- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
csiga8 #11184 üzenetére
Ezt a HW-T450-et (a link-ed nem működik) most ~50e Ft körül megkapod. Ennyiért szerintem egy jó vétel. Érdemes elolvasni az első értékelő véleményét. Idéznék belőle: "Egy 20 m2-es nappalit nagyon szépen telt hangokkal tölt be. A mélynyomón szabályozható a basszus mértéke, kinek-kinek ízlése szerint. Röviden: sokkal többet kaptam, mint amire az ára alapján számítottam ... "
" ... sőt 100K alatt nem érdemes hangprojektort venni." - aki ilyet mond, annak biztosan mások az igényei (és esetleg az anyagi lehetőségei) mint Neked. Sőt, az ilyen valószínű a TV-det is lesajnálná.
"Ezek szerint még olyan sincs hangminőségben egy bluetoothos hangszóró ... "
Ezt épp nem mondanám, de ha mondjuk veszel egy Harman/Kardon Go + Play (használtan vagy "okosban", mert most úgy nézem eléggé felment az ára), akkor az jól fog szólni, de ha ne adj' Isten csúszik a hang a képhez képest (ezért írtam, hogy a bt. nem erre való), akkor a hajadra kenheted a szuper hangzást. Plusz egy bt. hangszóróban ott lesz az akksi, ami előbb-utóbb - mivel "statikusan" használod - meg fog dögleni. A sztereó tér sem lesz olyan, mint egy soundbar-nál.... de majd jönnek a többiek is (remélem), aztán vagy megerősítik amit írtam, vagy ajánlanak neked valami "tuti" bluetooth hangszórót TV-zéshez
Esetleg vm. "könyvespolc" hangszóró (kábeles összeköttetés, de van bt. is): Edifier R1280DB, Wavemaster Cube Mini Neo Bambusz
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest