Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz <Adamsky> #18288 üzenetére

Nem égeti a kezem a pénz! Csak jó áron volt a X10 és régóta ki akartam próbálni. :K
    Mások alkoholra cigire többet költenek havonta, így ez a 22E nem luxus.

Na igen a HK Go Play 3 esetén arra én is kíváncsi voltam a hangszóró mi alapján határozza meg neki hogy is kéne szólnia? Ha véletlen rosszu határolja be akkor mivan?
    A Uboom X esetén nekem jobban tetszik a alkalmazás vezérlés van több mód és majd én be állítom ha szűkséges mondjuk az Outdoor EQ. :C
    A Dockin még is csak a 2016 (Decemberi) Megjelenés! :) Még ha az enyém van és APTX Codec (2018) Akkor is ez inkább a JBL Xtreme 1 ellen jelent meg.
    Hangerőbe és basszusba le veri az Xtreme 1-et és ez akkoriba jó eredmény volt.
    Oluv is ajánlotta akkor 140 euroba, a gond inkább azzal van azóta nem jöttek ki semmi újjal. (EVO néven fut a régi D Fine annyi különbséggel lett benne 5.1 bluetooth és cserélhető akku) ezt leszámítva nem változott semmi.
    Még régen láttam Oluv méréseit a Dockinrol ahol volt mély basszus 65hz körül meg "upper base peak 130hz körül. Talán ezért mondani Oluv a Dockin néha "bommy".
    Alan Ross tesztjét megnézném a D Fine mit hozna a konkurencia ellen manapság. :K
    De persze ezt akkor el kell engedni, a Dockin is jöhetne egy frissitéssel.
    65mm Woofert cserélni 75mm-re esetleg 3X21700 Cella és javítani rajta ezt azt.

Én is úgy gondolom még az Earfunnak ki kéne adnia egy JBL Xtreme elleni hangszórót.
    UBOOM L és X közé a kettő között legyen még egy kateógria.
    De lehet erre még várnunk kell ismét 2 évet. :DDD

A Dockinnak 1 terméke maradt, a Earfunnak most 2 Bluetooth hangszórója van.
    Az Ankernak rengeteg terméke van, szóval így láthatjuk az Anker lefedte a piac nagy részét. :K

Új hozzászólás Aktív témák