Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
" - na, hiába téptem a szám...."
Ezen nagyon nevettem
Az van, hogy ajánlottál egy nem hordozhatót, és ott éreztem, hogy most van az, hogy nem írok vissza. Lehet, hogy maga a hangfal amit ajánlottál nem rossz, sőt, ugye sztereó lett volna, viszont az oldal, amire a link mutatott: AliExpress. És tényleg úgy éreztem, hogy mindenki ott költi el a pénzét, ahol szeretné, és nem megyek bele. Főleg mert ezen a fórumon nagyon megy az oldal, és több frontról kapnám a nyakamba az átkot
De ha már ott voltam, szétnéztem azon az oldalon, és 80$-ért volt JBL boombox 2! Nyolcvan dollár!!! JBL boombox2!!! Na mondom, hagyom inkább az egészet, nem posztom nekem az egyes oldalak minősítése, de azért ez már amolyan vicc kategória. Még az is lehet, hogy bizonyos termékek megérik az árukat, de tőlem ezek nem kapnak valutát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- Fejhallgatós találkozó
- Yettel topik
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ha már ott voltam, szétnéztem azon az oldalon, és 80$-ért volt JBL boombox 2! Nyolcvan dollár!!! JBL boombox2!!! Na mondom, hagyom inkább az egészet, nem posztom nekem az egyes oldalak minősítése, de azért ez már amolyan vicc kategória. Még az is lehet, hogy bizonyos termékek megérik az árukat, de tőlem ezek nem kapnak valutát.