- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
asdf74 #11732 üzenetére
Némi barkácsolással megoldható a csere csak az a kérdés,hogy tudod e az adott eszközt sérülés nélkül szétbontani.
JBL Charge-ok egész jól szétszedhetőek,de mondjuk a motion+ nem annyira.
Az akku élettartama függ az akku gyártójától (vannak jobbak és rosszabbak is),meg a töltési ciklusoktól függ.
A Blitzwolf BW-F4-em közel 4 évet bírt ki,most se teljesen kuka az akkuja csak kb a felét hozza az eredeti üzemidőnek,de szegényke kapott már annyit ezidő alatt,hogy kedvem sincs benne akkut cserélni,ezért lett motion+ helyette/mellé,a BW-F4 meg ment a garázsba fixen usbre dugva.
Ezeket nem arra tervezik hogy akár 8-10 évig is használd akkucserével,hanem 2-4 évente vegyél újat,ezért sem annyira szerelésbarátok.Fogyasztói társadalom… -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
asdf74 #11698 üzenetére
"Szoftverben fél hangerőre volt belőve és a teló hangerejét változtattam fel-le."
Kapcsold be az absolute volume-ot a telefonodon / tableted-en, és felejtsd el ezt a szerencsétlen állítgatást.
Én egyébként nem tapasztaltam semmilyen változást.#11699 Meridius11
Nem vagyok tisztában az árakkal, de a Soundcore 3 valahol a Xsound Go-val van pariban. A MaxSound Plus - hiába régi - de még mindig egy nagyon jó hangszóró. Én picit már kezdem bánni, hogy lecseréltem (ld. pár hsz.-el korábban). Egyébként lehet a Soundcore 3 is érintett abban, amit korábban írtam. Szóval én most a Motion+ -on kívül nem merek más Anker / Soundcore hangszórót ajánlani. Addig biztosan nem, míg el nem ismerik a hibát, és ki nem javítják azt. -
carl18
addikt
válasz
asdf74 #11332 üzenetére
Hát attól függ milyen Mikro hifi, sajnos nem figyelem azoknak a fejlődését.
Nekem a Dockin D Fine + van 2 kg és valóban tud egy Hifi hangzást.Van basszus is és valóban elég szépen és részlet gazdagon tud szólni.
És azért egy olyan dologról van szó amibe akkumulátor van, ez elég nagy szó szerintem.
Ha nekem választanom kéne hogy egy 40-50 Wattos Mikro hifi vagy bluetooth hangszóró akkor nyilván az utobbi mellé raknám le a Voksom. Bár ez attól függ mennyire akarod hurcolászni. -
válasz
asdf74 #11332 üzenetére
Valóban vannak olyan (alsópolcos) hangszórók aminél még egy 30 ezres mikrohifi is jobban szól. De nem ez a jellemző.
Ezek nem elsősorban a sztereó élményről szólnak, de már 30 ezer környékén is van sztereó hangszóró (nem két külön hangszóró, hanem egy dobozon belül sztereo). De vannak olyanok is amiből kettőt bluetoothon össze lehet párosítani valódi sztereónak. És még mindíg bőven 100 ezer alatt járunk, és emellett a 30 ezres mikrohifi hangzását messze felülmúlják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged