- Poco X6 Pro - ötös alá
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Mobil flották
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz Peterhappy #2498 üzenetére
Akartam javasolni.
De még akár le is telefonálhatod valami ősrégi telóba rakva.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz Peterhappy #2492 üzenetére
Nekem T-függő Y300-ban megy. Nem egy új modell, de még így is örülhetek, hogy elfogadta a blue-s SIM-et.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
bksgbr
tag
válasz Peterhappy #2493 üzenetére
"...Blue kartyak csak Blue telefonokkal mukodnek, T-ssel nem"
Meg gyárilag független telefonokkal. Mikor én márkaváltottam (értsd: T-Mobilról Blue Mobilra), felhívtak számátadási időpontot egyeztetni, az ügyintéző még meg is kérdezte, hogy független telefonban használnám-e? Mondtam igen, és az egész 10 perc alatt lezajlott. -
Peterhappy
őstag
válasz Peterhappy #2492 üzenetére
Most beszeltem az ugyfelszolgalattal, ott azt mondtak, Blue kartyak csak Blue telefonokkal mukodnek, T-ssel nem.
Akkor ez szerintem felejtos...Koszi a segitseget,
Peter -
-
St3ven
addikt
válasz Peterhappy #2490 üzenetére
Egyáltalán nem biztos. Viszont ha elég régi a készülék, akkor valószínűleg menni fog.
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Jol ertem, hogy egy T-fuggo telefon nem biztos, hogy mukodni fog Blue Sim kartyaval?
T-s telefon, T-s telefonszam, most szeretnek markavaltani...
Koszi,
Petr -
krampoosz
tag
Sziasztok, pls. véleményt kérek: látom a blue mobilnál változik a net hozzáférés, de lényegében a lassított 32 kbit/s adatátviteli sebesség megmarad. Eddig ezen az adatátviteli sebességen gyakorlatilag nem tudtam megbízhatóan telefonálni (4.0 s Prestigio Android teló). A kérdés: függ-e a telefontól, ill. az Android verziótól, h 32 kbit/s-en a hívás megbízhatósága/minősége. Ha igen milyen telefont ajánlotok, mert a mostanit mindenképpen lecserélem. Előre is köszönöm a válaszokat
-
St3ven
addikt
válasz #23310336 #2485 üzenetére
Mert ez a T fapados márkája. Az az érdekük, hogy az "extrább" szolgáltatásokért a fő brandet válaszd. Ha ugyanazt nyújtanák, mint Telekomként, akkor mindenki blue-s lenne, és 33 Ft-ért telefonálgatna.
-
törölt tag
válasz Fecogame #2482 üzenetére
Nagyon jók lennének ezek a csomagok, csak sajnos 4G nélkül szart se érnek, mert olyan gyér a Telekom 3G lefedettsége (amit már nem fognak fejleszteni), hogy elhagyod a városokat és csak EDGE van, ami meg szinte semmit sem ér.
Egyszerűen nem értem, miért nem engedik fel a Blue-s ügyfeleket, holott minden szakmai cikkben le van írva, hogy olcsóbb a 4G fenntartása ügyfélre vetítve, mint a 3G-é. -
veterán
Megnéztem, jobban fogunk járni.
490 Ft-ért kapunk 100MB netet a jelenlegi 33Mb helyett, plusz nincs túlforgalmazás sem.
A bennefoglalt adatmennyiség felhasználását követően a következő 30 napos periódus kezdetéig legfeljebb 32 kbit/s letöltési / feltöltési sebességgel, túlforgalmazási díj nélkül használhatja az internetet.
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
veterán
Na ez érdekes. Elő voltam fizetve a 333 MB-os netcsomagra, még augusztus 20.-ig ( nagyjából ). Erre most kiírja a netes ügyfélszolgálat, hogy "Az előfizetése nem tartalmaz mobilinternetre használható szolgáltatást!"
Holott a SIM kártyán meg van aktív előfizetés, az oldalak betöltenek, minden működik
[ Szerkesztve ]
Sok HDD egyben, olcsón ---> https://hardverapro.hu/apro/sata_hdd-k_2_5_es_3_5/hsz_1-50.html
-
addikt
-
nagyúr
válasz ericssonfan2 #2475 üzenetére
de jó, most járt le a régi
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
ericssonfan2
tag
Ööö... jól látom, hogy kinyírták a 90 Ft-os mobilnet opciót? A +BLUENETM kódra azt válaszolja: a kulcsszó hibás...
Az online felületen sincs, csak az új, 100 megás 490-ért
"A music lover listens to music with his sound system. An audiophile listens to his sound system with music."
-
Doosa
aktív tag
Egy kis hibája az új csomagoknak:
"A blue net, blue net plusz és blue net XXL adat díjcsomagok nem használhatók internet alapú hang és video
hívásokra"
Mondjuk én összességében nagyon örülök, hogy végre lesz 1GB versenyképes áron Most már csak jöhetne az a 4G is -
KurtCobain
őstag
Nem írják, hogy az eddigi kisebb csomagokat is kivezetnék, szóval nem teljesen értem. Lesz blue net, blue net +, meg blue net xxl.
Lehet hogy ezek fogják felváltani a mostaniakat, de az csak a következő ászf változástól kezdve lesz, mert ugye értesíteniük kell előre.
Na de majd holnap meglátjuk.(#2468) 4Grider:
Még szerencse.Mmm'kay?
-
4Grider
nagyúr
válasz KurtCobain #2466 üzenetére
Megnéztem az augusztustól érvényes ÁSZF-et, abban még az összes csomag alatt 32 kbps-ra lassítás szerepel. Azaz a tippem egyelőre nem jött be...
-
addikt
válasz KurtCobain #2464 üzenetére
-
4Grider
nagyúr
válasz KurtCobain #2464 üzenetére
Ezek szerint nem lassítós csomagok lesznek - hanem követve a Vodafone-t - itt is elmennek a mobilnet csomagokkal az adatkeret elfogyását követően leállítós csomagok felé. Nem túl biztató trend...
-
KurtCobain
őstag
Ászf változás:
2015. augusztus 1-től hatályos új változások
Pontos utalás az Általános Szerződési Feltételek módosított rendelkezéseire:A blue mobile ÁSzF-be új, belföldön használható adat díjcsomagok kerülnek bevezetésre:
- 30 naponta automatikusan megújuló, időszaki díjas adat díjcsomagok: blue net (490 Ft - 100 MB), blue net plusz (1290 Ft -1 GB), blue net XXL (2490 Ft - 3 GB)
- Az újonnan bevezetett blue net, blue net plusz és blue net XXL adat díjcsomagok mellé igénybe vehető, egyszeri adategyenleget biztosító adatbővítő szolgáltatás: blue net extra (690 Ft - 500 MB)Mmm'kay?
-
maszat07
tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék hogy egy Blue mobilos telefon használható e T-mobilos sim kártyával?Úgy pofonváglak, hogy csokorba szeded a villanyoszlopokat és felköszöntöd vele a trafóházat!
-
nagyúr
ha blue mobil kártyát vesz, és nem tartja meg a régi számát, akkor 30-as előhívót kap
így jó lesz:
....ha valaki nem számhordozással viszi a számát a blue-hoz, hanem új számot kér a blue mobile-tól, akkor 30-as előhívót kapmost nagyon vicces akartál lenni, vagy hsz gyűjtő vagy?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
félisten
Van egy telekomos előfizetésem ami hálózaton belül korlátlan, ezzel tudom ingyen hívni a blue számokat is ingyen?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
törölt tag
válasz #73820095 #2445 üzenetére
Mert egyelőre csak ennyit találtam:
8.3.2.3. Az Átvevő szolgáltató a számhordozási igénybejelentésnek megfelelő módon
tájékoztatja az előfizetőt arról, hogy
a) a számátadási időablak alatt a szolgáltatás részben vagy egészben szünetelhet,
b) a hangposta üzenetek nem vihetők át,
c) az előre fizetett csomag esetén a fel nem használt összeg számátadáskor elvész, kivéve, ha
az átvevő szolgáltató ettől eltérően rendelkezik, -
törölt tag
válasz ericssonfan2 #2441 üzenetére
És az ászf-változások között megjelent már a honlapon? Egészen konkrétan kifejtve és egyértelműen?
-
törölt tag
válasz betyarr #2443 üzenetére
De, de, trékomként nagyon is
.................................................. Blue-ként viszont szeressükMellesleg benne van ez már vhol a trénél hivatalosan is a bejelentett változások között? Mert az sms-ek, azok jönnek folyton, h változások vannak, de ez benne van-e részletesen?
És azonkívül mennyi idő alatt méltóztatnak majd visszaadni a pénzemet?[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
válasz ericssonfan2 #2439 üzenetére
Nem úgy van valamikor augusztustól már nem veszik el a feltöltősök egyenlege? Valahol olvastam, hogy változott a szabályozás.
[ Szerkesztve ]
-
ericssonfan2
tag
A kiküldött SIM kártyából normál és micro méret is "kitörhető", a Nokiába a nagyobb kell majd.
A meglévő egyenleg természetesen elvész, az új SIM-en 600 Ft lesz, miután kifizetted a futárnak az 1000 Ft-os díját.
"A music lover listens to music with his sound system. An audiophile listens to his sound system with music."
-
Iberis
csendes tag
válasz milenda #2436 üzenetére
Kösz, elolvastam a honlapjukat, most már csak ezt a micro sim kártyát nem értem. Miért jobb lecserélni erre a régit? Gondolom az én Nokia 2700-ba még a régi normál kártya kell, nem? Azt kérjem, ugye?
A másik, ha marad valamennyi pénz a telenoros feltöltős kártyámon, a elvész, mikor sim kártyát cserélek, ugye? Bocs, hogy ennyit kérdezek, de évtizedekig 1 szolgáltatónál voltam.
-
Iberis
csendes tag
válasz #73820095 #2432 üzenetére
Köszönöm, még azt nem tudom, hogy márkaváltást, vagy számhordozást kell kérnem? Mert a számom meg akarom tartani, de közben szolgáltatót is váltok...
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a I..xen azt írta valaki idén májusban: "Mindkét szolgáltatónál (blue,Mol) van kártyám,egyiket sem lehet külföldön használni!!" Ez valóban így lenne? Mert nehezen tudom elképzelni, hogy akkor ennyien használnák ilyen rossz feltételekkel..
-
-
Iberis
csendes tag
Nokia 2700-as, kártyafüggetlen ("buta") telefonom van. Eddig Telenor kártyafeltöltős voltam, most szeretnék (szintén kártyás) blue mobilra váltani, számhordozással. Megírnátok mi a teendőm, hogy a leggyorsabban intéződjön a dolog? Előre is köszönöm.
-
-
-
St3ven
addikt
válasz #73820095 #2425 üzenetére
"A már megadott blue Duó hívószámai közül feltöltésenként egy alkalommal, egy hívószámot módosíthat. Amennyiben Önnek csak egy választott hívószáma van, és egy újabbat szeretne megadni, az a régi és az új hívószám egyidejű megadásával lehetséges."
Tehát lehet olyan, hogy csak egy szám van megadva, nyilván az első aktiváláskor.
-
törölt tag
Köszi, meglett hirtelen a másik szám is, kit sokat kell majd hívni mostanában, de azért elviekben még érdekel, majd utánananézek azért alkalomadtán.
-
McLaca
őstag
-
McLaca
őstag
válasz betyarr #2406 üzenetére
Hívásátirányítás, ha nincs válasz. Ezt kapcsold ki. a többi (foglalt, nem elérhető) meg a korábban itt beírt hívásértesítő számra legyen irányítva.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
betyarr
veterán
4 csörgetés után bemondja egy női hang,hogy ön a telekom hangpostafiókját hallja,aztán meg,hogy nincs bekapcsolva a szolgáltatás o_O most akkor mi van?tényleg nincs bekapcsolva a hangpostám,és a jövőben nem is akarom.de hogy lehet beállítani,hogy tovább csörögjek ki?mire odaérek a telefonomhoz,már elkéstem
-
qwertly
addikt
Sziasztok! Itt tudam meg, hogy megszűnik a 6-8GB mobilinterne, esetleg nem lehet tudni mi lesz helyette?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...