- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
RoSSo3
senior tag
Köszönet az információkért, sikerrel jártam!
"Tájékoztatjuk, hogy kötbérigény bejelentése a ********** kapcsolási számra a 2018.06.15-én indított sikertelen elhordozását illetően jogosnak találtuk.
Kérjük, hogy a kötbérösszeg visszautalásához legyen kedves elküldeni részünkre bankszámlaszámát."
És érdekes módon ma már meg is jött az üzenet, hogy sikerült az adategyeztetés...
Szóval hálás köszönetem, hogy megosztottad ezt az információt, lehetőséget!
-
RoSSo3
senior tag
1) 2,5 éve vagyunk hivatalosan bejelentkezve (lakcímkártya, minden)
2) éves adategyeztetés 2 éve gond nélkül lezajlott az új lakcímet megadva
3) online ügyfélszolgálatra hiába lépek be, semmi adat nincs fent, nem adható hozzá, nem módosíthatóKérdem, akkor ezek után nekem honnan kellett volna arra gondolnom, hogy még a 3 évvel ezelőtti lakcímünk van a rendszerben? Minek az adategyeztetés, ha a saját adatbázisukban nem frissülnek az adatok - a bediktált adatok sikeres kormányzati egyezeztetése után?
-
RoSSo3
senior tag
Az emailt, amit tegnap írtak azt tartalmazta, hogy a lakcím nem azonosítható be. Ma felhívtam ugye a Blue-t, és kiderült, hogy a lakcím nem stimmelt. 3 éve költöztünk, már a legközelebbi adategyeztetés alkalmával az új lett megadva, el is fogadták, azaz sikeres volt az egyeztetés. Ezt idén áprilisban is eljátszottuk, az új lakcímmel. De most mégis a régi volt a Blue adatbázisában - ezért nem igazán értem, hogy is zajlik ez az adategyeztetés - lehet, hogy akkor egy központi (országos) rendszerből ellenőrzik ilyenkor az adatokat, nem feltétlen a Blue adatbázisával vetik össze.
Sosem hallottam erről az 5e Ft-ról! Köszi az infót!
Ilyen esetekben is lehet igényelni? Vagy ez gyakorlatilag az én kötelességem lett volna, hogy jelentsem be a változást a Blue-hoz? -
4Grider
félisten
Az előzetes adategyeztetés és az éves kötelező kártyás adategyeztetés között van különbség. Az egyiknél azonosítani kell az előfizetőt, a másiknál valaki megadja az adatait, mondván ő a kártya használója. Utóbbi esetén jogszabály nem kötelez az eredeti előfizetői adatok módosítására.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest