- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Sajna ez nem így megy. Elvileg lesz valami módja, hogy ők intézzék (legalábbis valami ilyesmit olvastam), de ha nem, akkor neked kell leszurkolni. És itt az egyik rossz lesz, hogy nő az ár, a másik, hogy a szállítási idő fog szvsz. rettenetesen megnyúlni.
#11069 carl18
Sajna - ahogy ezt más is írta - egy EU-s jogszabály. Az más kérdés, hogy ugye nálunk "elég ütős" az Áfa ...#11073 B1T3
"A bluetooth hangszórókat eddig sem érte meg EU-n kívüli raktárból rendelni ... "
Ez igaz, de nekem már elég sok minden jött Kínából (és eddig elég jól megúsztam a dolgot ...) Még bt. hangszóró is (igaz, ilyen kisebb méretű). És pont az olyan filléres apróságok miatt kár ezért, ami itthon tényleg sokkal többe kerül v. egyszerűen beszerezhetetlen.#11074 borbar
" ... És hogy ne ugorjanak, ugorjatok bele ... "
Jaja, vágom, csak erről jutott eszembe, hogy míg régebben simán megérhette bekockáztatni (pl. egy fejhallgatóval), addig most már egy egyszerű egérpadot (legutóbb ez jött) is le fognak vámolni. Agyrém!De, hagyjuk is az OFF-ot. Ebben most nincs több. Majd meglátjuk, mit lépnek a kínaiak
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Tényleg ilyen gyors a Wi-Fi 7?
- További aktív témák...
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest