- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Ksix
tag
1. A Blue - Telekom irány nem számhordozás, ugyanaz a szolgáltató, tehát az idézett paragrafus nem vonatkozik rá.
2. Ha elolvasod, amit beidéztél, akkor az sem arról szól, hogy sikertelen hordozás esetén járna a kötbér. Két értesítést kell csak megtenniük, ha szólnak az átadó szolgáltatónak, és szólnak a KRA-nak, akkor már nem jár kötbér, függetlenül attól, hogy esetleg teljesen használhatatlan szolgáltatás lesz a hordozás eredménye.
A többi stimmel. -
-
club1
veterán
-
--HARDCORE--
senior tag
Szóval ha fogok et T-s ACE-t és mondjuk belerakok egy 12 éve nem használt 5110es IMEI számot.... ?
Márha valaki képes rá..
T-mobile-t is addig adóztatnám míg ki nem vonulna az országból.. saját ügyfeleit szivatni ez megy. jóhogy a többi is ezcsinálja, de nem ilyen drasztikusan. -
club1
veterán
Lehet. A tescoval az a gondom, hogy aki prepaid csomagokat használ, jellemzően keveset, azaz alkalomszerűen beszél. Így viszont rá van kényszerítve, hogy a feltöltést követő 30 napban legalább 34 percet beszéljen, majd a rá következő egy hónapban is kb. pont ennyit ahhoz, hogy ki tudja hozni a 29.5 Ft-os percdíjat. Tehát éves szinten minimum 12000 Ft-ot tölteni kell. Mindeközben pedig az átlagos magyar prepaid felhasználóra évi 2-3 feltöltés jut (ráadásul ezek is jellemzően csak átlag 3000 Ft környéki feltöltések). Kicsit is gondolkozó ember tehát nem számol 29.5 Ft-os percdíjjal, az átlagos prepaid felhasználó percdíjai ui. a tesconál 40 Ft fölé jönnek ki.
-
szilard28
aktív tag
"Ha nekik megéri a lassúság miatt 5.000 forintot kifizetni, akkor napi 1 hordozás esetén is meglenne a havi 100.000 forint."
pont a lassúság miatt nem jön össze a napi egy, meg amúgy is valami 2-3 nap a határidő.
de próbáld ki, havi 10 ezer összejöhet, persze számold mellé azt az időt, amíg levelet küldesz a NMHH-nak.Nem tudom hogy van-e korlátozva az előfizetés fejenként, ha igen akkor szerezz családtagoktól meghatalmazást, és egyszerre hordozz 10 sim-et. Vagy szerzel 100 strómant, így 1000 simmel is nyomathatod
Csak akkor van gond ha véletlenül sikerül, mert akkor nincs kötbér, de te fizethetsz
-
nightshadow
veterán
club1, vgyuri: Én azt hittem, hogy mire megkapom az új SIM-et, addigra lekapcsolják a régit, legalábbis nekem úgy tűnt logikusnak. Tehát, ha jól értem, akkor csak a régi SIM legyen bekapcsolva. Ezen felfognak hívni, s megmondják, hogy mikor kapcsolják le. Majd mikor ez megtörténik, csak utána kapcsoljam be az újat. Tehát akkor eddig minden rendben?
-
arelim
tag
innen vidékről nem sok értelme van pestországba kapkodni, hogy vigyem fel/postázzam fel, várjak rá, stb. marad a pannonos 29 forintos percdíjas, amúgy sem használom a gprs-t, mióta kijött a telefonokban.
egyébként fentebb írta valaki a defy-jéről, ami motorola,és gyárilag független, hogy az sem veszi a blue-t. ergo ami okostelefont egyszer beregisztráltál sim-kártyával a t-s hálózatra, azzal így jártál.
-
DS39
nagyúr
köszi. hát azért ez nem semmi, kár hogy nincs több ilyen mobilgyártó, mert amit ezek a hazai mobilszolgáltatók leművelnek hogy hálózatfüggő telókat közel független áron adnak kártyásan majd ha legálisan függetlenítenéd 10-20 ezret elkérnek érte.
és hogy on topicba váltsunk:
(#390) dethroner: érdekes ez így, vmi speckó dolog lehet a Blue simekkel, hogy volt T-függő vagy független de T-től vett készülékkel nem megy, viszont az olyan régivel ami még Westel volt, ott igen.
-
club1
veterán
-
Foose
addikt
Közben megtaláltam én is a weboldalon
Fránya limit idő... Na jó jó adnak készüléket is,de én szeretném a mostani telómat használni . (5800) azért az mégis csak jobb a 3000ft-os telójuktól. De akkor most én ezt hogy a francba fogom megoldani??
Ha jól értettem,csak a gyári független telókkal működik a kari,nyitottakkal nem...
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest