Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar #11806 üzenetére
Jól értelek, hogy a promókód használata "ledobja" az Áfa-t?
No, ez érdekes. Nagyon érdekes ...
Én most egyhamar tuti nem rendelek semmit, de ha te esetleg megtennéd, akkor nem akarnád kipróbálni, hogy ilyenkor mi történik?Én arra tippelek, hogy ez bug.
Kipróbáltam: 2db kábel & 2db Motion+ mindenféle hókuszpókolás nélkül (az "ADMITADB11" nálam nem működik): 177,04$.
Amint kiveszek egy kábelt a csomagból, megjön az Áfa, és ... 218,91$ lesz a vége.A cseh címből, hogy lesz magyar? Bocsi, ha már volt / írtad, de ez nekem most nincs meg
" ... hiába tud aptX-et ... " - nekem Win10 alatt azt írja, hogy aptX LL-t is tud. Viszont nincs cuccom, amivel ki tudnám próbálni. Plusz nekem ez annyira nem is fontos. Ha, az lenne, akkor lehet vennék egy komolyabb bt. adót, és tennék egy próbát (optikán keresztül) ...
Amennyiben tényleg tudja az aptX LL-t, az egyfelől kuriózum, másfelől az már elég kellene, hogy legyen kb. mindenre a hardcore gamer-kedéstől innen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest