Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Mauzes
üzenetére
Mondjuk Oluv-nak is csak most tűnhetett fel a Boost tesztelése közben, mert anno mikor próbálta a Boom-ot, akkor nem említette ezt. Én legalábbis nem emlékszem, ill. nem találtam semmit visszamenőleg ezzel kapcsolatban.
Tegnap ugye írtam nekik vissza, hogy ez azért csak nem OK, még akkor is, ha csak bizonyos zenéknél és bizonyos hangerőn jön elő.
Erre ma ezt írják:
"Regarding your concerns about the bass, the bass performance won't be the same as Motion+ speaker due to difference speaker units inside. But you can still try below tips to see if the issue can get better or not?
- Confirm the speaker is fully charged
- Turn on and eset the speaker by holding the Power button for 4-5s
- Try the speaker with another device if possible;try another app or audio source
If the issue persists, we are glad to help you exchange the speaker for retry. Before that, please also provide us below information."Tudom nem tökéletes az angolom, de annyira nem is rossz, hogy ne értsék miről beszélek. Plusz link-eltem nekik Oluv tesztjét. Szóval nem értem. Illetve értem én. Sajna az Anker support sem jobb a nagy átlagnál. Ott is ilyen 1 bit-es emberek ülnek, akik kulcsszavak alapján copy-paste-elnek válaszokat a kedves panaszosnak.

Oluv videója alatt azért egy-két emberke arról írt, hogy ők is írtak a support-nak. Talán-talán ha még többen bombáznánk meg őket, akkor átütnénk az ingerküszöbüket, és eljutna a probléma olyan technikushoz, aki érti és legfőképp hallja, hogy miről is van szó.
Szóval Boom és Boost tulajok hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5320 13.3"FHD TOUCH IPS i5-1145G7 16GB/250GB Nvme SSD W11P, Üzletből, 27%ÁFÁ-s
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Latitude 7320 Detachable 13"Touch i5-1130G7 8G/256G W11P, 2in1 Tablet/laptop,üzletből, 27%ÁFÁ-s
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 1TB gar
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest