- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Na eljött a nagy nap!
Oda raktam a D Fine-t az Uboom X mellé végtére mi is tud.
Dockin 50% vs Uboom X Indoor+ 50% áhh valahogy basszus terén szó szerint más dimenzió. Terjedelmes mély és erős, hihetetlen erő szabadul fel az uboom X-be.
30-40% hangosabb is volt mint a Dockin, mondjuk úgy felmosta a Dockinnal a padlót.
Azért csak egy Boombox szintű hangfal a Earfun és Oluv munkája is benne volt.Aztán kis hangerő teszt, Dockin 100% Earfun Outdoor Mód 50% itt a Dockin kicsit hangosabb volt, Aztán Plus egy fokozat az Earfunon 55-60% és a hangerő egyenlő volt de az Earfun nagyon más szinten dübögött. Ég és föld a különbség már csak basszusok terén is.
Pedig a D Fine se semmi kategória, nem gondoltam ez a méretkülönbség ilyen szint lépés hozz majd.
Woofer Dockinba 2X65mm talán, az Uboom X 2X100mm.
A Liljon Get Lowot is ki tudja morogni az Uboom X.
Próbálgattam és azt a Harman Kardon fajta öblös mélyet vissza tudja adni az Uboom X.
Valami Brutális hangszóró ez, főleg az árához képest.Így azt mondom az Earfun valami nagy dolgot hozott létre.
A Dockin jelenlegi reális konkurenciája a 1,5-2,5kg (30 cm-s) kategória.
JBL Xtreme széria, Soundcore Boom 2 és X600 és társai, W-King X8-x10 és a saját méret szintje.Az Uboom X a következő szint mert van a szimplán nagy "Bluetooth hangszóró" utána a Next gen szint a Boombox. Az Earfun annak számít, szó szerint kegyetlen jól szól.
Itt a termék amiről álmodtam, nagy akku HK szintű basszus és megfizethető ár.
Ki mondom elégedett vagyok, és ha vigyázzok rá szerintem még sok évig hű társam lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Jövedelem
- Autós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Spórolós topik
- YouTube
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest