- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
asdf74 #11732 üzenetére
Némi barkácsolással megoldható a csere csak az a kérdés,hogy tudod e az adott eszközt sérülés nélkül szétbontani.
JBL Charge-ok egész jól szétszedhetőek,de mondjuk a motion+ nem annyira.
Az akku élettartama függ az akku gyártójától (vannak jobbak és rosszabbak is),meg a töltési ciklusoktól függ.
A Blitzwolf BW-F4-em közel 4 évet bírt ki,most se teljesen kuka az akkuja csak kb a felét hozza az eredeti üzemidőnek,de szegényke kapott már annyit ezidő alatt,hogy kedvem sincs benne akkut cserélni,ezért lett motion+ helyette/mellé,a BW-F4 meg ment a garázsba fixen usbre dugva.
Ezeket nem arra tervezik hogy akár 8-10 évig is használd akkucserével,hanem 2-4 évente vegyél újat,ezért sem annyira szerelésbarátok.Fogyasztói társadalom… -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
asdf74 #11698 üzenetére
"Szoftverben fél hangerőre volt belőve és a teló hangerejét változtattam fel-le."
Kapcsold be az absolute volume-ot a telefonodon / tableted-en, és felejtsd el ezt a szerencsétlen állítgatást.
Én egyébként nem tapasztaltam semmilyen változást.#11699 Meridius11
Nem vagyok tisztában az árakkal, de a Soundcore 3 valahol a Xsound Go-val van pariban. A MaxSound Plus - hiába régi - de még mindig egy nagyon jó hangszóró. Én picit már kezdem bánni, hogy lecseréltem (ld. pár hsz.-el korábban). Egyébként lehet a Soundcore 3 is érintett abban, amit korábban írtam. Szóval én most a Motion+ -on kívül nem merek más Anker / Soundcore hangszórót ajánlani. Addig biztosan nem, míg el nem ismerik a hibát, és ki nem javítják azt. -
carl18
addikt
válasz
asdf74 #11332 üzenetére
Hát attól függ milyen Mikro hifi, sajnos nem figyelem azoknak a fejlődését.
Nekem a Dockin D Fine + van 2 kg és valóban tud egy Hifi hangzást.Van basszus is és valóban elég szépen és részlet gazdagon tud szólni.
És azért egy olyan dologról van szó amibe akkumulátor van, ez elég nagy szó szerintem.
Ha nekem választanom kéne hogy egy 40-50 Wattos Mikro hifi vagy bluetooth hangszóró akkor nyilván az utobbi mellé raknám le a Voksom. Bár ez attól függ mennyire akarod hurcolászni. -
válasz
asdf74 #11332 üzenetére
Valóban vannak olyan (alsópolcos) hangszórók aminél még egy 30 ezres mikrohifi is jobban szól. De nem ez a jellemző.
Ezek nem elsősorban a sztereó élményről szólnak, de már 30 ezer környékén is van sztereó hangszóró (nem két külön hangszóró, hanem egy dobozon belül sztereo). De vannak olyanok is amiből kettőt bluetoothon össze lehet párosítani valódi sztereónak. És még mindíg bőven 100 ezer alatt járunk, és emellett a 30 ezres mikrohifi hangzását messze felülmúlják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest