Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz hkari #11819 üzenetére

    Élőben nem hallottam őket, de sok YT-s teszt alapján ...
    Szóval a Boom mélyei biztos, hogy jobbak. Mélyebbre megy, és teltebb. Közép / magas tartomány? Ez már zene, ill. preferencia függő. Bár a Boom-ban lévő hardware-es EQ szemben a Dockin - ha jól tudom - három állású EQ-jával azért nagyobb "mozgásteret" eredményez. A legtöbb mai "modern" zene egyébként szerintem ugyanúgy v. jobban szól a Boom-on. A Dockin ezzel szemben talán "zeneibb". Ugye abban vannak külön "csipogók", és aptX támogatás....
    Aztán ott van az ár. Ahogy carl18 kollégának írták is az egyik teszt (amiből mondjuk túl sok nem derül ki, mert a YT-s reviewer mikrofonja egy kalap...) alatt: You can get two motion booms for roughly the price of one dockin speaker. Two Motion Booms in TWS Stereo is an insane sound! Especially outdoors.
    ... és itt az ár mellett említésre kerül még egy dolog. Az "outdoor". Kintre pedig kell a "felület", vagyis a képesség, hogy minél több levegőt tudjon megmozgatni az adott cucc, ill. ne attól függjön a hangzás, hogy hová van elhelyezve (asztal, sarok, stb.) az adott hangszóró. Ebben szerintem megint a Boom a jobb.
    All-in-all: a válasz egyén, és igény függő.
    Majd, ha a Soundcore update-eli a Boom-ot, és belecsap két tweeter-t, - ne adj' Isten a Q35 után ebbe is beletesz egy LDAC támogatást - akkor már sokkal egyértelműbb lesz, hogy melyik a "mindent verő". ;)

Új hozzászólás Aktív témák