- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Én kb két hete voltam bent a T-nél márkaváltás miatt ( Blue -> Domino Fix + Most). Személyimet természetesen elkérték. Most akkor erre az évre le is van tudva ez az adategyeztetős dolog?
-
bopeti98
őstag
válasz Willhunting #5978 üzenetére
Az érvényességi idejük alatt igen.
-
bopeti98
őstag
válasz bopeti98 #5937 üzenetére
Ma jött az e-mail, hogy átírták a nevemre. Nem problémáztak azon, hogy nincs Lidl-s alkalmazott által aláírva, meg lepecsételve, viszont az online felületen a dokumentumok menüpontban nincs fent semmilyen szerződés. Ez okozhat valamilyen problémát majd márkaváltáskor? Illetve ilyenkor átírás után kell valamit várni, vagy a héten már mehetek is be a Telekomhoz?
-
bopeti98
őstag
Én most jutottam el oda, hogy a számomat átírassam a saját nevemre. Annyit csináltam, hogy letöltöttem amit e-mail-be küldtek nekem ( adatmódosító doksi, meg az egyedi előfizető szerződés ), Acrobat Reader-rel kitöltöttem, meg tableten aláírtuk mindketten (remélem elfogadják így is, nem volt kedvem kinyomtatni, aztán visszaszkennelni a jelenleg nem működő nyomtatónkkal), és elküldtem e-mailbe. Volt 1-2 nem egyértelmű dolog, azokat üresen hagytam. Majd írnak ha valami problémájuk van.
-
bopeti98
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Egy blue mobilos számot szeretnék átíratni a nevemre számhordozás céljából. A honlapon találtam is egy olyan dokumentumot, hogy adatmódosítás.
Annyi lenne a dolgom hogy ezt a dokumentumot kitöltjük, majd postán feladjuk a személyes ügyfélszolgálat címére? -
bopeti98
őstag
Most töltöttem fel online ügyfélszolgálaton keresztül a kártyámat, és a megszokott 33 percen felül, kaptam még ajándék 10 percet is amit nem csak blue mobile-os hanem Telekomos irányba is lebeszélhetek.
Ez csak valami egyéni akció lenne, vagy mindenki megkapja már ezt a 33 + 10 percet? -
bopeti98
őstag
Köszönöm a választ!
Akkor ezek szerint nem az én készülékemben van a hiba. -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Mostanában nektek sem úgy működik ez a *102# mint ahogy kéne? Sokszor előfordul hogy csak a díjcsomag nevét írja ki, illetve hogy meddig aktív a kártya. Az egyenleget nem.
Ilyenkor többszöri újrapróbálkozásra vagy kiírja az egyenlegemet, vagy léphetek be a blue mobile online felületére hogy megnézzem. -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Meg szeretném rendelni blue net XXL csomagot, de csak 2 hétre kellene.
Azt meg lehetne csinálni, hogy mostani 133 MB-os csomagot átváltom a 3 GB-ra, majd ahogy átváltottam rögtön le is mondom, hogy 30 nap után ne újuljon meg automatikusan?
Ettől még arra a 30 napra azt a 3 gigát ugyanúgy le tudom használni, nem? -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Elképzelhető lesz valamikor hogy a Telekom a Blue Mobile ügyfeleket is felengedik az LTE hálóra?
A sebességet nem kell emelni, elég nekem az a 7-8 Mbit arra a 333 MB netre, de most már vannak olyan területek az országban ahol nincs 3G csak 4G, és ez így eléggé gáz hogy hiába 4G/LTE képes telefon, nem enged fel rá.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest