Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard!
üzenetére
Ez alapvetően jó hír, de nem tudom láttátok-e (hallottátok-e) a Mester legújabb videóját. A már jól bejáratott tesztmuzsikája segítségével fedezett fel egy nem épp komoly, de azért hallható hibát a Boost és a Boom esetén (a Motion+ nem érintett).
Mint Boost tulaj, meg tudom erősíteni a hallottakat.
Írtam is a support-nak, és jött a válasz, hogy ... "For your concerns about the sound performance, after checking with our engineer, please note different speakers will have different bluetooth solution and different sound design. Normally the Boost speaker and Motion Boom speaker have stronger bass than Motion+ speaker, so the bass performance while playing music will be difference."
Erre én kb. annyit írtam vissza, hogy ne vicceljünk már! Lehet itt akármilyen szipi-szupi mély kiemelés, ha a vége egy ilyen meglehetősen fura hangzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VR topik
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest