Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
válasz
carl18 #18235 üzenetére
Grat, hogy vegre megjott. Nem csak photoshop?
En meg 50%ra se huztam fel, igaz max 2 orat hallgattam eddig.
Bejaratason en is gondolkoztam, de azert 30-40%on is ezek feher-fekete-stb zajok nagyon hangosak es zavarok lennenek.
Egy tws fules vagy iem eseteben csak bevagod a szekrenybe es senkit se zavar, de azert ez egy joval hangosabb cucc. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18235 üzenetére
Jéé!
... és közben úton a másik (is)?
Jött bármi értesítés, vagy egyszer csak csöngettek (esetleg átdobta
a futár a kerítésen)?
" ... azért alkalmanként érezni a hangszóró határait."
Viccelsz? Olyan mindegyiknek van. Én pl. 50% fölé még nem is mentem. Egyszerűen bentre nekem nem kell több.#18236 Ciccuka
Ebben a videóban láttam először (és utoljára, mert nagyon nem az én ízlésem ...)
Meg most látom, hogy ez a majom is tesztelte. Azt mondja "minőséges". Mi baj lehet?
Komolyra fordítva: ez nem az a kategória (br. 7e Ft), ahol lenne app. Ha a dobozán és / vagy a leírásban nem utalnak rá, akkor tuti nincs.
Ha ennyire zavaró a ki-be kapcsolási hang, szerintem küld vissza (amíg teheted).
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Újabb rövid videón a Dying Light: The Beast
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hitachi tv-k
- Milyen széket vegyek?
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Energiaital topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest