Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
SSlyTR #18253 üzenetére
Tegnap este ment 4 órát. Persze ez olyan hogy tény ez már tud túl hangos lenni. A nagyobb erő nagyobb felelősségel jár.
Én is 50-65 százalék körül elég a Indoor plus.
Outdoor sima adja a legtöbb basszust, de az fél hangerőn is elég hangos.
Minden esetre jó termék ez és akku idő is biztató.Én a Ledeket kikapcsoltam ne egye az akkut.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SSlyTR #18253 üzenetére
" ... azert 30-40%on ... "
Apropó hangerő fokozat! Sajnos ott is tetten érhető, hogy van az Oluv féle, meg az Earfun-os hangolás, hogy már cust. eq. használata esetén is bukjuk az Oluv preset-ek esetén aktív hangerő-skálát. Nagy kár!
Félre ne értsen senki! K. jó a cucc, csak vannak ilyen apróságok, amik, ha nem lennének, akkor már-már tökéletes lenne.
Én pl. a gyári – Isten tudja hány – preset helyett betettem volna egy bass / treble tekerőt. Az emberek 90%-nak az a legjobb. Az eq. sok esetben overkill.
Az előbb említett mély magas állítás mellé pedig odatettem volna az Oluv féle preset-eket." ... bevagod a szekrenybe es senkit se zavar ... "
Hát, igen. Ilyenkor jól jön, ha az embernek van egy garázsa / pincéje, vagy akkora a lakás, hogy egy távolabbi szobába be lehet zárni a hangszórót, hogy ott "dünnyögjön" magának.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macska topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Tőzsde és gazdaság
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged