- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Sajna ez nem így megy. Elvileg lesz valami módja, hogy ők intézzék (legalábbis valami ilyesmit olvastam), de ha nem, akkor neked kell leszurkolni. És itt az egyik rossz lesz, hogy nő az ár, a másik, hogy a szállítási idő fog szvsz. rettenetesen megnyúlni.
#11069 carl18
Sajna - ahogy ezt más is írta - egy EU-s jogszabály. Az más kérdés, hogy ugye nálunk "elég ütős" az Áfa ...#11073 B1T3
"A bluetooth hangszórókat eddig sem érte meg EU-n kívüli raktárból rendelni ... "
Ez igaz, de nekem már elég sok minden jött Kínából (és eddig elég jól megúsztam a dolgot ...) Még bt. hangszóró is (igaz, ilyen kisebb méretű). És pont az olyan filléres apróságok miatt kár ezért, ami itthon tényleg sokkal többe kerül v. egyszerűen beszerezhetetlen.#11074 borbar
" ... És hogy ne ugorjanak, ugorjatok bele ... "
Jaja, vágom, csak erről jutott eszembe, hogy míg régebben simán megérhette bekockáztatni (pl. egy fejhallgatóval), addig most már egy egyszerű egérpadot (legutóbb ez jött) is le fognak vámolni. Agyrém!De, hagyjuk is az OFF-ot. Ebben most nincs több. Majd meglátjuk, mit lépnek a kínaiak
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Villanyszerelés
- Házi hangfal építés
- Egyéni arckép OFF
- Stellar Blade
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest