- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18291 üzenetére
"Vagy lehet ezt olcsó gyártani és a profit a lényeg."
Szerintem is csak ez lehet, vicc az egész, hogy 2db hangváltós 4 ohm-os mezei csipogótól (gyári 8 ohm) lazán Xtreme 1/2 szint leszAmúgy az az érdekes, (ezt még gtx560unlock kollégával is beszéltük) hogy a "tésztaszűrő" lyukacsos fém burkolat sok magashangot visszafog, burkolat nélkül még a gyári magasakkal is egész türhetően szólt
...és sajnos az új csipogókból is visszafog, de szerencsére azért nem annyira, hogy érdemben befolyásolja, de tény, a fém burkolat nélkül hallhatóan jobban, kicsit még szebben szól
"Pedig a T6 Max nem volna csúnya se..."
Nem bizony, az az igazság, hogy ez az egész hókuszpók amit művelek (az mellett, hogy élvezem is barkácsolást) a T6 Max kinézete is nagyban közre játszik, egyszerűen brutálisan tetszik a kinézete, letisztultsága, minőségérzete, minden helyiségben marha jól mutat, mint ahogy már anno írtam is nekem nagyon sokat számít a külcsín, hiába szól jól/szépen ha nem tetszik szóba sem jöhet! Ilyen hagyományos fogantyús speakerek mint.pl. a motion boom vagy az uboom x stb. eleve kilőve, nekem illuzió romboló ilyen kinézetű hangszórók jelenléte a lakásban....nyilván ízlések és pofonok
...mondjuk a Dockinod viszont kimondottan tetszett/tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest