Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
Soundcore Boom 2 Plus most 138euró szállítással együtt még 5 napig. Nem emlékszem, hogy valaha lett volna ilyen alacsonyan az ára. Ha igen javítsatok ki nyugodtan.
Illetve kis érdekesség. Soundcore is készített egy partyhangszórót. Egyenlőre még csak az amerikai oldalon van fent. [link] Ezeknek mondjuk nem én vagyok a célközönsége, de hátha van itt akit érdekel. -
Atish19
őstag
Bocsi ha "vótmá". Boom 2 Plus extra akciós. 140 euró + ajándék 6 hónap extra gari. Szerintem ez még a mostani euró árfolyammal is nagyon emészthető ár érte
-
Atish19
őstag
Soundcore visszahívás füstölő akkuk miatt. [link]
Hátha vannak itt is tulajok -
Atish19
őstag
Kapartam egy 15%os kupont Soundcorenál. Nincs rá szükségem így felajánlom hátha valakinek jól jön: SEPW29ZS415
Okt. 08-ig érvényes. -
Atish19
őstag
válasz
Aureal #17232 üzenetére
A mai napot végig olvasva már csak JBL-t lehet venni semmi más nincs ami jó lenne.
Ha a mai napot történéseit nem vesszük figyelembe akkor egy kicsit konkretizáld mit szeretnél. Mennyit szánsz rá, mi lenne a használat módja és az elvárások. Utána a kollégák könnyebben tudnak már javasolni. Én már nem merek ajánlani semmit, mert mint megtudtam az imént szektás vagyok -
Atish19
őstag
Boom 2 Plus tulajok közül van aki feltette a legújabb frissítést? (3.1.0)
Nálam úgy néz ki elkottázott néhány dolgot.
Lett egy alapzaja a hangszórónak. Bekapcsolva halk súgást hallat magából csatlakoztatott forrás nélkül is. Illetve az akkumulátor töltöttségét eddig mutatta (százalékosan) ha a bluetooth eszközök listájára léptem. Ez is megszűnt. Factory reset, újrapárosítás nem segített. Ha valaki telepítette ellenőrizné, hogy nála ezek szintén jelen vannak? -
Atish19
őstag
válasz
Peaceliker #17090 üzenetére
Lesznek erre is akciók. Ezt írtam is a végén, hogy akcióban lesz igazán jó vétel. Szerintem simán el lehet majd csípni 160 euró környékén.
-
Atish19
őstag
válasz
Peaceliker #17068 üzenetére
Nah meg voltak az első próbák. A kis Motion 100-as tényleg nem egy erőgép, de aki kapta örült neki és elégedett. Teraszon visszafogott mulatósra jó lesz neki
Az árat amit elkérnek érte biztosan nem éri meg, de így ingyé nagy duzzogva oké.
A Boom 2 Plus viszont felülmúlta a várakozásaim. Kibontáskor a rács alatt az előlapi műanyagon már gyárilag van 0.5cm-es meghúzás ami azért piszkálja a csőrőm, mert én kifejezetten vigyázok a cuccaimra és próbálom sértetlen állapotban tartani őket. Ez még lehet akár egy kellemetlen levelezés tárgya is. Hangra viszont szerintem elképesztő. Többen negatív kritikát fogalmaztak meg az első tesztek és a marketing miatt emiatt picit féltem tőle. Itt látszik, hogy mindenki mást szeret és mások az igényei ebben soha nem lesz egyetemes igazság. A gyári hangprofilhoz hozzá se kell nyúlnom. Így ahogy van nekem teljes mértékben tökéletes. A ledes világítós dolgokért annyira nem vagyok oda, de itt kifejezetten tetszik. Főleg ahogy a passzív radik sötétben világítva "táncolnak". Brutál hangerő, brutál basszus és szép hangzás és szerintem végre a külcsín is ott van. Összeszerelési minőségben is sokat fejlődött az elődhöz képest. Nincs nyöszörgő műanyag ha felemeled és érzésre is nagyon masszív. Kapott egy nagyon jó ficsőrt ami az eddigi hangszórókból valami érthetetlen módon hiányzott mégpedig az üdvözlő és kikapcsoló hang kikapcsolásának lehetőségét. Hosszútávú használatról itt még nyilván nem beszélhetünk, de ha hozza az elődje számait akkuidőben akkor már nagy baj nem lehet. Az ára nyilván nőtt, de egy jó kis akcióval szerintem kiváló vétel lehet. -
Atish19
őstag
válasz
Peaceliker #17065 üzenetére
Nekem csak ma jött meg a Boom 2 Plus meg a Motion 100.
Akkor ne számítsak semmi jóra utóbbival kapcsolatban? Sajnos pár országgal odébb vagyok így szombatra marad az ánboxing -
Atish19
őstag
válasz
jesszjessz #16952 üzenetére
Motion 300 nekem bejött. Nagy csodát nem kell várni tőle. Hangerő rendben ,szép hangzás meg van kis mély is. Üzemidőről nem tudok nyilatkozni. Napi 20percet szoktam használni kb így nem számolgatom. Jelenleg kuponnal és szállítással 63 euro ami eléggé emészthető ár érte. Motion boom van még ami viszont 10 órával több üzemidőt ígér az előbbihez képest és "balaton állóbb" mert tud lebegni. Motion 300 is vízálló, de szerintem elsüllyed(nem próbáltam). Erre viszont jelenleg nem látok kupont így csak a szokásos 10%os feliratkozós van. Így olyan 85 euró lenne a vége. Szokott ez is lenni akcióban ha nem sürgős akkor ezzel is be lehet mászni 30k ft alá. Ha meg tudsz barátkozni az árával és a külsővel vagy tudsz várni kicsit akkor a Boom jobb vétel lehet. A Jbl Flip-et én nem ajánlom. Összeeresztettük a Motion 300-al és csúnyán elvérzett. Wonderboomot meg nem ismerem, de google képek alapján nem túl bizalomgerjesztő számomra
-
Atish19
őstag
válasz
Peaceliker #16948 üzenetére
Motion Boom Plus-t. A kis Motion 100-at sem adom el. Szülőknek teraszra kiüléshez jó lesz
-
Atish19
őstag
válasz
Peaceliker #16938 üzenetére
Csak nem bírtam magammal és megrendeltem én is.
Valami members event is van most így lejött belőle még 10 euró. 190 euróért ajándék Motion 100-al 75373Ft lett a vége.
-
Atish19
őstag
Boom 2 Plushoz jött új kupon. BOOM2PLUSRE
-40euro így 160 a vége. -
Atish19
őstag
válasz
Peaceliker #16836 üzenetére
Mennyi lehet a "korrekt" használt piaci ára egy Boom Plus-nak? Számolgatok itt fejben és próbálom magam rávenni a váltásra, de eddig kudarcot vallottam
-
Atish19
őstag
válasz
Peaceliker #16818 üzenetére
Vagy van a másik opció a szokásos 10%-os kód. Privát böngészőben nyisd meg a soundcore oldalát várj pár másodpercet és kér egy e-mail címet. Oda írj be valami nem létező kamu emailt és egyből ad egy 10%-os kupont. Így 180 euró a vége. Jelenleg a szállítás is ingyen van
-
Atish19
őstag
válasz
Peaceliker #16816 üzenetére
Benne kell, hogy legyen a 200-ban. Ha rá kellene fizetni az már nem ajándék. A kódok kiküldését mondjuk nem sietik el
-
Atish19
őstag
válasz
Peaceliker #16814 üzenetére
Én is erősen gondolkodom pedig nincs okom leváltani a sima Plus-t. Valahogy mégis ott motoszkál bennem a musthave érzés
-
Atish19
őstag
Boom Plus 2 rendelhető. 200 euró
-
Atish19
őstag
válasz
bartapapa #16651 üzenetére
Soundcore Motion Boom. Itthon nem kapni, de közvetlenül gyártótól rendelve hamar nálad van. Árban kb pont a fele és a topik egyik sztárja. 70 euro most fuvardíjjal együtt tavaszi akciós kuponnal. [link]
Ha nagyobb dögöt szeretnél van egy nagy tesója Motion Boom Plus néven. [link] Tavaszi akcióban 125 euró postával együtt. (Az akció még 3 napig tart). Ezutóbbi van nekem is. Én személy szerint imádom. Minőségi portékák nagyon jó áron, kiváló üzemidővel és hangzással viszont picit csúnyácska megjelenéssel. Nyugodtan keress rájuk a topikban illetve youtubeon is találsz teszteket bőséggel. -
Atish19
őstag
válasz
<Adamsky> #16242 üzenetére
Pedig szerintem nagyon jóra sikerült a 300as. Igaz nem vagyok vájt fülü. Szépen szól, jó az üzemideje és elég prémium a kialakítás ill. összeszerelés. Nagyon strapabíró. LDAC valóban nagyon minimálisan érezhető én ki is kapcsoltam. Ami negatívumot tudok felhozni az csak a súlya. Motion+ ellenében én simán ajánlom. Ez az adaptív hangzás giroszkóppal is eléggé jól el van találva (igaz kell 3 sec amíg vált, de jól működik) illetve van benne mikrofon ami szintén egész használható. Utóbbi fürdés közben hasznos tud lenni
Jelenleg nagyjából egy árban vannak. A Motion+ról ugyan nem tudok nyilatkozni, de a Motion300at nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.
-
Atish19
őstag
válasz
kmarci25 #16151 üzenetére
Igaz csak pár napja van nálam, de egyenlőre tudom ajánlani a Motion 300-at is. Dobozból kivéve azért kell kicsit faragni az EQ-n, de ugyan ez volt a Motion Boom Plus-al is. Ha azt rendberakja az ember már teljesen rendben van. Egyébként súlyos, masszív darab. Szerintem bírni fogja a strapát is. Árban nagyjából ugyan ott van, mint a Motion+
-
Atish19
őstag
válasz
mjani1172 #16146 üzenetére
Én kifejezetten elégedett vagyok a Motion Boom Plus-al.
Szerintem ilyen olcsón még eddig nem is volt kapható. Én még 135 euróért vettem egy másik akcióban, de újra megvenném. Szerintem nyugodtan csapj le rá és ha nem jön be mégsem árában el fog menni aprón vagy akár 30 napig visszaveszik. A szállítás 5 euró, de gyorsan meghozzák. Nekem 2 munkanap alatt itt volt. A kistesója tegnap ért ide 4 munkanap alatt. -
Atish19
őstag
Megjelent a Soundcore Motion 100 [link]
Elég amatőr baki, hogy copy-paste berakták a 300-as leírását -
Atish19
őstag
válasz
<Adamsky> #16125 üzenetére
Igen ezt nem vitatom az Alis gari azért vitatható. Árérzékenyeknek viszont akár jó vétel lehet így is. Én úgy rendeltem meg most ahogy te leírtad. 82 Euró szállítással együtt számomra már lenyelhető
Lehet lesz olcsóbb, de már régóta figyelgetem így nem akarok tovább várni
-
Atish19
őstag
válasz
<Adamsky> #16109 üzenetére
Nem tudom mennyire hivatalos eladó, de Aliexpressen eladói kuponokat begyűjtve és Alis coinokat felhasználva Anker Official Store-ban 26600-Ft-ért kapható ami szerintem már nagyon jó ár. Kicsit gondolom lassabban érkezik, de ugye valamit valamiért
Más termékeik is elérhetőek jó áron most. -
Atish19
őstag
Sziasztok. Mit gondoltok a Soundcore Motion 300-ról? Szeretnék egy kompakt, könnyen hordozható hangkeltőt. Megérheti a dupla árat a Soundcore 3-al szemben? Eddig az utóbbit akartam rendelni, de akkor még nem tudtam a 300 létezéséről.
-
Atish19
őstag
válasz
Peaceliker #15642 üzenetére
Több hasonló panasz van az oldalukon az értékeléseknél. Ezen a téren úgy néz ki fejlődni kell még.
-
Atish19
őstag
válasz
Dhampir #15447 üzenetére
Szívesen. Hosszú tapasztalatom nincs vele, de pici állítgatással durva, hogy mit ki lehet hozni belőle. A hangerő is abszolút megfelelő úgyhogy ezt korrigálnám a korábbi hozzászólásom után. A lejátszott zene volt halk valamiért. Ennyiért szerintem nagyon jó vétel ha nem zavar a gagyi műanyag burkolat.
-
Atish19
őstag
válasz
Dhampir #15442 üzenetére
135 euro szállítással együtt amit a Revolut 50052,42Ft-ban váltott egész pontosan. Még 2 napig beszerezhető ennyiért a gyártó oldaláról. Tényleg szépen szól (Nem vagyok vájtfülű, ha nem recseg nekem már jó
). Hangerőben viszont picit többre számítottam, de szerintem megteszi.
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Vásárlás előtt állok. Visszaolvasva a Motion Boom Plus elég szimpatikusnak tűnik. Gyártói oldalon most 135euró lenne postával együtt. Szokott lenni ennél jobb ''alkalmi'' ár vagy csapjak le azonnal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- BMW topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- EAFC 25
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest