- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
<Adamsky> #11443 üzenetére
A válasz nagyon egyszerű, párommal ketten szoktunk filmet nézni. Van egy galaxy buds-unk, ha úgy adódik, hogy nem mehet hangosan, azzal szoktuk hallgatni. Na az a csúcs, egyiket ő kapja, másikat én. Ez is egy technikailag megléphetetlen dolog, hogy két bluetooth füles ugyanarra a forrásra csatlakozzon 2021-ben... de ebben az esetben legalább sztereó, igaz mindenki csak az egyik oldalát hallja
Hangfallal meg eddig sem volt meg a sztereó (csak egy x11 van), és az x11 is a laptop mellett volt, szóval nem középről jött a hang.
Sajnos amit először írtál, attól egy kicsit én is tartok. Konkrétan, hogy most már kiviszi az ablakot a cucc (a robbanásoknál), de még mindig nagyon halkak lesznek a beszédek a filmekben. Ezzel már lehet, nem fogok tudni mit kezdeni... én megtettem mindent, hogy a filmet ne csak nézzük, de halljuk is
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hálózatokról alaposan
- Reklámblokkolók topikja
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest