- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
antivirtel
csendes tag
válasz Fecogame #8535 üzenetére
Köszi, akkor természetesen az ügyfélszolgálatnak fogalma sincs, vagy direkt vágtak át... Kár, hogy nem írta valaki korábban, nem tűnt úgy, hogy bárki is tudná itt... Muszáj voltam gyorsan feltölteni, mert 9 eFt volt rajta, és már csak 1 nap volt a lejáratig, azt meg nem szerencsés bukni 500 Ft miatt.
Most ugye 12 eFt van rajta, és éppen azt próbálom kitalálni, hogy mire költsem. Tudni kell, hogy külföldön élek, és természetesen nem a Blue Mobilos kártyát használom itt a netezésre vagy telefonálgatásra, tehát ez csak 1 dologra kell, hogy Mo-ról elérhető legyek, Bank/biztosító/webáruház/egyéb magyar oldalak tudjanak SMS-t küldeni nekem, vagy hívni ha nagyon muszáj. Mo-ra a vírus előtt 2x utaztam, most a vírus miatt csak 1x vagy 2020-ban egyszer sem. Nézegettem ezeket https://www.t-systems.hu/megoldasok/telekommunikacio/uzleti-megoldasok/mobil-vasarlas - marha jó, de nem találok semmi olyan oldalt, ahol pld. háztartási kisgépet vagy egyéb elektronikai felszerelést lehetne venni. Ismer valaki hasonlót? Nincs szükségem mozijegyre, parkolásra, és hasonlókra amiket ott ír...
Köszönöm,
... ::: antivirtel ::: ...
-
sifarr
senior tag
válasz Fecogame #8547 üzenetére
És a SIM kártya is ingyen van (a Telekom 990 Ft-os díjával szemben).
Pontosítsunk. A 990-ért induló percet/sms-t és adatot kapsz.
Nem tudom és nincs kedvem utánanézni, hogy az ingyenes voda-sim tartalmaz-e hasonlót.Nem ágálok a Telekom mellett! Tőlem válthat Vodára, Telenorra is, amelyik neki jó.
Akár Digire is. Ha (!!!) neki megfelelő lenne a Digi hálózata és eddig havi átlag 1500-at költött, akkor ennyiért a Diginél kapná a legtöbbet. 200 perc, 15 giga. -
umkumiut
csendes tag
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Fecogame #8437 üzenetére
Szívesen .
Én még gyorsan megcsináltam az adategyeztetést a bluemobil felületén a kártyákra , mert a telekomnál csak telefonhívással lehet majd ( legalábbis ez van leírva most).
Gondolom igyekeznek mindenkit átterelni majd domino csomagba, ami ellen nekem nem lenne kifogásom, csak nem értem miért ragaszkodnak a személyes ügyintézéshez.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
4Grider
nagyúr
válasz Fecogame #8357 üzenetére
Egy ekkora cégnél a kirendeltségvezetők maximum közvetve rendelkeznek csak ráhatással az L2-L3-ra. Elindult folyamatot meg nem sok értelme van bolygatni.
Mondjuk érdekes kérdés, hogy feltöltős szám esetén mi alapján számolják ki az egy napra eső kötbért, hiszen nincs havidíj, ami annak alapja lenne... -
Greybeard
tag
válasz Fecogame #8357 üzenetére
Töredelmesen bevallom, hogy képzeletben már több üzletvezetőnek a fejére húztam egy asztalt. A valóságban nem sok értelmét látom bemenni, mert egy üzletvezetőnek nem sok ráhatása van az IT-sek munkájára. A hibajegyem megvan. A kötbér igényem iktatószáma megvan. Innentől kezdve sok mást nem tehetek azon kívül, hogy várok.
s.k.
-
-
ndavey
tag
válasz Fecogame #8006 üzenetére
Sms-ben próbáltam és aktiválásra azt írta, hogy már be van kapcsolva, lemondásra és újraaktiválásra pedig csak annyit, hogy majd a kifizetett időszakon túl nem hosszabbítja meg vagy meghosszabbítja. Neten megnézem még egyszer, hogy lehet-e valamit állítani.
[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
válasz Fecogame #7967 üzenetére
Helló
Sajnos az adategyeztetés miatt ntiltották a számom
Panaszt is tettem mert nem kaptam értesítőket.Az volna a kérdésem, hogy az "Adategyeztetés tiltás feloldása" űrlapot elküldhetem nekik email-ben is vagy azt csak postai úton lehet?
Üdv
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
g0dl
addikt
válasz Fecogame #7699 üzenetére
Én nem spekulálok, de gondolom
- a sim-et boltban nem/alig árulják
- reklám, új csomagok, akciók nincsenek
- 90 forintos net megszűnt
- adategyeztetés körüli botrányos sz@runk bele hozzáállásSzerintem ezt a birkát még nyírják, de már etetni nem tervezik.
Előnye még mindig, hogy egyetlen nem nullára lassítós netet kínálják, és percdíj picit alacsonyabb a dominonál mióta nincs Most.
Én voda és telenor párosnál nem látok jó feltöltős net ajánlatot ( feltöltős = nem tudom/akarom megmondani előre, hogy mennyit fogok fogyasztani), a domino marathon korrekt. -
mzso
veterán
válasz Fecogame #7370 üzenetére
Nekem is jött. De a még aktívakat is törölték? Mert mintha még nem kellett volna lejárnia...
Egyébként az összefoglalóban említett 400 Ft-os net is lassított lesz amikor elfogy az adatmennyiség?
(Gondolom ennél már nem kell játszadozni ilyen két hónap utáni lemondással?)
-
Indiant
addikt
válasz Fecogame #7343 üzenetére
Tavaly 4 sikeres adategyeztetés után sem kaptam semmi visszajelzést. (1tel, 1 net és 2 tel.)
..és a 4-ik után sikerült nekik átírni a nevemre... Idén rendeltem sim-et a T-től és felhívtak ,h. nem küldik ,mert nem jók az adataim. Megszakadt a hívás és nem hívtak vissza...de a sim megjött.
Szóval csak egy rossz vicc ez az "adategyeztetés". -
Degeczi
nagyúr
válasz Fecogame #7314 üzenetére
Igen, de ahogy írja is, maga a kártya (ami egy ezres lenne, ha lenne) az aktiválása után egy évig használható 600 Ft-ot tartalmaz - vagy induló-feltöltés nélkül nem?
Mert ha már az első évhez is kell 2500 feltöltés, akkor valóban nem annyira vonzó és inkább keresek vmi olyat (ha egyáltalán létezik), ahol még ennyi sem kell, mégis elérhető marad egy évig.
-
SztiviVander
őstag
válasz Fecogame #7075 üzenetére
A chip középen van és igencsak apró. Csak az érintkező felületek nagyok. Plusz olyan mini sim ami a képen van kb a legelsők voltak 20 éve. Én vágtam nanora 10 éves voda kártyát is meg pár éve a 4-5 éves blue-st is. Simán lehet. De egyszerűbb cseréltetni (lte-sre) az igaz, főleg hogy ingyen van.
-
Fíra
csendes újonc
válasz Fecogame #6923 üzenetére
Na köszönöm, ez lesz a nekem való mobilnet. A Bluenet M 133 MB is 84 Ft és a Bluenet S 33 MB is?
Ez végig ennyi lesz, vagy csak az első pár hónapban? Ha megrendelem utána automatikusan levonja minden hónapban a pénzt és megújul a szolgáltatás? Fentebbi hozzászlásban azt írták, hogy "ha jogosult vagy rá", ez mit jelent? Nem mindenki veheti igénybe?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
Kam1kaze
tag
válasz Fecogame #6636 üzenetére
Utólag jutott az eszembe, hogy nem írtam le, de már szerkeszteni nem tudtam, nem akartam új hozzászólást.
Firefox (Nekem 51.0.3 van fent, barátnőmnek tuti régebbi, de azt most nem tudom megnézni). Szerintem egyébként más böngészővel is sikerülhet, lényeg talán az lehet, hogy mobilos legyen.
Telekom oldalán most néztem, hogy van egy információs ablak az adategyeztetésnél.
Érdekes, mert nekünk elég volt csak a várost beírni, úgy, hogy barátnőm nem is Magyarországon született és neki is elfogadta csak várossal.
-
ztibor
senior tag
válasz Fecogame #6342 üzenetére
A maraton net miatt, a blue-nál 1gb-t rendeltem havonta, de az esetek többségében 100-200 mb-t használtam csak el belőle, viszont volt néha mikor kellett 6-700mb is, a maratonnal lehet elvagyok 1gb-s csomaggal akár fél évig is. Tehát sokkal jobban jövök ki vele hosszú távon, sajnos a 84Ft-os net nálam nem játszott, mert ha elfogy nem elég a lassított net.
Beszélgetésre alig használom, mivel második telszám csak. Max hívnak rajta
-
törölt tag
válasz Fecogame #3578 üzenetére
Sztem azt kéne még feltétlen beletenni, h a trés mobil nem fogadja el alapból a blue-s kártyát, még függetlenítve sem, ezért előtte mképp próbálják ki, h vban független-e, v csak függetlenített, mert ez utóbbiból csak a régiekben megy. Na, ezt fogalmazd meg szépen
Lehet, h tényleg jobb egy kis táblázat -
törölt tag
válasz Fecogame #3468 üzenetére
Azért ne felejtsd ki a blue duót, mert lehet, h a kérdése a kiegészítő lehetőségeket is takarja, az meg havidíjas, de ha csak hívatni fogja magát, akkor az úgyse kell.
Apropó, nem úgy volt pár éve, h vkinek a körzetszáma 50-es lesz? De h melyik szolgáltató kapcsán merült ez fel, már nem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...