- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bufi01
tag
Kint használom heti 4 5 alkalommal napi 6 8 orahosszát.ha plusz 50 van ahogy tűz rá a nap ha mínusz 10 ,vagy esik a hó eső bármi .
-
bufi01
tag
Sziasztok motiom boom-on van.a kérdésem vegyem újra a fentebb linkelt eu-s oldalról vagy érdemes lehet charge 5-öt.a garancia onnan hogy működik ,tudja valaki ,van vele tapasztalat?egyébként nagyon jó q boom csak 2 éves lassan és cserélném ujabbra.
-
bufi01
tag
sziasztok .ajándékba lenne és filózom Tronsmart T2 plusz 8070FT vagy anker soundcore 2 10300-ért é- e többet az anker,vagy jó az olcsóbb is egy kis szobába lenne alacsony hangerőn (relax zene).köszönöm
-
bufi01
tag
Sziasztok.Fantasztikusan gyorsak az Anker-nél 23-án este rendeltem meg a Motion boom-ot,ha már írtátok a fórumon
.ma 26-án délelőtt már itt is volt a Lengyel raktárból (Ali). 25800Ft volt .itthon kb két szinttel kisebbet kapsz ennyiért .Kíváncsi voltam tényleg mennyire jó,mert szeretem a basszus orientált dolgokat.Tényleg már kis hangerőn is mélyen szól.Azt kaptam amire vártam,úgyhogy indul a hosszú tesztelése
,már csak valami tok jó lenne neki ami védi az utazgatások közben .Charge 4-et váltott nálam úgy érzem,amit azért nem mondanék rossznak .minden körülmény között jól használható volt ,főleg hogy kint használom,használtam szabadban heti többször órákat,minden körülmény között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged