- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Ernesst #11344 üzenetére
Jól utána jártak a telexindex-esek
... kaptam egy semmilyen választ, aztán elkezdtek kombinálni. Egyébként még az sem igaz, hogy úgy "en bloc" ne lehetne rendelni magyar címre. Tegnap - csak próbaképpen - bedobta a kosárba egy Tribit hangszórót, és azzal nem volt gond.
Egyébként az amazon-on - tapasztalatom szerint - eddig is nagy kavarások voltak a "sarcot" illetően. Volt olyan termék, ami a bruttó német áron adta az eladó, de volt olyan is, amit előbb szépen nettósított - miután kiválasztottad, hogy Magyarország - majd a szállítási költséggel drágított nettó árat beszorozta 1,27-el.
A Motion+ egyébként lassan úgy néz ki, hogy nem csak egy f@**a kis hangszóró, de befektetésnek is megállja a helyét, mert szépen megy fel az ára.@mindenki
Motion+
Kédreztem már, de nem jött még rá válasz: szóval senkinek sincs olyan menő telefonja / tablet-je, ami tud aptX LL-t? Meg kellene nézni, mert úgy látom, hogy a hangszóró támogatja.
Ja, és még egy! Bár ez lehet csak nekem új. Szóval az megvan, hogy a hangszóró tud multipoint kapcsolatot? Én ma reggel szembesültem vele, mikor véletlenül egyszerre kapcsolódott a telefonom és a PC-m a hangszóróra. Ezt a fícsört a leírásában én nem találtam. Ahogy az low latency-s aptX sincs agyon reklámozva (már ha tényleg tudja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E15 (20RD) i5 / 8 GB / 256 GB SSD / Full HD IPS
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest