- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcol7
senior tag
válasz
stewe780 #12083 üzenetére
melyik a gyari app? nekem gtk-pg10 volt, ahhoz a music center nevu appot hasznaltam, de nem remlik benne kezzel allitohato eq, eszkoz nelkul(eladtam azota) meg mar nem tudom megnezni az appban, hogy mi volt hozza, pedig erintolegesen erdekelne. ha jolremlik 5-6 fele preset volt, amibol a bright es az excited eleg jo sokat dobott a hangminosegen a flathez kepest es igen, mas eszkozre atallva is megmaradt a setting.
-
kmarci25
veterán
válasz
stewe780 #11545 üzenetére
Hűűű... Úgy látom nem vagy tisztában azzal, hogy az Aliexpress micsoda. Ez nem egy bolt, hanem boltok gyűjtőoldala, az Ali a szolgáltató, aki összefogja őket, felületet ad nekik, és kezeli a pénzmozgást. Nyilván tele van kamu cuccokkal, bár az utóbbi években sokat tisztult. Az a JBL majdnem biztos, hogy kamu volt. De a Motion+ nem az, főleg, hogy az Anker, a gyártó saját boltjából került linkelésre. De mindegy is, az látszik, hogy az Ali, meg a Kínából rendelés nem neked való, nincs is ezzel semmi baj. Ott költöd el a pénzed, ahol akarod.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stewe780 #11525 üzenetére
"Én végül megvettem az xb43-at ... " - na, hiába téptem a szám.
Mind1, az XB43-al végülis nem jártál rosszul, csak az eredeti problémára lett volna olcsóbb és/vagy jobb megoldás. Az XB43-t én mondjuk azért nem ajánlottam, mert annyira nem "mobil".#11530 Dnalorr
Szerintem ez az egyik legjobb fícsöre. Sok gyártó letudja egy sima szoftveres EQ-val. Fülesnél különösen jól jön! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stewe780 #11459 üzenetére
Én - laptop-os filmnézéshez - ezt vagy valami ilyesmit (USB-s csatlakozás, de tud BT-t is, és sztereó(bb), mint 1db hangfal, amit nem tud középen elhelyezni).
Közben megnéztem - picit jobban - a Media Player Classic Home Cinema-t (én erre esküszöm). Van internal AC3 / DTS dekódere (kép1, kép2), így nem muszáj az ffdshow.
Ez így szerintem a legjobb. Külön tudod állítani a center-t, a surround-ot és az LFE-t. Egyszerű, mint a szög. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stewe780 #11453 üzenetére
" ... megléphetetlen dolog, hogy két bluetooth füles ugyanarra a forrásra csatlakozzon 2021-ben..." - pedig vannak ilyen kütyük. Én is szemeztem már egyikkel, másikkal, de mivel nincs rá igazán szükségem, elengedtem.
" ... nagyon halkak lesznek a beszédek ... " - erre írtam a Kodi-t vagy az MPHC lejátszót ffdshow-val vagy vm. 3rd party AC3 decoder-rel. A Kodi-nál és az ffdshow-ban külön tudom állítani a center hangerejét, így én ebbe hiszek. Amit Zamma írt sem tűnik épp rossznak, de az az egész hanganyagot normalizálja. Hát, nem tudom ... ki kellene próbálni.
De, az egészet nem értem. Miért laptop, miért bt. fülessel. Ráadásul egyen osztozva ketten
. Akkor már inkább egy Y-elosztó a jack-be, és két vezetékes füles. TV-tek nincs? Miért nyomorogtok egy laptop előtt? Annyi kérdés, de ez már így is nagyon off...
Röviden: vegyetek TV-t (ha nincs), mellé egy filléres box-ot, rá Kodi-t, oszt' csókolom. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stewe780 #11442 üzenetére
" ... a filmek beszédhangjait sokszor nem hallom rendesen ... "
Ez downmix (5.1 → sztereó) probléma. Keress olyan alkalmazást (Kodi) / codec-et (ffdshow), ahol fel tudod venni a center csatorna hangerejét. Máskülönben az új hangszóróval sem lesz jobb a helyzet ...Laptop-os filmnézéshez miért nem fej- vagy fülhallgatót használsz, ill. hová teszed az 1db bt. hangszórót, hogy a sztereó hangzás jó legyen? Ugye képernyő alá - laptop-ról beszélünk - nem tudod. Mögé hülyeség lenne. Amennyiben kiteszed oldalra ... nos, ennyi erővel mögé is tehetnéd. Szóval erre a célra szvsz. vagy
• valamilyen vezetékes megoldás
• két - összepárosítható - hangszóró (bár itt szvsz. késés jelentkezhet a hangban)
• fej- vagy fülhallgató -
dobobazsy
őstag
válasz
stewe780 #4302 üzenetére
és a töltés közbeni használattal sem vágom elvileg tönkre? anno a Flip 2 leírásában semmi infót nem találtam sem erről. sem maga a töltésről.
persze nem azt akarom, hogy örökéletű legyen, de azért szívnám a fogam ha garancia idő lejárta után kezdene nagyon gyengülni az akkuköszi!
-
Krill77
őstag
válasz
stewe780 #4212 üzenetére
2db ultra pocket speakerről beszélunk aminel a xiaomi 2x jobb ár/érték arányú. Vagy irjam azt, h a tdk nak van 5 e ért olyan mint a go? Mindegy, hogy fogalmazuk. Mondjuk kíváncsi vagyok ki az aki egy Go-t még könnyedén elbír de egy MI már jelentős teher a szamára..? Lol
(es nem csak azert szol szebben mert nagyobb. Normálisan van hangolva. Az ehhez szükséges grafikont megtalálod a neten) -
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4194 üzenetére
Oké kösz a gyors választ!
Igazat megvallva itthon van egy nagy hifim zenehallgatásra. Inkább hordozhatóság végett kellene a bluetooth hangszóró, főként ha táncvideókat veszek fel akkor
De mivel ilyen összeget nem akarok kidobni ablakon, ezért szeretnék valami strapabíró készüléket.
Dockin D fine nem tudom mennyire bírja, de a harman kardonrol olvastam hogy napi 8 órát használták max hangerőn mindennap és elnyühetetlen darab szinte. Én meg nem szerettem a vedd meg dobd el termékeket, én ha veszek valamit vigyázok rá és szeretném évek is használni.Például van egy mélynyomóm amit 2007 óta használok, egészen 2016-ig az se romlott el csak fölöslegesnek éreztem hogy a nagy hifi tornyot fölösen terheljem vele.2007-től úgy 16-ig folyamatosan ment, és nem vágtam tönkre. Apámhoz ha valami hozzá kerül 1 év max és tönkre vágja, khm Xd.
Idén tervezek egy bluetooth hangszórót, egy végleges egy maxisan ahogy borat mondaná.
Dockin D fine, Doss Sound XL, és a Harman Onyx 3 van képben. Ezeknek jó a basszusa is és én azt szeretem
A jbl megbízhatóságát is megkérdőjelezem, mert amíg eddig láttam haverok mindent tönkre nyúzták.
Haver Charge 2+ amit 55E-ért vásárolt számítógépre kötötte és max hangerőn egy bass test alatt tönkre mentek a hangszórók. Nesze neked JBL. -
-
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4191 üzenetére
Az SRS XB20 16900-as akciója az emagnál volt én néztem. Bár szinte mindenhol 20E-ért megy ackióba
Akkor azt mondod az Onyx studio a legjobb? Onyx Studio 3 45,000 ft-ért is ki lehet fogni
Ha Azonos árban van egy Dockin D fine egy Onyx 3-al akkor csak az utobbi éri meg jobban nem?
-
Peddy789
őstag
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
En epp most vettem learazott xb30-ast. Lattam enis hogy jon az uj szeria, de sose lehet tudni vacak lesz e, meg joval dragabb is lesz az tuti.
Megvagyok lepve a max hangeron, baromi hangos, orulok hogy nem a dockin d fine melett dontottem. Nekem mar ezis epp eleg hangos, es meretre meg sulyra is hatareset hogy rendesen hordozhato legyen. Hetkoznapi eletben nemis lehet nagyon kihasznalni a maxot, az embernek vannak szomszedjai meg masok korulotte publikus tereken.
Ami meglepett amugy hogy a vilagitas egeszen bejon. Belehet rakni olyan modba hogy a hulye stroboszkop villanos ledek nem mukodnek, igy elmegy. Egyik kozeli ismim tovabbrais epilepszias szoval ezert nem szimpi a cucc.
Az NFC-t is nagyon ertekelem rajta, villamgyors a parositas, nemkell keresgelni.Az egyetlen dolog ami kicsit zavar ez az extra bass dolog, neha kikapcsolom, neha be, vannak esetek amikor tul sok a bass, de ha kikapcsolom akkormeg tul keves. Aztan lehet ez majd jobb lesz, sok youtube vidiben mondtak hogy x ido halgatas utan kezdett jobblenni a treble is. Jah meg a tolto, nemertem ki volt ez a f*** aki rabolintott hogy ne microusb legyen, dehat ennyit tullehet elni. Csak azert zavar ha mondjuk hazarepulok most meg egy tolto foglalja a helyet..
Osszesegeben ilyen aron nagyon tuti szerintem, igaz nincs sok osszehasonlitasi alapom.
-
Krill77
őstag
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
Te a sony x11 hez milyen kábelt kaptál? Ugy ertem fejjel együtt? Mert ahogy irod, "nem szimpi" , viszont a Bluetooth speakerekhez nem adnak csak kábelt. A nagyobbaknal jar egyedül adapter esetleg fej is.
Itt még senkit nem ért hatrany az eltero tolto miatt. Illetve filléres dolog az átalakító. A sony mindig is hires volt a különutjairól. Az mp4 ein sem micro usbt használtak sokáig. -
Krill77
őstag
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
"A hangja kb ugyanaz, csak ilyen digitális parasztvakítások vannak benne."
Ez nem olyan biztos. Pl az összes flip is marhára eltér.
A 30 as meg nem "milyen jo", hanem milyen jo ár/érték arányú.
Mondjuk pont tegnap leltem erre : aomais go. 17 e 30watt. Mondjuk lehet úgy, mint a tronsmart mega. -
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
Már 1 hónapja fent van a Sony oldalon, csak Ces után rákerestem és már akkor kidobta
Amúgy ha ütögeted a hangszórót add majd ki hangokat, valami Party cucc a neve ennek.
Azért csak lesz valami minimális fejlesztés, de amúgy méretre és súlyra is koccra pontosan megegyezik az előddel. Ha változás is lesz max szoftveresen, de Oluv úgy is össze hasonlítja majd ha megjelenik az új.De az biztos az új széria jobban nézz ki, nekem jobban tetszik. De Legalább most olcsóbban kapni a jelenlegi generációt.
-
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4130 üzenetére
Hát unokaöcsémnek SRS X11 van, hidd el jó pár bluetooth hangszórót halottam. És az SRS X11 pont az a kategória ami elég drágán kinál nem túl jó hangzást. Ha neked elég akkor kalapom emelem, vagy hogy az embereknek nincs ár-érték arányra igénye egy másik dolog.
20E forint az alapára az SRS X11-nek,annyiért a legrosszabb vétel. Főleg ha látnád én mit vettem kéz alól sokkal olcsóbban. ( Sony SRS-BTX 300 igen ha a mély hang túl sok lehet ( Egy bluetooth hangszórónál nem értem hogy lehet túl sok) Az SRS XB 30-nál ki kell kapcsolni az extra bass funckiót, + Equalizerrel is lehet játszani és már is igénynek megfelelőlen be lehet lőnni.
De SRS X11 helyet inkább XB 20, ami emagon 17E volt ackióba. Az általad emlitet Sony hangszóró kifutó széria, persze nem megbántani akartam ha te elégedett vagy vele akkor használd.
De a nagy youtube videós, Oluv is hasonló véleménnyel volt az X11-ről, szerinte se jó vétel. -
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4096 üzenetére
"Hanganyagra kell neki budget kategóriában. Nem 20ezerért kell megvenni. A fehér most 13 az edigitálban. Annyiért simán megéri kategória."
Igen persze a hülyének is megéri kategória, hát az SRS X11 nem ér 13E forintot. A szemembe max 5E forintot, ár-érték arányba tuti nem. Szerintem egy hulladék főleg bluetooth-n Jack-n már valamivel elviselhetőbb a hangja de még úgy se megváltás. Még hogy hangos
amúgy bírom mikor valaki azzal érvel egy hangszóró mellet hogy hangos
Attól még nem lesz jó a hangja, basszus totál hiányos a hangja se erőteljes.
13E-ért inkább egy Tronsmart T6, sokkal jobb mint a X11. De hanganyagra még szerintem ez is kevés. -
Krill77
őstag
válasz
stewe780 #4103 üzenetére
Az f3 tobb mint 24 órán át is tud menni. Epp itt (is) irta valaki, h hihetetlen mit bir. Joval olcsóbban mint a a sony. Kicsit vicces, h mennyire kapaszkodsz a 12 oraba, miközben a lényeg a masik cuccon van - amire te 6 orat gugliztál.
. Na az maxon 6 ora! Prüttyögve talan 24 et is. Olcsóbban mint a sony. Az f4 meg ha nem is ennyit megy de amennyit megy azt komolyabb hangerőn/hangminőségben. A sony eredeti ára 17 ezer, neha akciózzák. A jam nek is voltak cuccai, itthon kaphatóak (jam thrill pl) azok is jobbak a sonynal. Es ez csak egy példa.
-
Krill77
őstag
válasz
stewe780 #4089 üzenetére
A bose okat tesztelte oluv (clavinetjunkie YouTube) es semmi extra. A sl mini 2x3 watt. A color epp h hangosabb kicsit. Ahhoz képest a sony vagy flip vagy charge jóval hangosabb. Ár/érték arányban a Sony xb30 nagyon jo. Továbbra is úgy gondolom, h nem lesz baja egy táskában a flipnek . Bar ha olyan mint amiben Arnold hordta a fegyvereket..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest