Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Hoffer
üzenetére
" ... ezeknél is kell bejáratás? Mit takar ez pontosan?"
Hát, ha nagyon tudományosan akard csinálni, akkor vannak erre ilyen CD-k. Az UBoom X talán nem az a kategória (inkább Hifi-k, házimozi), amin nagyot tud "lökni", de ártani nem árt. Ingyenesre ezt találtam (ha elég ügyes vagy, akkor wav-ba le tudod menteni
).
Egyébként ahogy carl18 is írta, rendszertől függően olyan 35-50% között kell járatni."Én megrendeltem hazai forrásból." – végül, honnan, mennyiért?
-
carl18
addikt
válasz
Hoffer
üzenetére
Csak fél hangerőn hallgatod a zenéket több órán keresztül. De én néha oda lőttem Max hangerőre.
Szerintem olyan sokat nem számít többet számít a hangszóró gyári hangja.
Elméletileg egy be járatás után kicsit lágyul a hang.
Bejáratás inkább High End hifiknél népszerű.Oluv vagy Allan sose beszélt arról ezeket a dolgokat be kéne járatni. Dobozból pár óra után már a végleges hangot kapod.
Többet számít a környezet és elhelyezés.
Xtreme 2 oldalsó passzív membrán alig mozog 0 fok alatt. Sok minden közre játszik milyen is a hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).