Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70 #18292 üzenetére
" ... lazán Xtreme 1/2 szint lesz ... "
Akkor ez azon ritka Tronsmart lenne, ami nem a "jóféle" kopogós basszust nyomja?" ... Ilyen hagyományos fogantyús speakerek ... "
Nekem sem a szívem csücske egyik hangszórón se a fogantyú. Azt várom már egy ideje, hogy melyik gyártó "találja fel" a lehajtható fogantyút (újra). -
carl18
addikt
válasz
francz'70 #18292 üzenetére
Nekem is fontos a kinézet, igen a Motion Boom valóban ronda. Az Uboom X nem szépség bajnok de cserébe nagyon jól szól. Azért egy 4kg hangszórót már ha hordozható fogás nélkül nem egyszerű.
Mikor T6 Max kezembe volt nehéz rá fogni nincs rajta fogás. De igen az üveg fedlap add neki eleganciát.
Akku pak se kicsi talán 5x18650 cella.
Csak a végtermék és a hangzás esetén éreztem ez nem lett a igazi.De most nagy ki hívás olyan terméket találni ami jól nézz ki jól is szól és meg fizethető is.
De ha sikerül a T6 Max modding akkor végtére is még is csak lett egy termék amit javítottál.Csak úgy kíváncsi vagyok sok Bluetooth hangszórónál mibe fáj a gyártás kínai nagyker áron. Például anyag ár 30 dollár? A szállítás logisztika és adok meg haszon is ott van. T6 Max ára magyarba 32e ezen rajta a 27% áfa és hát a bolt ami eladja is rá rak 20%-30% százalék hasznot. Így ők talán 15-20e körül veszik az import cégtől. És akkor még érdekesebb hogy 15e is Megéri eladni. Szóval lehet 8-10e Max a gyártási költség.
Régen olvastam ha a kínai gyár csak 1 dollárt spórol termékenként akkor is az olcsóbb alkatrészt fogja alkalmazni.
Pedig az általad írt Tweeter nem hiszem olyan drága lenne egy gyártónak.
De mi ez sose tudjuk meg.
Esetleg a gyártónak kéne írni meg mutatni amit csináltál veri az ő terméküket.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged