- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
joelke HU #6814 üzenetére
A szifonoknak is van imei száma. Ennek ismeretében semeddig nem tart őket letiltani. De mint minden adatbázis, a blue imei adatbázisa sem tökéletes. Egy csomó függetlenített Telekomos telefon benne maradt, és egy csomó - az elmúlt néhány évben eladott - Telekomos telefon hiányzik belőle.
-
g0dl
addikt
válasz
joelke HU #6664 üzenetére
Valójában a 90Ft-os "ajánlattal" szemben versenyképes a telekom maraton, ha az ember vesz egyszer 4GB-ot, és nem akarja kihasználni a lassításban rejlő lehetőséget.
A Bluermobile előnye abban van, hogy az lassítós, ami email-hez üzenetekhez, jó, így többet lehet vele forgalmazni. Az én megfigyelésem szerint a lassított mostanában lassabb, így böngészésre, waze-ra sem igazán jó. ( Bár tegnap a waze lassítás nélkül is nagyon döcögött ) -
milenda
tag
válasz
joelke HU #5424 üzenetére
... neten vagy telefonon a 1777-en rendeld, ott biztos azt kapcsolják be, ...
Na ez egyáltalán nem biztos. Én neten rendeltem és simán levonta a 990 Ft-ot, pedig bőven túl voltam a 90 napon. Néha rossz napja van a rendszernek, és aki pont akkor rendel, az megszívja, mint most Victoryus kolléga vagy pár hónapja én.
-
teo77
őstag
válasz
joelke HU #5311 üzenetére
Köszi, másodjára már sikerült! (adatok törlése, reinstall egy másik forrásból való apk-al). Az ingyen percek a bejelentkezés után már élnek is? 500 perc, igaz?
És arról tudtok valamit, hogy ha pl lejár a SIM-kártya, inaktívvá válik a DID - azonosító is? Felteszem, igen. -
Zeki
nagyúr
-
HXY
addikt
válasz
joelke HU #5182 üzenetére
Hálózaton belül nincs hívásvégződtetési díj, így nincs semmi akadálya, hogy magánszemélyeknek teljesen ingyen, opciós díj nélkül elérhetővé tegyék a Blue hálózaton belüli beszélgetést havi 100 óra/hónap limitig.
Így sok család venne Blue-s simet, és a legtöbben elsődleges SIM-nek is ezt használnák, vagyis más hálózatba is telefonálnának, plusz sokan még internetet is vennének. Biztosan megérné nekik, csak kérdés, hogy megmerik-e lépni.
-
Sayuar
senior tag
válasz
joelke HU #5056 üzenetére
xiaomi mi4C-s telefonom van 2 SIM slottal (ami nagyon szuper készülék, meg vagyok vele elégedve), de ezzel nincs vodás 4G....ezért ugrottam rá a bluemobile netre...
Ha lejár a bluemobile ingyen 1GB netem, akkor veszek telekom domino 5 csomagot, 490 Ft-ért.
Adnak 1GB adatot, ami 90 nap alatt használható fel. Egyre kevesebbet mobilnetezek, de ha igen, akkor elvárás, hogy gyors legyen. -
joelke HU
őstag
válasz
joelke HU #3201 üzenetére
No fejlemény lett a márkaváltásomban. A hölgy ismét felhívott, aki intézte és ő sem értette, hogy a futár miért nem adta oda meghatalmazással a kártyát. Azt meg főleg nem, hogy a blue-s ügyfélszolgálat miért állította, hogy nem veheti más át csak én, mert sokaknak így kézbesítik. A megoldás, hogy még az elején kérni kell a hölgytől, írja ki a futárnak közleményként, hogy ki fogja átvenni meghatalmazással és akkor tutira odaadja.
Így is lett, átvehette anyu helyettem. -
Apollyon
Korrektor
válasz
joelke HU #3201 üzenetére
Szerintem a futárcég is saras.
Amikor nekem nem a módosított címre vitték a kártyát, akkor a futár felhívott hogy wtf van. Aztán kérte a címet hova kérem és másnap hozta egy másik futár már a jó címre.
Amúgy tényleg eléggé szervezetlen a blue.(#3193) prozodus
(#3194) dimi11Akkor megnyugodtam
Azért nem semmi milyen bakik vannak még a nagyobb szolgáltatóknál is.
-
McLaca
őstag
válasz
joelke HU #3179 üzenetére
Ó, dehogynem!
A szolgáltatókat - nem is olyan rég írtam - abszolút nem zavarja a PTK.
Ők a törvények és jogszabályok felett állnak.
Közüzemi szerződéseket simán köthetsz meghatalmazással, ami azért nem egy nyamvadt mobil előfizetés, de kártyás szolgáltatásra még az atyaúristen se hatalmazhat meg... Szánalom.Üdv!
-
ztibor
senior tag
válasz
joelke HU #2570 üzenetére
Újra megpróbáltam, és nem lehet aktiválni mert szerinte nincs elég összeg a kártyámon.
Ami biztos, 4.16.-án rendeltem meg a Bluenet M-et, amit 6.16.-án lemondtam, utána jött a Bluenet S 2 hónapig.Tehát elvileg mennie kéne, ha az a gondja hogy szerinte kevés a lové a kártyámon, tuti nem én leszek aki kipróbálja feltöltés után :-)
Az meg hogy 2 hete ment nem jelent sajnos semmit, de legyen igazad, és éljen még sokáig, csak legyen aki lemeri tesztelni :-)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenMediaVault
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged