- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stewe780 #11453 üzenetére
" ... megléphetetlen dolog, hogy két bluetooth füles ugyanarra a forrásra csatlakozzon 2021-ben..." - pedig vannak ilyen kütyük. Én is szemeztem már egyikkel, másikkal, de mivel nincs rá igazán szükségem, elengedtem.
" ... nagyon halkak lesznek a beszédek ... " - erre írtam a Kodi-t vagy az MPHC lejátszót ffdshow-val vagy vm. 3rd party AC3 decoder-rel. A Kodi-nál és az ffdshow-ban külön tudom állítani a center hangerejét, így én ebbe hiszek. Amit Zamma írt sem tűnik épp rossznak, de az az egész hanganyagot normalizálja. Hát, nem tudom ... ki kellene próbálni.
De, az egészet nem értem. Miért laptop, miért bt. fülessel. Ráadásul egyen osztozva ketten
. Akkor már inkább egy Y-elosztó a jack-be, és két vezetékes füles. TV-tek nincs? Miért nyomorogtok egy laptop előtt? Annyi kérdés, de ez már így is nagyon off...
Röviden: vegyetek TV-t (ha nincs), mellé egy filléres box-ot, rá Kodi-t, oszt' csókolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Bluetooth hangszórók
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- BestBuy topik
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest