- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
<Adamsky> #11380 üzenetére
Van abban valami amit mondasz. Igazából amiatt gondolkozok ilyen megoldásban, mert szeretünk esténként filmet nézni, és gondoltam mivel eddig semmilyen hangrendszert nem használtunk, csak a tv sajátját, így nagyban dobna az élményen egy jól kiépített rendszer, és most amíg a gipszkartonozás előtt állunk könnyebb volna a mennyezetbe építeni. Mondjuk amiket tranceplanet fórumtárs linkelt nekem, nem a gagyi kategória, de azért jó lenne élőben hallani egy ilyen rendszert, még mielőtt belefeccölünk 1-200 ezret...
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
tranceplanet #11376 üzenetére
Köszönöm mindannyiótok válaszát!
A Bose már kicsit drága lesz nekem, de a Denon meg a JBL már tetszetősebb. A kérdésem még az maradt, hogy ha a fürdőbe is szeretném, hogy szóljon valami, akkor BT-s erősítőn keresztül telóról azokat is tudnám kapcsolni? Gondolok itt arra, hogy pont a ház másik végében lenne az erősítő és így is tudja-e fogadni a jelet.
-
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Álmennyezetbe szeretnék hangszórókat rakni. Teljesen kezdő vagyok ilyen témában, tudtok ajánlani konkrét típusokat? Nem vagyok kimondottan érzékeny fülű, de azért nem is a legolcsóbbakból szeretnék egy bluetooh-os rendszert a nappaliba-hálóba-fürdőbe. Aki már épített ilyen rendszert az tudna ajánlani valamit?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest