Hirdetés
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Élőben nem hallottam őket, de sok YT-s teszt alapján ...
Szóval a Boom mélyei biztos, hogy jobbak. Mélyebbre megy, és teltebb. Közép / magas tartomány? Ez már zene, ill. preferencia függő. Bár a Boom-ban lévő hardware-es EQ szemben a Dockin - ha jól tudom - három állású EQ-jával azért nagyobb "mozgásteret" eredményez. A legtöbb mai "modern" zene egyébként szerintem ugyanúgy v. jobban szól a Boom-on. A Dockin ezzel szemben talán "zeneibb". Ugye abban vannak külön "csipogók", és aptX támogatás....
Aztán ott van az ár. Ahogy carl18 kollégának írták is az egyik teszt (amiből mondjuk túl sok nem derül ki, mert a YT-s reviewer mikrofonja egy kalap...) alatt: You can get two motion booms for roughly the price of one dockin speaker. Two Motion Booms in TWS Stereo is an insane sound! Especially outdoors.
... és itt az ár mellett említésre kerül még egy dolog. Az "outdoor". Kintre pedig kell a "felület", vagyis a képesség, hogy minél több levegőt tudjon megmozgatni az adott cucc, ill. ne attól függjön a hangzás, hogy hová van elhelyezve (asztal, sarok, stb.) az adott hangszóró. Ebben szerintem megint a Boom a jobb.
All-in-all: a válasz egyén, és igény függő.
Majd, ha a Soundcore update-eli a Boom-ot, és belecsap két tweeter-t, - ne adj' Isten a Q35 után ebbe is beletesz egy LDAC támogatást - akkor már sokkal egyértelműbb lesz, hogy melyik a "mindent verő".
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AMD Baszó Gép 9800x3d/9070XT
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest