Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG V30 - vezércsel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
borbar
üzenetére
" ... négy darab Motion+-t rendeltem (...) és már mind a négy csomag túljutott a vámon ... "
Az mákos nagyon. Nekem is jött át - igaz régebben - ilyen vagy nagyobb értékű cucc, de az ilyen fura kerülőúton (Post NL-es tracking). Persze - állítólag - ez sem 100% garancia a sikerre. Szóval én főleg nagyobb és / vagy nehezebb dolgot nem merek így rendelni, mert az már kibukhat.
Neked milyen tracking-ed van? Majd ha megjött, fotózd már le kérlek a csomag címkét. Kíváncsi vagyok, hogy mi áll rajta (ki adta fel, honnan jön, érték ... stb.)"Nagy nehezen befogadták ugyan a reklamációm, de mégsem utaltak."
Most rövid időn belül ez a második sztori, amiből az jön le, hogy ez a Tronsmart-os egy szarrágó bagázs. Szemben mondjuk az Earfun vagy Tribit-el. Utóbbiakkal nekem van nagyon pozitív tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest