-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bopeti98 #6004 üzenetére
Ha mázlid van, igen, de jobb, ha rákérdezel. Mindenesetre a dominóval be lehet menni adategyeztetni, az legalább egyértelmű. De mi van a blue-val???
Meg ez a baromság, h csak személyesen lehet... Megint előbb ugrálnak, mint a szükséges háttér meglenne, h kivitelezhető legyen... És megint mi szívjuk meg... Ehhh...2-5ooo??? Csúszik, v mi?
-
bopeti98
őstag
válasz
bopeti98 #5937 üzenetére
Ma jött az e-mail, hogy átírták a nevemre. Nem problémáztak azon, hogy nincs Lidl-s alkalmazott által aláírva, meg lepecsételve, viszont az online felületen a dokumentumok menüpontban nincs fent semmilyen szerződés. Ez okozhat valamilyen problémát majd márkaváltáskor? Illetve ilyenkor átírás után kell valamit várni, vagy a héten már mehetek is be a Telekomhoz?
-
-
otps
aktív tag
válasz
bopeti98 #4774 üzenetére
Mondjuk logikus, hogy ha a főoldalon van Egyenlegfeltöltés és Online Ügyfélszolgálat menüpont is, ne az Egyenlegfeltöltésre klikkoljak. Ok, ráklikkoltam az Online Ügyfélszolgálatra, azt mondja, lépjek be, de mondtam, hogy nem tudok belépni, guest checkoutolni akartam, vagy hívd ajándékfeltöltésnek. A Blue akar pénzt keresni, vagy hogyhogy nem enged ilyet?
-
Sir Sparrow
tag
válasz
bopeti98 #3932 üzenetére
Mint írtam pár hozzászólással feljebb, én tegnap (kedden) töltöttem fel az egyenlegem ATM-en keresztül és nekem "csak" 33 perc hálón belüli ajándék percet adtak. Semmi plusz 10 perc!
Nem hinném, h egyéni, inkább, h csak akkor jár a plusz 10 perc, ha online ügyf.szolg-on töltöd (bár ez nem lenne fer). Feltöltött összegtől is függhet (én 5k-val töltöttem fel).
...uh bek@phatja a bluenyúl!
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest