá, túl sokat, stb.... Plusz mindezek mellett keveset utazom külföldre, tehát ez sem motivált. De OK, a puding próbája az evés.borbar: "Három 10 Gbps-s USB adatkábellel (magadnak, barátaidnak vagy fel a Vaterára) együtt is nézd meg az árát, ha javasolhatom."
Ilyen comboban nem találtam meg. -
soultrapp
senior tag
válasz
<Adamsky> #10995 üzenetére
Partybox 100-ra gondoltam, mert itt aprón van 75ért.
Sony Xb90 90k sok helyen.
Partybox 100 akkumulátoros,de a 200 nem sajnos.
Viszont azokat még nem is néztem milyen árban mozognak.
Lehet rápillantok,mert ha sokkal jobb teljesítményben,akkor lemondok a 100rol a 200as javára.Novemberben még a sony mhc v42d-t nézegettem 90ért,de végül egy edifier r2750db lett belőle ami sajnos nem olyan mobilis. + hangerőben sem nagy szám...néha jól jönne a több kakaó:) :)
-
Aidan85
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10975 üzenetére
Innen nézem, meg mindenféle csatornán küldik az infót, fb, telegram:
couponsfromchina -
dave_gahan
aktív tag
-
borbar
tag
válasz
<Adamsky> #10965 üzenetére
Ezért is hasznos egy német postacím. Ha primeos vagy, akkor nincs se amazonos postaköltség, és a német ÁFA is alacsonyabb, így marad, érhető el 70 EUR alatt a Motion plus.
Viszont Alin mindenképpen jobb árat tudtok elérni. Négy ankeres cuccért a teljes rendelésre 6 % a kedvezmény. Ha a négy termékkel eléritek a 149 USD-t, akkor még 5 USD az Ankertől mint seller kupon. (Igaz annak aki már rendelt az Ankertől küldtek 2 és 3 USD-os seller kupont már.)
De érdemes az Alin is, a saját fiókotokban keresgélni. Én 10 USD-os kupont kaptam az Alitól a 11-ik születésnapjára, igaz rendeltem is mostanság párszor.
És fogok most is. Meggyőztetek engem is, veszek is magamnak egy Motion plust. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10968 üzenetére
Én is örülnék ha jönne egy Go+Play kategóriáju hangszóró tölük!
A M-Boom nekem is azért nem tetszik a fogantyu elcsunyitja, válpántal sokkal praktikusabb volna. De még így is meglepő csak 1,5 kg és kategória társai 2-3 kg között vannak. Dockin/JBL Stb.
Jó volna ha jönne egy Motion+/Boom fúzió! A Tökéletes hangszóró lehetne.
Például az Onyx studio is jó hangszóró volna, borzalmasan gyenge az akkuja.
Idén lesz 2 éves a Motion+ szóval lehetséges végre kapunk egy model frissitést! -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10961 üzenetére
Hát én a Dispute emlékszek csak úgy értettem ha mondjuk 2-6 hónap után meghibásodik akkor is van-e lehetőség garanciára?
Miután leadta az ember a pozitív értékelést.
Én is kaptam már vissza árat ha nem érkezett meg a termék.
(Myearfun oldalon még mindig 100 dollár az uboom)
Talán kifutott széria? és át álltak füllhallgatokra? -
dave_gahan
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10950 üzenetére
Szeretem a mélyeket, de csak úgy, ha nem vesznek el a részletek és meg van a közép és a magas is.
Azt kell mondjam, h sztem nekem elegendő az a basszus, amit a Motion+ tud: [link] , [link] , [link] , [link]
Egyébként sztem Alan Ross az egyik legjobb szakmai tesztelő, az alábbi összehasonlítást néztem a napokban, de sztem még megfülelem 1x-2x:[link]
A másik kedvencem Antwan Richardson, ő is letette a haját: [link] és [link]Nem vagyok egy audiophile, inkább laikus, csak szeretem a kiegyensúlyozott hangzást (amellett, hogy azért bejönnek a fejtépő, gyomorszaggató basszusok is
), persze tisztában kell lenni ezen hangfalak korlátaival. Nyilván kísérletezgetni lenne jó az EQ-val mindkét cuccnál: a Boomnál az "A" formájú EQ lehet, h kiemeli a közepeket, de a többi rovására, ugyanúgy a Motion+-t is biztos lehet úgy hangolni, h brutálisabbá tegye a basszust. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy mindkettő 30 W-os, kültéren mindkettőnek meg vannak a korlátai, hiába hirdetik a Bomo-ot "outdoor speaker"-nek és persze távolságfüggő is a dolog.
Valóban, a zene sem mindegy, a nickemből kifolyólag nálam a Depeche Mode a number one
, szorosan követi a U2, Paradise Lost, Vad Fruttik, FreshFabrik, Black Nail Cabaret, NIne Inch Nails, Massive Attack, Rammstein, Queens Of The Stone Age, Editors, Snow Patrol, Keane, Recoil, Nitzer Ebb, Faith No More, Placebo, INXS, Queen, The Beatles, Nephew, na nem sorolom tovább... Szóval főleg az elektronikával tűzdelt alter (+ egy kis elektronikus zúza, esetleg jófajta rock). Semmi tuccoskodás, dj-skedés.
kmarci25: mekkora király vagy!Köszi!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #10935 üzenetére
Az FM rádió miatt esetleg jó lett volna a Jack, de hagyom majd a francba.
Ez lesz aztán kész. Június elején lesz az unakahúgi névnapja, majd arra kap egy Ankert. Ha addig jön valami új, akkor ráérek agyalni, ha nem lesz nagy változás, akkor megkapja az Ankert.
Örülni fog neki, az biztos. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10923 üzenetére
Hát hála nekem még nem volt gondom a bekapcsolási hangokkal, Dockin és Earfun effekje se okoz gondott.
Inkább a régi és gagyi angolul beszélő női hang volt zavaró.
Dockin első generációja is ilyen volt "Dockin Speaker Activated"
Igen láttam oluv videójában van limitált példány de egyenlőre van itthon elég lom. Sajnos nem veszek olyat amit nem használok!
Egyenlőre bőven kiszolgál a D Fine plus és alkalmi zene hallgatásra.
De van hogy 1 hétig be sincs kapcsolva. -
moma
őstag
válasz
<Adamsky> #10925 üzenetére
mágneses jogos. nem férne be a kis fedő alá.
csatinál szerintem az van, hogy amikor ki-be van dugva a kábel, meg amikor be van dugva és húzza le, kicsit feszítheti a foglalat forrasztását és idővel megadja magát. De tényleg stabilabbnak tűnik type c, szóval itt lehet nem lesz ilyen.
-
moma
őstag
válasz
<Adamsky> #10918 üzenetére
Amúgy a line in-t miért hiányolod?Valami olyan eszközre kötni rá, ami nem tud bluetootht?
Én is emellett döntöttem végül meg is jött ma. Nagyon tetszik, elégedett vagyok teljesen. Külsőre is, hangja is, basszus karaktere e. Több, mint tökéletes lesz anyukámnak. Mérete még olyan is, amit ha nagyon akar vihet is magával, táskában, ha megy valahova tesóm gyerekeivel
. Ha nagyon nagyon kötözködni akarnék max az jut eszeme, hogy kicsit kemények a gombok
Jah a ledek is tetszenek, hogy látszik a töltöttség mértéke kicsit így is.
És köszi mindenkinek a segítséget, a tanácsokat
Jah egy kédés: mennyire jellemző még a type c csatlakozóval, hogy tökre szokott menni idővel? Még a mikro usb vel volt ilyen nekem telóval is hangfallal is. Gondolkodom ne vegyek e neki bele egy mágneses töltőt, hogy ezzel se legyen gond.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
<Adamsky> #10914 üzenetére
Köszönöm
!
Igazából kettő unakahúgi van 11-12 évesek. Lehet kap mindkettő egyet-egyet a Anker SoundCore Boost - ból, és a húsvét, névnap vagy szülinap le lesz fedve.
Aztán persze nem, volt már ilyen, hogy 2-3 ünnepre valami, és persze mindig volt a " napon" ajándék
.
Szerk.: majd megírod a tapasztalatokat az Anker- ről?
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10887 üzenetére
A Surf csak budgetket írtam, bár az Xsound go valóban jobb tőle!
az amazon.de-es linken ott van a 20% Voucher bár akkor se jön ki 30 eurora szállítással.
Sajnos valóban nincs feltüntetve amazonon milyen verzió is, de állitólag mindegyik az ugraded .Van új Tribit hangszóró amúgy Stormbox pro néven!
120 euroért.
-
LanyUs
őstag
válasz
<Adamsky> #10864 üzenetére
Jó meglátás! Valóban pattogós a basszus, de 60% teljesítmény felett már jobb a helyzet. Közepes tartomány megtolva. Sokan nem szeretik az állandó buffogast, azoknak megváltás. Érdekes, hogy minőségi zenével jön a több mély belőle. A JBL erre nem érzékeny. Buffog ha kell ha nem. Akármilyen szar a forrás... Vikingek esetében megoldás, hogy felteszem 80% ra és telóról szabályozás.
Viking Tisztábban szól, mint az Extreme 1. Ami érdekes, hogy max. hangerőn is torzítás mentes! JBL nem igazán.
36ert kettőt kaptam. A stereo mód! Na itt kezdődik az élet és a hangzás. Bejött...
Ha sokáig hallgatod sztereóban nem szabad visszatérni mono módra mert érdekes szavak hagyják el a szád 😀Aztán hallgattam erősítővel zenét, na ja az megint más világ...
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #10862 üzenetére
Csak laptopról van rossz hangja.
Új gép, win10-zel a héten kaptam, Dell 5410, ez előző HP-vel nem volt gond, bár az nem volt ennyire korlátozva a win 7 miatt.BTW megjött a Life Q30, már egy hete nyúzom. Hát tényleg nagyon rendben van, a hangja is, a komfortja is jó, órákig tudom hordani anélkül, hogy zavarna, ilyen még nem fordult velem elő, plusz eléggé rendben van az appos EQ settings is, a lehetőségek száma határtalan.
Még nem volt ANC-s fejhallgatóm, így nincs összehasonlítási alapom, de így elsőre megdöbbentő, hogy mennyi minden ki tud szűrni a környezeti zajokból.
...még nem kellett töltenem, 70%-os akksival érkezett, és még mindig 30-on vanKöszi, hogy lebeszéltél a Tribitről
-
LanyUs
őstag
válasz
<Adamsky> #10857 üzenetére
Nem vagyok képben, de ez a Motion Boom csak 30W. Jól látom? 100$, tehát 30e Ft. Teljesítmény alapján gyengébb, mint egy darab W-king D8, ami 50W. Ha 35-40e Ft-ért hozzá lehetne jutni 2 db-hoz, akkor az már Boom
. Az Extreme 1-esem 40W, de úgy kértem ajánlást, hogy tudjon többet. Ez a king nem tűnik rossznak ennyiért... 2 db meg főleg.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10845 üzenetére
Elsőnek oluvnál láttam. és az bizony 2019 nyarán volt. Akkor jelenhetet meg valamikor június/július táján.
Szóval talán idén de lehet kap valami frissitést.
A motion boom inkább egy nagy tesó volna, ami Xtreme Alternatíva.
Csak azért gondoltam nem kap egy jó ideig frissitést, a Bluetooth verzió 5.0 és az akkuja se kicsi. Így nincs benne elavult komponens ami csere érett volna.
A Dockin D Fine 2016 decemberében jelent meg, és akkoriban kapott 4.0 bluetooth. Így nem csoda 2018-ban piacra került a plus 4.2 bluetooth-val.A Motion Boom utodjára jobban kíváncsi leszek!
Remélem a foggantyút cserélik szíjra. stb.
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10835 üzenetére
Mikor megjelent is 60 dollár volt, talán készlethiány miatt emelték az árat stb!
40-42 dollárért kifogható akcióval ami 12E forint.
Minden esetre elégé felkeltette az érdeklődésem. Ha lesz normálisan áron berendelek egyet!kültéri hangszórónak remek volna.
IPX 7-es így a víztől se kell félteni. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10821 üzenetére
Az oldaluk szerint állitólag szállítanak magyarba. A Fő probléma most 100 dolcsit ír árazás terén az Earfun Uboomra. Nyilván nem éri meg azt a árat, én is gondolkoztam a rendelésen próba gyanánt.
Kíváncsi vagyok a hangjára!De 100 dolcsin nem adok érte annyit nem ér, karácsonykor 40 dollárért ment akcióba.
-
dethroner
veterán
válasz
<Adamsky> #10811 üzenetére
Természetesen elhiszem hogy úgy van ahogy mondod. Sokáig azt gondoltam nincs szükségem bt hangszóróra, de aztán jött egy ötlet hogy mire tudnám használni. Árban, kinézetben, beígért szolgáltatásban megfelelt a T6, ezért megvettem 18K-ért. De nem hozta azt amit igért és amit elvártam, jeleztem a gyártónak, kárpótolt 12K-val, szóval 6K-ba került, és volt hozzá egy kemény hordozó tok, amit 3K-ért hirdetnek. Azt gondoltam hogy ennyiért már megtartom, ennyit megér. És akkor jött a javaslat az ismerősömtől, hogy tudna szerezni bármilyen JBL cuccot bolti ár fele alatt. És azt gondoltam hogy ez egy biztonsági megoldás, mert ha ez sem jönne be nekem, akkor ezen az áron bármikor el fogom tudni adni. De úgy néz ki, mindenben tökéletesen megfelel az elvárásaimnak, így megtartom. Magamtól sose vettem volna JBL-t, próbálkoztam volna az itt ajánlott márkákkal, de attól tartok hogy ha azok nem győztek volna meg, beszerzési áron nem tudtam volna túladni rajtuk. De most nagyon elégedett vagyok, a pénz meg úgyis olyan mint a nyár, jön-megy
-
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10797 üzenetére
Azért a Hitachi mellet álljon hogy 1984-1986 között gyártották.
Szerintem ez anno tuti jobban szólt mint most, szerintem pár kondit cserélek benne újra. Meg onnan tudom az áram ellátás probléma miatt torzít hogy ha kicsit feljebb húzom a hangerőt villog a led rajta.
35 év alatt csak kiöregszenek azok a kondik, szóval majd kíváncsi leszek mennyit javul a hangja !Azért én még így is örülök hogy szert tettem erre a Hitachira. Egész jó állapotban van és ritka darab!
Sajnos annak a világnak vége, elég sok gyártó kiszorult a piacról.
Manapság rámentek az olcsó előállításra és a profit mindennek felett.
De a 80-as években a szüleim nyertek egy ilyen Hitachit, és 3X havi fizetésbe került anno állitólag. Szóval lehet minőség volt de meg is kérték az árát.
Azért a mostani Bluetooth hangszórók ahhoz képest elérhető árban mennek! -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10773 üzenetére
Ilyen fúzióra én még nem is gondoltam!
Bár ígaz lehet ezért is érdemes várni. Motion Boom azért lehet meg mert könyebb is 1.5 kg mint az Xtreme 3 ás társai. És a hangszóró is kisebb, 2X6 cm szélessávú hangszórót kapott. Méretben és súlyban is hátrányban van, még is versenyképes.
Dockin és Xtreme és társai 2 útas hangrendszer kaptak amik 65-70 miliméter átmérővel rendelkeznek.
Nekem a Dockolóra van 2 év garancia, így még egy darabig el zenélgetek vele. Aztán az Anker valóban piacra dobhatná azt a fúziót amit említettél
(Azért lesz választék később is, Earfun, W-King, Anker,Tribit. Egyre több cég veti meg lábát a piacon)
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10739 üzenetére
Mondjuk úgy hogy a zenék talán 20% de képes rajta torzítani teljes hangerőn. Főként azért meglepetés, mert volt egy pár hangszóróm, de a Divoom onbeat 500 ami klasszisokkal olcsóbb kategória se torzítot maxon.
Igen azt a Anker én is néztem a motion boom nekem is fent áll mint választási lehetőség!
Talán a W-king D8/9 amit lehet kipróbálnák.
Vagy egy Onyx 7 ?Ha jön egyser.
Csak unokaöcsém kapot egy 30 wattos W-king D8 mini alternatívát. minit szülinapjára, és az állam fogtam teljes hangerőn milyen jól szól a méretéhez képest és nem torzítot. Erre fel nekem itt van a majd 3X drágább D Fine + ami teljes hangerőn vagy ahhoz közeli állapotban igen szépen torzít jó pár zenénél.
A Fő gond hogy kicsit bőngésztem az amazon véleményeket is, és nem én vagyok az egyedüli a problémával, sokan írtak nem túl jókat magáról a Dockinról.
Persze inkább csak az a szomorú hogy lényegében élőben jön elő egy hangszóró milyen is valójában.Most azért van rossz szájízem, mert ez a torzítás dolog engem elégé zavar és így én nem szeretek zenét hallgatni.
Lehet nem véletlenül volt leakciózva fekete pénteken 90 eurora......Talán annyit is ér valójában.
Igen a régi verzió 30 grammal nehezebb mint az új, más a hangszórórács anyaga a réginél ha nagyon mélyre megy képes a rács rezonálni.
Az új verziónál ezt kiküszübölték az anyag cseréjével, de az meg valami elektronika korlát miatt meg letorzít. (Talán a zajszürő az oka)
Sajnos a torzítás nállam pont az a réssz amire nagyon alergiás vagyok. -
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #10676 üzenetére
Elengedtem a Tribitet, főleg, hogy nem is kapható sehol szinte
Eldöntöttem, hogy Life q30 lesz, a type-c, az app használata, és a nagyobb fej mérete miatt.Én eddig headsettel futottam, az mindig ki akart esni. most egy tws haylou gt1-el, ez már sokkal jobb, de időnként ez is mozog, és ha kicsúszik, elmegy a basszus. Lehet, hogy az összes ágyba dugós ilyen, hogy a fül akusztikáját használja ki a mélyekhez, de gondoltam egy sportra fejlesztett füles csak jobb lehet, ráadásul mindenki ilyenek vezetékes fülesekben edz, ennyi ember nem tévedhet
Amúgy utálom az agybadugós cuccokat, de igazából nincs más lehetőséged szinte, legalábbis ebben a 20-30 USD ársávban, valami meg kell... egyébként közben el is tűnt az a bolt az aliról, aki Törökországból küldte volna az olcsó ankereket 🙂
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #10674 üzenetére
Jaja, igazad van, közben észrevettem azt is, hogy új bolt, Dec 21 én alakult, 0 visszajelzés, semmi tapasztalat nincs még róla.
Igazából úgy indultam, hogy 30-40usd, Tribit xfree go, de mire rászántam magam, eltűnt, ekkor találtam rá az ankerre, de a keret max a q20ra futná, így mikor megláttam a q30ast ugyanabban az árban, már nem láttam semmit a lila köd től, csak hogy Törökország, és free shipping
Köszi a q30as tapasztalatokat, még gondolkodom rajta, hogy megéri-e nekem azt a különbséget, amiből majdnem kijönne egy Soundbuds flow is -
pataslogeza
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10656 üzenetére
Igen kellene, és hallom is, de olyan minimális, hogy csak akkor veszem észre, ha direkt arra figyelek, különben fel sem tűnik, hogy állítom a hangszínt. Ez ilyen volt a mediamarktban is amikor ott kipróbáltam, csak azt hittem majd a távkapcsolóval be lehet állítani, de távkapcsolóval sem lehet, azzal is ugyanolyan.
Ha az enyém lenne már szét szedtem volna, hogy megnézzem mit lehet csinálni vele, de nem magamnak vettem, így nem akarom szétszedni hogy tesztelgessem.
Amugy 55ezer ft a mediamarktban, én azt nem mondanám olcsónak. Persze ez attól függ mihez viszonyítjuk. Egy partybox 1000-hez képest olcsó, de egy magyar átlagfizetéshez képest egyáltalán nem olcsó.
-
asdddsa
tag
válasz
<Adamsky> #10650 üzenetére
Sajnos igen, az FM rádió nem nagy választékot eredményez.
Van okos telefon, wifi viszont nem mindig van(szobafestő), attól függ hogy hol dolgozik. Mobilnetet gondolom zabálja az online rádió.
Játszik külföldi rendelés is, Amazonon beszerezhető termék előnyben mivel Németországban lakom, de máshonnan beszerezhető is jöhet. -
B1T3
Topikgazda
válasz
<Adamsky> #10619 üzenetére
Ennyiért még mindig inkább 2.0-t éri meg venni, ha megoldható az elhelyezése. Ha nem, ez enyhén szólva akkor sem tűnik a legideálisabbnak az egyutas szatellitek miatt – THX minősítés ide vagy oda (éppen a logó helyén kéne lennie egy magassugárzónak, hogy vállalható legyen a hangja). Persze biztos mélyen tud dörmögni a mélyláda, meg hangos is, de ezeknél minden esetben hiányzik valami a középből és/vagy még inkább a magasból.
-
hcol7
senior tag
válasz
<Adamsky> #10622 üzenetére
+1
amugy nem ertek hozza, de jelen tapasztalatok alapjan szerintem sem csak a membran meret szamit, hanem h mibol van a hangszoro.
a pg10 em is 18 centis mellyel rendelkezik, ha jolremlik a z2300 20cm-essel, de annak csak a melylada resze erzesre 3x nehezebb (tomorfa), mint az egesz pg10.
es a pg10 sem szol szarul, sot. de hangnyomasra elbujhat a logitech mogott. -
mcs
veterán
válasz
<Adamsky> #10617 üzenetére
Kíváncsi voltam, hogy mennyivel jobb a 43, és a számítógép mellől amúgyis ki akarom már hajítani azt a vacak Geniust, ami csak a helyet foglalja feleslegesen, és ocsmányul is szól. Már a 33at is a monitor elé téve sokkal szívesebben hallgattam zenét, viszont a 43on van jack bemenet is. Komolyabb hangrendszert pedig nem szándékoztam venni, így a 43al megtaláltam a hangzás és hordozhatóság közötti aranyközéputat. Ettől függetlenül a 33at továbbra is remek cuccnak vélem a maga kategóriájában, ezért nem utálattal fogom eladni.
-
tokyo2
tag
válasz
<Adamsky> #10577 üzenetére
Igen én írtam, nagyobb hangszóró benyomását kelti a stormbox hangban, olyan mintha egy fadobozt egy műanyag dobozzal hasonlítanék össze. Teltebb ,simább bár talán magasban gyengébb mint a go. Mondjuk én a Stormbox microt kerékpározáshoz vettem, kb. direkt arra van kihegyezve /gumipánt a kormányra./ Az Uboom persze egy másik liga, ott a 24w nem hazudik. Persze, ha most a 38$ vs. 45Eurot nézem akkor az Uboom messze többet nyújt hangban és talán minőségben is, kevesebb pénzért. Az Erfün-ök akku ideje mindkettőnek nagyon jó, kb. használattól függően 10-14 óra.
-
B1T3
Topikgazda
válasz
<Adamsky> #10533 üzenetére
Azt kifelejtettem, hogy saját véleményt írtam.
Ismerem a srácot, valóban jó mikrofonnal dolgozik, de néhány korábbi megjegyzéséből nekem az jött le, hogy nem audiofil egyén.
Az LG hangképén én az erőlködő mélyeket és a mosott közepet éreztem, és nyilván nem adja teljesen vissza a videó, de összehasonlításképp lehet következtetéseket levonni az egymáshoz viszonyított hangjukból. -
Wolfskin
őstag
válasz
<Adamsky> #10526 üzenetére
Nem garis, használtan vettem, ennek ismeretében, hogy tudtam, hogy típus ilyen. Legalábbis sokan kritizálták emiatt. Arra gondolok, hogy az aksikat leválasztom egy kapcsolóval, kérdés, meg tudom-e oldani, hogy vízhatlan maradjon (nyomókapcsoló
?)
Persze a legjo lenne, ha lenne hozzá új firmware. De nem találtam. És ezek az idióta rendszerhangok... A kikapcsolásra akkorát tütükél, hogy még a szomszéd szobában is felébrednek...
Valakinek van ötlete arra, mi motiválhatta a konstruktőrt. hogy a kikapcsolást ilyen hangorkánnal jelezze? Ez pont olyan, mint a kínai outdoor telefonom, alapból olyan muzsikálással indult, hogy rá kellett ülni, amikor bekapcsoltam. Ennyit az outdooról, jó vadászatot..
. Egy appal sikerült végül kilőni (silentboot)]
Vagy vettem egy aliexpressen 4-es usb hiperszuper gyorstöltőt, és szét kellett szednem, hogy megvakítsam a ledeket benne, mert nem lehetett mellette aludni. Egy usb töltő, ami nappali fényárt áraszt...
Olyan fogyasztói orgiában élük, hogy egy kezemen meg tudom számolni, hány használatéi tárgyam van,. ami nem világiit ezer leddel, vagy nem zenél. Egyszerűen a tárgyaknak már versengeniük kell a figyelmünkért...
-
espi38
őstag
válasz
<Adamsky> #10519 üzenetére
Igen meg tudnám venni 70 ezer Ft-ért egy bontatlant.
Sokkal több mindent lehet csinálni vele mint a jblel, főleg hogy gyerekeknek is lesz a cucc 😀
De a hangzása nem tudom milyen, ráadásul ez 2x275Wos RMS teljesítmény is egy nagy parasztvakitas lehet, legalábbis szerintem. -
geckowize
őstag
válasz
<Adamsky> #10398 üzenetére
Megrendeltem konkrétan ezt a németről, ott olcsóbb volt, mint az angolon, köszi szépen a segítséget!
-
creed33
aktív tag
válasz
<Adamsky> #10392 üzenetére
Igazad van. Ez a custom beállítás finoman szólva is körülményes. Kipróbáltam Cyborg beállítását,annyira nem jött be.Végülis mindenkinek egyéni hogy milyen hangzás tetszik.Ha belegondolok nem is lehet véglegesen belőni a customot.Sokféle hangminőség és hangfájl típus létezik.Hiába sikerül beállítani egy adott zenéhez, egy másikhoz már valószínű nem fog annyira passzolni.
Mindenesetre nagy könnyebbség lenne ha a csúszkákat úgy lehetne állítani ahogy szeretnéd.
Mindettől függetlenül szuper kis hangszóró. Nem is volt kétségem hogy nem fogok csalódni annyi pozitív vélemény után -
totoka2
tag
válasz
<Adamsky> #10369 üzenetére
JBL Go 3... most a kuponnapos akcióban 12.149Ft:
https://www.mediamarkt.hu/hu/search.html?query=jbl+go+3&searchProfile=onlineshop&channel=mmhuhu&path=pfkw
Köszi, megnézem a tesztet.
Teufel-t nem ismerem hangminőségre. Azért néha kertipartihoz kivinném, és akkor nem nagy baj, ha nem kell 25-30m hosszabbítóval bajlódni
Gondolom a HK akkuja is a töltési ciklusok számától, és a nagy hangerőn kivett nagy ampertől megy tönkre/fárad el. Ha tudja a töltő elektronika, hogy hálózati használatkor nem tölti/meríti az akksit, akkor lehet, hogy hosszabb életű lenne az akksi. Amúgy 10e a csere akksi ... de tényleg idegesítő lenne évente akksit cserélni benne. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10362 üzenetére
Szerintem a súly úgy lett könyebb ahogy irtam hogy a boritás anyaga mindegyik szinte megváltozott, a tetején az a vékony boritás is kicsit vékonyabb lett és csillámlik.
Az oldalsú gumilemez is cserélve lett valami karcálló anyagra, és rácsok anyaga is változott. Körömmel kocogtatva más a kongása, főként egyből feltünt hogy változott mert más a hangszóró fogása is.
De ez a rezonálás elég ritka, az egyetek 1%-ban jön elő. Amazonon olvastam még régen hogy más is irta ezt a problémát.
Megbontani nem fogom akkor bukom a garanciát. Irtam nem az összeszerelés minősége a gond, hanem az a anyag egy adott freqvenciát rezonál. Ezért cserélték le, és az új D Fine plusz nem csinálja ezt. -
totoka2
tag
válasz
<Adamsky> #10367 üzenetére
Köszi!
A JBL Go-t is megkapom annyiért ...vagy most a kuponnapok alatt olcsóbban is mint a Tribit-et. Jobban szól a Tribit mint a JBL ?
Jogos egyébként, egyik funkció(óra, ébresztő) sem szükséges a gyerekeknek.A szülői hálóban most Denon mikrohifi + B&W 601 van ... szóval ennél kellene kompaktabb/dizájnosabb "mindent egyben" megoldás, ami azért jól szól.
-
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #10308 üzenetére
Hát minden esetre azért jó hogy Média Markban ki lehet a hangszórókat próbálni
Még pár éve voltam bent tesztelni őket, és hát sajnos az akkori Sony SRS szériát is végig teszteltem.
Szerintem is tök jó ez a online vásárlás, mert sokkal jobb készüléket is vehet az ember a pénzéért.
Ahogy elnézzem a Doss SOUND XL 20E alatt egy legjobb Budget hangszóró, Tronsmart helyet simán ajánlott. De Charge 4 helyet is ott a Anker Sound Motion plus.
Az XB 23 szerintem még igy akciósan kiemelkedő ajánalatt, főleg a fent emlitett hangszórók mellé rakva. De a hangszórók nagyrésze elveszti a létjogosultságát, főleg mióta az Anker kidobta azt a Super hangszórót!
Remélhetőleg egyre többen vesznek majd a feltörekvő márkáktól, igy majd talán a többi gyártó észhez kap hogy nagy érdemben fejlődést érjenek el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Crucial 240GB SSD eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest