Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
vpanangin
senior tag
Én a következőt csinálnám: bemennék a Telekomhoz és átvinném a számomat Dominoba. Fél óra alatt megcsinálják és már a régi számod nálad csörög a Domino kártyádon, az ellopott Blue kártya pedig inaktiválódik. Megcsináltam tavaly áprilisban, tehát működik a dolog. Utána már oda hordozod a számodat ahová csak akarod, akár vissza is a Blue-hoz.
-
enen
csendes tag
Nem vártam a t-mobiltól, hogy ezt az ügyem oldja meg, mert ezt evidens, hogy egyetlen rövid telefonnal a saját ügyfélszolgálatuk kelleen, hogy rendezze. Ha egyáltalán kell ügyintéző ilyenhez, mert pl. pont a témobilnál már automatán leeht kikapcsolni lopás, elvesztés, stb esetén.
Ez itt a Blue részéről teljesen elképesztő és egyenesen abszurd eljárás. -
Lévén van saját irodája Budapesten a Bluenak, így nem fogja T-Pont megcsinálni.
T-Pont is felhív egy háttércsoportot, akik Bluetól átemelnek havidíjasra vagy Dominoba, ha ezt kéred, de ugye ebben az esetben Telekom szolgáltatást igényelsz, azért tud segíteni.
Azért budget szolgáltató a Blue, mert minimalizálta a személyes ügyintézést, e-mailben szerintem tudod kérni a megszüntetést.(Hasonlattal élve: A zöldségestől kéred a sertés karajt a piacon)
A T-Pontnak semmi köze a Blue-s SIMekhez.Azzal mondjuk tisztában lehetne, hogy a Blue a Telekom hálózatát használja...
-
enen
csendes tag
Igen. De a józa ész jelen esetben nem egyezik a Bluemobil ASZF leírtakkal. Minden más szolgáltatónál önálló menüpont is van pl. az autómata üsz-en is ilyen esetekben a letiltásra. Itt szóban sem tudod megtenni.
Próbálkozz! (csak úgy, kísérletképpen)Engem meg nem lelkesít fel egy hajléktalant, valószínűleg mentálisan sérült embert feljelentgetni, ugyanakkor nem is vígasztal, ha mondjuk előtte csúnyákat írogatott a címlistámon levő partnereknek, vagy mond azoknek, akik engem keresnek. Még most is. Unatkozik.
-
enen
csendes tag
Arról tudtok, hogyha egyszer Bluemobilotok van, az örökéletű addig, amig önmagától ki nem múlik?
Azaz nem lehet az ügyfél részéről a szerződést megszüntetni...
Vagy igen? Mert az ügyfélszolgálatosok szerint (kettővel próbálkoztam) az csak majd úgy szűnik meg, ha nem töltök fel egyenleget, és lejár a rendelkezésre állási idő.
Mindez rohadtul nem érdekelne, ha nem az volna a szituáció, hogy ellopták az egyik kártyámat, amit tolvaj használni kezdett teljes nyugalommal: azaz engem is és másokat elküldött akuvanyánkba sms-el, stb. stb. nyilvánvalóan seggrészegen.
Nos, eddig nem érdekelt a lopás, pár száz forint volt rajta, de ekkor le akartam tiltani a kártyát. Nem lehet!
Kimenő hívást tudtam csak letiltani - illetve állítólag még azokat a szolgáltatásokat, amelyek fizetősek...
eszem megáll-- Szóval azóta a faszi (tudom, hogy az volt, egy rosszarcú fazon bejött egy korházi váróba és ott kapta fel, láthatóan csavargó volt, egy ócska alig használható készülékben volt ideiglenesen a sim) azóza nem tud kifele forgalmazni, de amennyiben engem keres valaki azt édesbús-boros hangján lekurvázza...
Eszem megáll, ilyet én még nem hallottam sehol a világon, amit itt leírtam. Mondjuk ha valakinek elkezdene a nevemben életveszélyesen fenyegetőzni, és az engem jelentene fel, mert azt hinné, tényleg én vagyok, akkor nem volna annyira mókás ez az egész. Meg az kibaszott nagy per sem, amit ekkor Bluemobilra zúdítanék. -
4Grider
félisten
válasz
bakbéka
üzenetére
Meg kell várni, amíg elkészülnek az online adategyeztető felületek. Utána fogják az ügyfélszolgákat felkészíteni az adategyeztetés mikéntjéről. Ennek az az oka, hogy minden szolgáltató azt szeretné, ha minél nagyobb részt letudna az online adategyeztetéssel, mert az a legolcsóbb és leggyorsabb módszer.
-
bakbéka
tag
Ma felhívtam az üfsz hogy mi lesz az adat egyeztetéssel.
A nő akivel beszéltem nem volt képben,először azt hitte aktiváltatni akarom a kártyát.
Aztán mondtam neki hogy amit elmondott már 3 éve megvolt (kártya aktiválás)!
Elmondtam neki hogy kaptam egy sms-t ami adategyeztetésről szól.
Kis várakozás után elmondta,hogy bármelyik T-mobile üzletben lehetséges az adategyeztetés.
És kérdeztem én blue-s mobilos vagyok mire ő azok is bemehetnek adategyeztetés céljából a Telekomhoz! -
teo77
őstag
Sziasztok!
Nem akarja elfogadni az online felület az új, 6 karakteres jelszavamat. Csak 5 karakter írható be.
Az 1777-et felhívva meg nem találom meg azt a menüpontot, ahol az ügyfeles kollégát kapcsolják.
Mit lehet ezzel csinálni? -
igazgatour
csendes tag
válasz
igazgatour
üzenetére
http://privatbankar.hu/vallalat/evet-ertekeltek-durva-versenyre-szamit-a-telekom-304245
-
ArNick
tag
-
Predator2
addikt
Helló
Ha elfogyott a 133MB netem, akkor rögtön tölthetek fel, vagy meg kell várnom még letelik a 90 nap?
Ha jól tudom annyi az érvényességi idő.THX
-
törölt tag
válasz
betyarr
üzenetére
A blue-t mindig is a legkiszámíthatóbbnak tartottam: 1* se nem emeltek, a net a kezdetektől fogva lassítós (és nem változtattak a lelövés irányába, mint a konkurencia), a csomagoknak nincs havi
menstruációskártyás ciklusuk, a net a legolcsóbb....stb.
Jó lenne ha a percdíjak terén is megjelenne valami kedvező, de a minimum elvárt a 19 Ft-os percdíj.... -
betyarr
veterán
válasz
igazgatour
üzenetére
remélem legalább ugyanazt fogják adni,mint a most opcióval.de inkább ígérjenek alá.eddig legalábbis a nagyTesó árai alá ment a blue.
-
igazgatour
csendes tag
válasz
üzenetére
Ezt válaszolták új percdíj kérdésemre:
"Tájékoztatjuk, hogy készülünk új akciós kedvezménnyel, mely a közeljövőben kerül bevezetésre.
Aktuális akciónk keretében jelenleg a Blue Duó szolgáltatásunk van érvényben, mely arra biztosít lehetőséget, hogy az ügyfél, az általa beállítható maximum 2 belföldi alapdíjas vezetékes illetve mobil hívószámot -24 Ft-os percdíjkedvezménnyel, azaz 9 Ft-os percdíjon hívhatja korlátlan percmennyiség erejéig."Remélem normális percdíjakat kreálnak és nem szünnek meg..
-
Predator2
addikt
Helló
Megkérhetném valamelyikőtöket, hogy próbáljon rá a mobilnetre?!
( BlueNet S - 33 MB )
( BlueNet M - 133 MB )Se telefonon keresztül, se neten keresztül nem tudom aktiválni.
Megszűnt volna?
-
norbiv8
tag
Bejelentkezel az online ügyfélszolgálatba és ott az Előfizetések testreszabása -> Mobil internet. Én lassan egy éve vagyok Blue-s és mindig ott rendeltem. Nem kell telefonos ügyfsz-al szenvedni. Minden az ASZF-ben szereplő netcsomag ott van az újak és a régiek is (ami esetünkben a 84Ft-os verzió). Bár a 84Ft-os net árát nem jól írja ki, de 84Ft-ot von le ha a jogosultsági feltétel teljesül (utolsó aktiválástól 90 nap eltelt).
-
teo77
őstag
(felhívtam a Blue mobil-t, és azt mondták, hogy nincs Bluenet S és M-jük)
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Milyen kódot (és melyik számra) kell küldeni a net M-hez?
Neten nem találtam.
Köszönöm szépen! -
Tressy
senior tag
válasz
betyarr
üzenetére
Egy érdekesség van azért hogy a 19ft-os netet csak a voda hozta be egymaga többiek pl t-mobile kis késéssel.Nem úgy mikor bevezették a 3GB netet a 2500ft-ért mind a 3 szolgáltatónál egyszerre.Talán kevesen emlékeznek rá de bluenál elöször 2300ft volt aztán valószinüleg a többiek anyázására (kartell) ment föl 2500-ra aztán a netáfa csökkenés miatt 2410re.Telenor miután bukott egy halom előfizetőt a faxságaik miatt,most próbál észbe kapni miután Voda felszippanott vagy 100e előfizetést vagy mennyit.
-
betyarr
veterán
válasz
Black_Raven
üzenetére
legalább már ezt is tudom

amúgy itt jelenik meg a kartellezés (újból).hogy-hogy nem,ez a 19ft-os varázsszám minden szolgáltatónál ugyanaz...

-
betyarr
veterán
áá,sztem tavasz végéig még nem lesz semmi.véleményem szerint nyár-ősz körül várhatjuk az indulást.még nincsenek kész a hálózattal és a munkaerőt is most toborozzák.
amúgy a digi főleg az előfizetésekre lesz hatással.a prepaidek már nagyjából maradnak ebben az ársávban.nyilván van aki még nem lépett (telenor,blue).és sztem azok kivárnak.
ha megmarad,akkor sztem a blueval alámennek a mostani T-s áraknak.addig is lehet hozni-vinni a számokat,ami persze jó kis bevétel így házon belül. -
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Olvasgattam vissza a topikban, de nem sok mindent sikerült fixre kiszűrnöm. Jelenleg Telenornál van előfizetésem, ahol van alapból 200 mb netem. Plusz 200 mb 1500 forint, plusz 600 mb pedig majd 2000 forint. Mivel dual simes telefonom van, gondoltam arra, hogy beújítok egy bluesim-et. Az elképzelés az, hogy veszek 90 ft-ért netet, és ahhoz pluszba a 640 ft-os netet. És így lennék kevesebb mint 800 forintból összesen 800 mb netem. A kérdés, hogy ez megoldható? Meg lehet újítani mindnen hónapban a 90 ft-os netet? Mert ha nem, akkor nem éri meg a plusz egy simkártyát. Köszi a segítséget!
-
madrac
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Igazatok van! Ezekszerint elindultak egy olyan irányba, hogy a bluemobile-osokat átcsábítják magukhoz és elsorvasztják a bluemobile-t mint szolgáltatót. Bár ha valakinek szinte csak a mobil internet a fontos, akkor egyszerűbb a blue-nál intézni, mint a T-nél mindenféle maratonnal, egyéb kedvezmények kusza rendszerével szórakozni, ráadásul nem is lehet trükközni a pár megás nettel, ami itt nagyon népszerű.
-
g0dl
addikt
-
madrac
senior tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Azt mondják, hogy a számhordozás nem kerül pénzbe, de mégis ennyibe kerül náluk.
(#5732) kovlaj122: lehet hogy te vagy inkább fogalomzavarban. a bluemobile nem a telekom tulajdona, se az ő márkája. sose volt. ez egy önálló brand, önálló tulajdonossal. egy virtuális szolgáltató amely a telekom infrastruktúráját használja a szolgáltatásához. ha akarnák, 100 ft-os percdíjjal is szolgáltathatnának rajta, a telekomnak semmi köze nincs hozzá. annyiban függnek a bluemobile árai a telekomtól, hogy nyilván a telekom szabja meg azt, hogy milyen költséggel használhatja az infrastruktúráját a bluemobile-os ügyfél.
-
törölt tag
Úgy látom van itt egy kis félreinformálódás, ugyanis a blue mobile 100%ban a Telekom szolgáltatása, a Lidl kizárólag csak értékesítést végez jutalékért, beleszólási joga kb nulla, azaz nekik ez az egész csak egy másodrangú minimális bevételi forrás.
Mivel ez egy fapados márka, amit az utóbbi időben nem fejlesztett a Telekom, illetve az árcsökkentést is a saját feltöltős portfólióján végezte szerintem eléggé előrevetíti, hogy van-e még tervük a blueval vagy sem.
-
St3ven
addikt
válasz
betyarr
üzenetére
A Telekom topikban arra hivatkozással kérték többen, hogy feltöltötték az egyenleget, és szeretnék a feltöltési bónusz adatkeretet leforgalmazni, de nem szeretnék a NapiNetet bekapcsolni.
Nem akkora ördöngösség ez szerintem, és csak egyszer kell megcsináltatni. Már ha nem aktív alapból is a technikai net (nem tudom).
(#5729) g0dl:
Egy jelölő a rendszerben, amely lehetővé teszi a feltöltési bónusz leforgalmazását az előfizetésen. Hogy ez meddig érvényes a Maratonra is, az egy más kérdés. Ez utóbbi lehet a buktatója ennek a megoldásnak, ha ezt egyszer beszüntetik! -
betyarr
veterán
ha addig nem történik semmi csoda (digi),amíg lebeszélem a jelenlegi egyenlegemet és megmarad a most opció,akkor én is könnyes búcsút intek a blue mobilnak.ha meg nem lesz most,akkor meg vodázok majd.amúgy ha nem megy lejjebb az ár a bluenál,akkor meg vannak számlálva a napjai.
-
McLaca
őstag
válasz
Vigyorka
üzenetére
"Miben különbözik a Maraton a többi internetcsomagtól?
A Maraton adatopciót már meglévő mobilinternet-szolgáltatásod mellé vásárolhatod meg."
Így már annyira nem poén. Bár az utána következő bekezdésben meg eléggé kétértelmű a megfogalmazás.
Üdv!
-
DS39
nagyúr
válasz
Vigyorka
üzenetére
igen, és ingyenes opcióval 9/19 Ft-os percdíjad lesz abban a csomagban, nem csak két számra, mint a blue-nál időszaki díjjal, szóval az anyacég ezzel ellehetetlenítette a Blue-t, ami a hívás részét illeti, az olcsó net még mindig a lidl-s cucc mellett szól. kérdés, hogy hagyják-e hogy a Lidl lépjen, és olcsósítson, vagy sem. (persze az sem biztos, hogy a lidl akar-e még ezzel a mobilos business-szel foglalkozni, mert a telefon árusítással már lényegében felhagytak - szinte alig marad már készülék az üzletekben -, és sim kártyából is egyre kevesebb van.)
a 3 nagy szolgáltatónak szerintem az az érdeke hogy kiszorítsák a piacról ezeket virtuális szolgáltatókat, amelyekből mára a Blue az utolsó mohikán.. -
G@ben
addikt
válasz
Vigyorka
üzenetére
Ez kezd érdekelni. Ha a call meter jól mér, akkor 338MB-ot használtam fel tavaly április óta. Waze, néha mailek, pár weboldal, szóval nem sok.
Gondolom ha elfogy a keret, akkor nem lassít, hanem lekapcsol. Számhordozással át lehet menni úgy, hogy átviszem az egyenlegem? -
buca84
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B560M i7 10700 32GB DDR4 1TB SSD RX 6600 XT 8GB ZALMAN i3 Edge EVGA 600W
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert a bluemobile-nak országosan 1 képviselete/irodája/mittudoménmije van?

pár hónap telt el máris mindenki változtatott a percdíjakon.Igy kellene a mobilneten is

Telenor anyámé.