- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 11 - népalma
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz KurtCobain #3997 üzenetére
L az 1GB-os csomag?
-
rsanyi20
tag
-
KurtCobain
őstag
Jelentés:
Bluenet L 790-ért még rendelhető.Mmm'kay?
-
Sir Sparrow
tag
...decemberben már csak 30 napig járt az ajándék 15MB net az új kártyákhoz, a 6 hónap régebben lehetett.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz norbiv8 #3991 üzenetére
Régen töltöttem fel a kártyát, a pénztárcában volt a kártya már egy ideje, semmi gond nincs a Blue Mobile-lal, időnként mindegyik szolgálatótnál tölteni kell a telefonra, összegtől függően fél-egy évente. A kezdő 600 forintos egyenleg 1 év rendelkezésre állást biztosít.
-
norbiv8
tag
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A netet csak azután lehet aktiválni kóddal, miutan megjott a postan az aktivalo kod, és megadtam? Köszönöm!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
McLaca
őstag
válasz Dj Sügi #3981 üzenetére
Mikor volt az a régebben?
2001 óta van mobilom, már akkor is megszűnt a szám a feltöltés érvényességi ideje után. Csak akkor még 1 év volt fixen és nem volt 1500Ft-os feltöltés, meg hívószám lekötési idő.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Dj Sügi
őstag
Köszi mindenkinek a választ. És bocsi, most nem néztem az összefoglalót.
(Régebben évekig nem szüntették meg a kártyát ha nem töltötted fel, és főleg nem úgy, hogy téged se lehessen hívni.)
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
norbiv8
tag
válasz Dj Sügi #3975 üzenetére
Feltöltő kártyás, 1500Ft feltöltés 180nap, 3000 feltöltés 365 nap, 15000 feltöltés 488 nap. Minden szolgáltatónál van olyan "marhaság" hogy a megadott idő letelte után "zárolják" a kártyát. 999Ft a SIM, 600Ft lebeszélhető. Más szolgáltatónál van jobb feltöltőkártyás percdíj, de ahhoz tartozik 30 napos időszaki díj is, neked kell eldönteni, hogy melyik jobb. Egyébként az itt levő összes információ benne van az ÁSZF-ben.
Szerk: megelőztek, szóval ahogy az előttem szóló írja.
[ Szerkesztve ]
///°°\\\
-
ShadowX
őstag
-
addikt
válasz Dj Sügi #3975 üzenetére
- Feltöltés, de lehet havi + csomagot rendelni hozz
- Különböző feltöltések vannak, 1.500 Ft fél év 3.000 vagy 3.500 1 év ...
- Ha letelik az aktiválás, azaz ameddig érvényes, akkor zárolják, de szerintem ez mindenhol így van
- 990 Ft, ebből 600 Ft lebeszélhetőség, megveheted boltban, rendelheted neten keresztül házhoz
- Jobb percdíj, hát nem nagyon, itt havi 490 Ft-ért 2 számot tudsz hívni 9 Ft-ért korlátlanul.33 Ft/perc hívás, 33 Ft/db sms
UI: Lásd Összefoglaló
[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
Sziasztok!
Most szeretnék ilyen blue mobile-os SIM kártyát venni.
Ez feltöltéses vagy előfizetéses(havidíjas)?
Ha feltöltéses milyen értékben lehet és mennyi ideig lebeszélhető?
Itt is van már olyan marhaság, mint a többi szolgáltatónál, hogyha x ideig nincs feltöltve a kártya akkor zárolják?
Mennyit kell fizetni először a kártyáért? Csak telefonálásra és SMS-re lenne használva.
Tudtok esetleg más szolgáltatónál feltöltőkártyást, ami jobb percdíjat kínál?Köszi!
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
cenzor
tag
Sziasztok!
A telekomos MobilTárca vajon működik a bluemobile-os kártyával?
-
Zeki
nagyúr
válasz #73820095 #3967 üzenetére
Azt jó ideje tudni már, ez viszont új:
2016. április 30-tól hatályos változásokMegszűnik az internet alapú hang és videó hívások (VoIP) tiltása a vonatkozó mobilinternet szolgáltatásokban (blue net, blue net plusz, blue net XXL) ezért az erre vonatkozó rendelkezések a blue mobile ÁSzF 2. számú mellékletének vonatkozó pontjaiból törlésre kerültek.
-
törölt tag
Megszűnik a tesco-mobil...
-
MPM
tag
Üdv!
Az online ügyfélszolgálattal van bajom. Sose működött, azonban a jelszavamban biztos vagyok, mivel a 1777-en meg tudtam változtatni. Ha megpróbálok belépni mindig azt írja ki, hogy technikai hiba történt, ha rámegyek a jelszó-emlékeztetőre, a folyamat végén (amikor már minden adatot megadtam), szintén ugyanezt írja ki.
Esetleg van valami tippje valakinek, hogy mi a megoldás rá?
-
őstag
90 forintos netet próbált valaki mostanában megrendelni? 1777 - 3-3-1-6-2-1-1 ( BlueNet M - 133 MB ): "Technikai okok miatt a szolgáltatás jelenleg nem elérhető, kérjük próbálja meg újra", 3x-ra sem sikerült megrendelni, mobilnet kb. fél éve nem volt aktív a kártyán.
-
St3ven
addikt
A régi Blue Net S és M csomagokra rá lehet aktiválni a Blue Net Extra 500 MB eseti adatbővítőt? Van erre vonatkozó tapasztalat?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
veterán
-
Zeki
nagyúr
Aktív a blumobile simem, és át is raktam a 4G képes slotba.
Azt nézem, hogy egyből van 4G-s mobilnetem. Alapból jár valamennyi? -
thomas77
senior tag
3G-n 2100 MHz-en megy, 4G-n pedig 1800-on. Ez önmagában nem jelent semmit, de mint adat érdekes lehet. Ha van elérhető 4G szolgáltatás Band20-on, azt is kipróbálhatnád. A YouTube-on van egy egyszerű videó a Samsung szerviz menü használatáról. Az alapján megtalálod, hogyan tudod rákényszeríteni a telefonokat a 800MHz-es LTE sávra. Ha nem, leírom én is, de nem iPad-del, mert ezzel írni olyan mint sajtreszelővel...
-
Hovi
aktív tag
válasz SztiviVander #3943 üzenetére
Köszi a leírást. A gsm/3g/lte auto beállítással annyi gondom van, hogy "egy csík" térerőnél is ragaszkodik a 4G-hez. Pont ezért merül jobban a teló.
-
SztiviVander
őstag
részben igazad van, ugyanis önmagában az a megállapítás hogy a 4G a legakksikímélőbb teljesen téves. ha nagyon gyenge a térerő akkor az történik ami nálad is, illetve bármelyik sávon (gsm/3g/lte) amihez kis térerő miatti nagyobb adóteljesítmény kell jobban merül a telefon. egyszerű fizika. de ezért kell "gsm/3g/lte auto" -ra tenni aztán el tudja dönteni a telefon hogy megéri-e kínlódni az egy csíkos lte-vel vagy érdemes a fullos hsdpa-ra váltani. viszont ahol erős az lte lefedettség ott a telefon is tudja hogy azt érdemes használni mert azonos sebességkorlát ide vagy oda, a gyorsabb válaszidő miatt mégis gyorsabban töltődnek be a weboldalak.
-
Herbali
tag
Ha a 4G-vel csak a válaszidők javúlnak akkor nekem már az is jó. Ugyanis szeptember óta VOIP-on telefonálok ahol ez fontos tényező. Azóta nem indítottam GSM hívást. Nem mindegy, hogy 33 Ft-ért vagy 3,1 Ft-ért beszélek percenként magyar mobil irányba. A blue-s sim kártya azért van, hogy azon elérjenek, illetve a mobilnet jó áron van rajta.
Bár amíg van Net&Roll 4G tesztkártyám 490 Ft-ért két hónapra 2 Gb adattal, addig azt használom.
Ajánlom mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
Hovi
aktív tag
Nos Uraim.
Egy-egy napig teszteltem a 3 és 4G hálózatot. Ellent kell mondjak a fentebb leírtaknak. 4G-n nagyságrendekkel gyorsabban merül a telefon. Nagyjából hasonló használat volt a két nap. Kb 30 perc telefon, email, whatsapp, opera mini. Reggel 100%-ról indulva 4G estére 25%, míg 3G 57%-ra merült az aksi. (Note4) Tatabányán az utcán még csak van térerő, de beltéren alig egy csík a 4G-n. Míg 3G-n szinte mindenütt full. Ráadásul a net sebességben sincs különbség. Így részemről a 4G csak parasztvakítás. -
Sir Sparrow
tag
válasz bopeti98 #3932 üzenetére
Mint írtam pár hozzászólással feljebb, én tegnap (kedden) töltöttem fel az egyenlegem ATM-en keresztül és nekem "csak" 33 perc hálón belüli ajándék percet adtak. Semmi plusz 10 perc!
Nem hinném, h egyéni, inkább, h csak akkor jár a plusz 10 perc, ha online ügyf.szolg-on töltöd (bár ez nem lenne fer). Feltöltött összegtől is függhet (én 5k-val töltöttem fel).
...uh bek@phatja a bluenyúl!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezen ne csodálkozz, a Vodának jelen pillanatban országos szinte összességében a legjobb a rádiós hálózata, értve ezalatt a jelerősséget és a jelstabilitást. A 2012-es modernizáció olyan jól sikerült, hogy a hálózat ebből a szempontból agyonveri a másik két szolgáltatóét. Leginkább a 4gnél lehet ezt észrevenni.
Ez az oka annak, amit tapasztalsz. -
SztiviVander
őstag
még mindig tévedsz, semmi ellenkezőt nem írt senki. próbáld meg elolvasni újra.
k:3. Ha már van blue mobile-os SIM, számhordozás esetén azt már nem kell cserélni, ugye?
v:"3 ingyen kiküldik az újat"
ha ebből neked az jön le hogy a válasz azt jelenti: "nem kell cserélni (de akkor miért küldenek ingyen újat? jó kérdés nem?) mert egy olyan simre aminek már van egy száma ráregisztrálnak egy hordozott számot" akkor a hiba az ön készülékében van. -
bopeti98
őstag
Most töltöttem fel online ügyfélszolgálaton keresztül a kártyámat, és a megszokott 33 percen felül, kaptam még ajándék 10 percet is amit nem csak blue mobile-os hanem Telekomos irányba is lebeszélhetek.
Ez csak valami egyéni akció lenne, vagy mindenki megkapja már ezt a 33 + 10 percet? -
HXY
addikt
válasz SztiviVander #3928 üzenetére
Itt pontosan az ellenkezőjét írta: [link] [link]
És nekem nem mindegy, hogy 1000Ft-ért, 200Ft-ért, vagy ingyen veszem/cserélem a SIM kártyát.
Pláne akkor ha nem egy darabról van szó.
A próbát meg nem értem mire lenne jó, mivel ez gyakorlatilag egy Telekom-os SIM kártya.[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
Megkeverték ezt az online feltöltést...
Kérek sms-ben új jelszót.
Kapok ideigleneset.
Belépek, megváltoztatom a kért paraméterek szerint - két zöld pipa, alul a postai címes marhaság x-elve (ohh hogy mi a túróért kell ez...)
Lépnék be a megváltoztatott jelszóval:
Hiba!
Kérjük, adja meg az ellenőrző kódotLejátszottam ezt az sms-es jelszókéregetést kétszer, mindkét alkalommal ez lett a vége...
Egyéni probléma?
Döglött a rendszer?
Várnom kell míg tudomásul veszi a szerver, hogy én most "regisztráltam"? (ja minden előfizető regisztráció nélkül használhatja... igen pár héttel ezelőtt még úgy volt, bepötyögtem a bankkártya adataim és megjött a kártyára a zseton - miért volt baj, hogy működött?)Szerk.: ohh megtörtént a csoda, csak kapásból nem ment neki könnyen.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
nagyúr
bocsi ha félreérthető voltam
azt javaslom, mielőtt szám hordoznál, előtte próbáld ki, hogy neked megfelelő lesz-e, ne számhordozás után derüljön ki, hogy neked nem megfelelő.
a próba 990Ft, tehát nem egy nagy összeg
ha beválik, akkor váltsál
A voda nagyon jó szolgáltató, én és onnan jöttem, és most szembesülök a lefedettség és a telefonom korlátai miatt jelentkező problémákkal.
Nekem nem akkora, probléma, mert nagyvárosban minden rendben, de kis falukban van hogy a telefonom nem csatlakozik.
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
SztiviVander
őstag
"Az nincs írva, hogy vehetünk a Lidl-ben is,majd utána ők azt ingyen lecserélik ha mégis számot hordoznánk..."
igen, ilyen valóban nincs a blue oldalán. de ilyet itt sem mondott senki. próbáld meg még egyszer elolvasni és értelmezni amit leírt... pedig még egy üres sorköz is van a két mondat között hogy véletlen se mossa össze senki a két külön mondatot. de úgy látszik[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
-
Indiant
addikt
válasz radio100jozs #3923 üzenetére
..csak a tulajnak adják oda (a valaki nem elég)
-
Sir Sparrow
tag
válasz radio100jozs #3924 üzenetére
Köszi! Közben meg is kaptam a választ. Úgy voltam vele h csak ezért nem megyek el egy lidl-be, uh ATM lett belőle és megkaptam a 33 perc ingyen beszélgetést hálón belül, uh valóban tök mindegy.
-
radio100jozs
őstag
válasz Sir Sparrow #3921 üzenetére
Én a honlapon szoktam egyenleget tölteni, ott jár a kedvezmény, így szerintem ez nem kötött, hogy hol töltöd fel.
-
Sir Sparrow
tag
ATM-es feltöltésnél is jár az x perc hívás kedvezmény saját hálóba vagy csak ha Lidl-be veszek feltöltést? Tökmind1?
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
addikt
válasz radio100jozs #3917 üzenetére
Annyira azért nem nagy macera, hogy felhívod őket és ingyen futár házhoz hozza a 4G simet.
-
nagyúr
válasz radio100jozs #3917 üzenetére
Eladott SIM kártyák darabszáma jól mutat a statisztikában.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
radio100jozs
őstag
Tegnap vettem, a Lidl üzletben sim kártyát, és az is még csak 3G-t tud.Érdekes, hogy tavaly ugyan így jártam a Domino simmel is, amit vettem a Tescóban, azt is utána cserélhettem ki a Telekom üzletben, azaz kétszer járattak meg. Nem tudom a Bluemobile sime-t, miért nem lehet weben is megvenni, tiszta macera most ez a sim csere 4G-sre.
-
thomas77
senior tag
Tapasztalatom szerint (és sok más fórumozó szerint is) észrevehetően kevesebbet eszik a telefon 4G-n. Szerintem ne törődj azzal, hogy mit mutat a térerősség mérő. Ha túl kevés a jelerősség, úgyis visszavált 3 vagy 2G-re a telefon magától.
Legalább teszteld egy pár hétig, ha már intéztél magadnak új kártyát... -
Hovi
aktív tag
-
Hovi
aktív tag
Uraim!
Kicserélték a simet 4g kepesre. Hát...Tatabánya belvárosában alig van térerő. A speedtest szerint lefelé 11 mega, felfelé 1!
Részemről marad a 3g. -
cenzor
tag
Sziasztok!
Jelenlegi vodás előfizetésemet szeretném lecserélni. Havonta kb. 20-30 percnyi telefonálás jön össze, illetve szeretnék 500mb-1gb adatot. Jól látom, hogy a bluemobile ebben az esetben jó választás? Úgy látom a többi szolgáltató még előfizetéssel is rosszabb feltételeket ad. Van valami csavar? Van valami negatív a bluemobile-lal?
-
Armahun
addikt
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest