Új hozzászólás Aktív témák
-
lui001
csendes tag
válasz
<Adamsky> #11857 üzenetére
"Mindent "out of the box" szokás tesztelni" Hát ez az! Akkor mindkettőt vagy "nyersen" kellett volna összehasonlítani, vagy legalább megpróbálni a jbl-ből is kihozni valami jobb hangzást (biztos lehetett volna) valami ingyenes app-al természetesen közölve/utalva annak a nevére.(azért olyan nagy különbségek nincsenek minőségben a nevesebb, népszerű appok között)
Háát, ha minden grillező egyben DJ is, akkor mindenképp Motion+
De, hogy a kérdésem lényegi részével is foglalkozzunk, azt nem tudom eldönteni hogy egymáshoz viszonyítva, A Sony xb33 szól tompán, vagy a Motion+ szól egy kicsit "vödrösen"?
-
lui001
csendes tag
válasz
<Adamsky> #11835 üzenetére
off Lami66-nak igaza van, szerintem sem korrekt. Valóban jó dolog hogy a motion+ megtartja a beállításokat, de most őszintén, egy átlag felhasználó hány eszközről hallgat bluetoothos hangszórót, 1, max 2 ?
#11832TMKKK
Azt ami "jár mellé" azt nem kell letölteni?Most hogy a Motion+ beszerzési ára majd 40 ezer, nem éri meg jobban egy hazai beszerzésű, hazai garis Sony xb33 35e-ért? Sajnos Motion+-t nem hallottam élőben, az xb33-at igen. Szépen szól, csak pl a JBL-ekhez képest (flip5 charge5) halkabb. Esetleg ha valakinek van mindkettővel tapasztalata, írja már meg, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest