- iPhone topik
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #11342 üzenetére
Nem tudom, hogy az új titánium driver-ek (a Motion+ -ban még tudtommal nem azok vannak) okán nagyon nagyot szól a Boost. Ott van a Motion+ seggében. Szerintem ha a Soundcore 3 is ezt tudja, csak kicsit "kisebben", akkor nem lőhetsz mellé.
Egyébként a Motion+ -al kapcsolatban nagy szívfájdalmam, hogy a szoftverét, az Eq-t nem fejlesztik, pedig már a fórumukra is írtam, más is kérte, de nem. Pedig nem hiszem, hogy hardveres korlátja lenne. Szóval, ha tetszik a 3-as, akkor hajrá!Hmm... másnak sem enged az amazon.de magyar címre Anker cuccot rendelni? Nem mintha akarnék, csak meg akartam nézni, hogy mennyi is az annyi, de nem jutok el odáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest