Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Grande Ale
üzenetére
"Nálam a kínai vagy a Kínában gyártják az nem ugyanaz."
Nem ugyanaz, de nem is jelenti feltétlenül azt, hogy a Kínában gyártott a rosszabb. Ma már a megrendelőn (aki gyártat) múlik minden." ... egy hónapja kinlodok a cserén egy hivatalos magyar garis Denon hangszóróval ... "
Akkor most miről is beszélünk? Komoly összegbe mernék fogadni, hogy hasonló esetben az amazon-on már rég túl lennél az egész procedúrán. Ez persze nem feltétlen a Denon, sokkal inkább a magyar fogyasztóvédelem szégyene." ... bele sem merek gondolni egy kínai garis ... "
Nyilván van ilyen is, olyan is, de ha utána olvasol, vagy csak elhiszed nekem, akkor most mondom, hogy a kínaiak sokkal (!) korrektebbül állnak hozzá az ilyen garanciális dolgokhoz. Náluk nem kell bemutatkoznod, hogy "kézcsók, én vagyok a vevő". Tudják, hogy rossz értékelés (ez az Ali-n hatványozottan igaz) rengeteg melót, erőfeszítést tesz semmissé. -
válasz
Grande Ale
üzenetére
Ha jól értem, a Denonnal mint hangszóróval elégedett voltál, csak meghalt benne az akku Tehát nem a Denon döglött be (bárhol is gyártották), hanem csak egy akku purcant ki. Ami bármelyik eszközben kipurcanhat. Nekem is ugyanez a Denon van. De ha megdöglik benne az akku, én veszek egy új akkut és kicserélem. Az biztos, hogy a Denont nem cserélném le ilyesmi miatt.
-
carl18
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
Azért a Denonban is ugyan az a olcsó filléres D-Class erősitő van mint mindegyik hangszóróban. Szóval hogy mi kínai meg mi nem már azon nem lehet vitatkozni. Gyakorlatilag minden elekronikai cikk kínában készül, az más kérdés hol szerelik össze.
Szóval abban 100%-ban biztos vagyok a Denonban is kínai alkatrészek vannak. Csak hát maga a hangszóró máshogy van hangolva és más a márka jelzés rajta.
Kínai gyárak vesznek fel rendelés europai/nyugati cégektől.Az Aliexpressen a hívatalos Anker forgalmazó árulja a hangszórót.
De ha félsz a garítól ott a amazon és úgy be vagy bíztositva.Sajnos az áltunk javasult márkákat nem forgalmazák itthon úgy hogy talán válaszd a Charge 5-őt.

Esetleg fél áron még itt hazai piacon a Sony SRS XB33 is
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook 14 OLED UX3405CA - Ultra 9 285H 32 GB RAM 2000 GB SSD - ~ÚJ
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS i7-10510U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- I7-3770
- TUF F16 FX608JH 16" FHD+ IPS i5-13450HX RTX 5050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest