- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #11694 üzenetére
Ez alapvetően jó hír, de nem tudom láttátok-e (hallottátok-e) a Mester legújabb videóját. A már jól bejáratott tesztmuzsikája segítségével fedezett fel egy nem épp komoly, de azért hallható hibát a Boost és a Boom esetén (a Motion+ nem érintett).
Mint Boost tulaj, meg tudom erősíteni a hallottakat.
Írtam is a support-nak, és jött a válasz, hogy ... "For your concerns about the sound performance, after checking with our engineer, please note different speakers will have different bluetooth solution and different sound design. Normally the Boost speaker and Motion Boom speaker have stronger bass than Motion+ speaker, so the bass performance while playing music will be difference."
Erre én kb. annyit írtam vissza, hogy ne vicceljünk már! Lehet itt akármilyen szipi-szupi mély kiemelés, ha a vége egy ilyen meglehetősen fura hangzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest