- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
csiga8 #11186 üzenetére
Sajnos a legtöbb itteni hi-fi-vel/hangfallal/hangszóróval foglalkozó topik nagyon audiofil, és akkor enyhén fogalmaztam. (Szerencsére ez a topik kivétel
) Én is megjártam ugyanazzal mint Te: kérdeztem, ugyanezt a választ kaptam hangprojektorra, hogy 100-150 ezer alatt ne is nézzek csak szórom a pénzt. Aztán vettem egy 35 ezres Lg-t és meg vagyok elégedve vele. Vedd meg, amit kinéztél (rendeld neten). Ha nagyon nem jó akkor visszaviszed. A Bt tényleg nem erre való, ahogy már írták feltettem.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
csiga8 #11184 üzenetére
Ezt a HW-T450-et (a link-ed nem működik) most ~50e Ft körül megkapod. Ennyiért szerintem egy jó vétel. Érdemes elolvasni az első értékelő véleményét. Idéznék belőle: "Egy 20 m2-es nappalit nagyon szépen telt hangokkal tölt be. A mélynyomón szabályozható a basszus mértéke, kinek-kinek ízlése szerint. Röviden: sokkal többet kaptam, mint amire az ára alapján számítottam ... "
" ... sőt 100K alatt nem érdemes hangprojektort venni." - aki ilyet mond, annak biztosan mások az igényei (és esetleg az anyagi lehetőségei) mint Neked. Sőt, az ilyen valószínű a TV-det is lesajnálná.
"Ezek szerint még olyan sincs hangminőségben egy bluetoothos hangszóró ... "
Ezt épp nem mondanám, de ha mondjuk veszel egy Harman/Kardon Go + Play (használtan vagy "okosban", mert most úgy nézem eléggé felment az ára), akkor az jól fog szólni, de ha ne adj' Isten csúszik a hang a képhez képest (ezért írtam, hogy a bt. nem erre való), akkor a hajadra kenheted a szuper hangzást. Plusz egy bt. hangszóróban ott lesz az akksi, ami előbb-utóbb - mivel "statikusan" használod - meg fog dögleni. A sztereó tér sem lesz olyan, mint egy soundbar-nál.... de majd jönnek a többiek is (remélem), aztán vagy megerősítik amit írtam, vagy ajánlanak neked valami "tuti" bluetooth hangszórót TV-zéshez
Esetleg vm. "könyvespolc" hangszóró (kábeles összeköttetés, de van bt. is): Edifier R1280DB, Wavemaster Cube Mini Neo Bambusz
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Filmvilág
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Starfield
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest