- Mobil flották
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #18248 üzenetére
"...de ártani nem árt."
Nem bizony, még ezen a szinten is érezhető, és nem kicsit. Eddig azoknál bt hangszóróknál amelyikből utólag rendeltem még egyet, (flip 5/ t6 plus ue/ groove) nagyon érződött a járatás, de már csak a sima használat is.
Most is jön pár nap múlva még egy T6 Max (herélésre) de ott meg már nem tudom összehasonlítani, mivel az elsőt már tuningoltam.
Mondjuk a különbségre azért kíváncsi leszek úgy egymás mellett, mivel update után már csak a sokkal jobb hangzást hallom
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18248 üzenetére
Arra én is kíváncsi vagyok hogy mennyi. Arukereson 60e plusz ami sokkal több mint az a akciós ár.
Többet hallgatva az Indoor plus is egész jó ha nem kell sok basszus.
Akkor úgy látom most a Uboom X-nek lehetősége van piacot szerezni. Az akciós ár is jó aztán terjed Európába.
Oluv linken vettünk többen így lehet mondani tettünk valamit Oluv támogatásába.Azért arra kíváncsi lennék ha az Earfun és Oluv próbálkozna egy High End termék gyártásával.
LDAC codec és Vifa szintü termék le gyártása.
Azért mondjuk egy ilyen termék 250-300 dollárt is meg érne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest