- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
bksgbr
tag
válasz
Indiant #8066 üzenetére
Szerintem hívd fel őket újra, és kapcsoltasd ki a VoLTE-t, én is ezt csináltam, miután nekem sem működött, pedig nekem van a telefon menüjében kapcsoló, és be is kapcsoltam, de mint már korábban leírtam, a VoLTE bekapcsoltatása után egyáltalán nem voltam elérhető, állandóan foglaltat jelzett annál, aki hívni akart, így fél nap próbálkozás után hagytam a fenébe ezt az egész VoLTE dolgot és kértem kapcsolják ki.
Mondjuk az szép, hogy neked az ügyfélszolgálatos azt sem tudta, mi fán terem a VoLTE. -
mickemoto
őstag
válasz
Indiant #8026 üzenetére
Online ügyfélszolgálaton megnéztem az adataimat és még a régi lakcímem van feltüntetve.Telefonon pedig az újat adtam meg egyeztetésnél. Nem értem akkor miért nem mondta a diszpécser hogy nem jó a cím? Miért mondta hogy sikeres az egyeztetés?
Lehet hogy ő nem is látja az adatokat? Kétlem. -
Dorien
veterán
válasz
Indiant #7565 üzenetére
Voltam benn a győri (Árkád) Telekomnál. Az ügyintéző csaj rendkívül segítőkész volt, adott Dominós feltöltőkártyát, amit gyorsan beállítottunk és már tudom használni a telefonomat. Dual SIM, így könnyen át is tudtam másolni a tel. számokat rá.
Viszont Blue Mobile ügyekben semmit nem tudott segíteni, így várhatom a 72 órát. Az mondjuk egy rossz vicc, hogy a Magyar Telekom munkatársai végzik ezt az adategyeztetést, de személyesen, szemtől-szembe senkivel nem lehet ügyintézni, csakis telefonon... Minimum egy fogyasztóvédelmi panaszt és kivizsgálást megérne ez a sztori.
Blue Mobil ÁSZF [link]
-
McLaca
őstag
válasz
Indiant #7147 üzenetére
Mindig a korábbi, vagyis ami az előfizetések testreszabásánál látszik. Az "egyenleg és forgalom"-nál mindig rossz dátum van (1 nappal több).
Más: januártól az internet áfacsökkentése miatt megint olcsóbbak lesznek a netcsomagok. Amíg a 3×100MB-os akciót nem vonják vissza, addig egész vonzó lesz 400-ért 300MB. Vélhetően a 90-ből lett 84Ft-os akciós is tovább csökken 75Ft-ra.
Ja és karácsonyi akcióban dec.1 - jan. 31-ig feltöltésenként 3×22 perc az ajándék.
Üdv!
-
Indiant
addikt
válasz
Indiant #6863 üzenetére
Azóta a horror folytatódott. Mivel nem kaptam kártyát megint elküldtem a szerződést és melléírtam a sztorit.
Erre (4 sikeres adategyeztetés után) megint jött az e-mail, h. nincs a nevemen a kártya....
Tegnap felhívtam és az ember mondta ,h. a nevemen van a kártya és minden adat egyezik....talán 9-éig megjön a kártya. Iszonyat ez a cég.Tegnap MMS-t kellett volna letöltenem, de nem sikerült. Sehol nincsenek a beállításai. A T-s meg nem működik.
-
jozsi968
tag
válasz
Indiant #6582 üzenetére
Miért írjam még le párszor?
Ha nem vetted volna észre, a hsz.-emet nem hozzád írtam, hanem 8 (#6576)hsz.-ére. S linkeltem hozzá hozzá képet is, így láthatod nem kamuzok, csupán leírtam a tényeket, miszerint nálam működik! Ennyi volt a hozzászólásomban, se több sem kevesebb! -
McLaca
őstag
válasz
Indiant #6573 üzenetére
Múltkor nekem is csak ötödikre sikerült, de sikerült.
Adategyeztetés: a családból 3-an telefonon, egyvalaki neten csinálta. Telefonon én voltam az utolsó, én kaptam legelőször SMS-t, pár napon belül. Aki másodjára egyeztetett, már ő is kapott SMS-t, úgy 3 hét után. Aki elsőnek egyeztetett, lassan egy hónapja, még mindig nem kapott SMS-t. A netes csak tegnap történt, az még lényegtelen.
Munkatársaim pletykáltak, hogy a telekomnál azt mondták (üzletben), hogy aki nem kap SMS-t, annál nem oké az egyeztetés... Ha már a hívásban visszaigazolják, akkor azt gondolom, ez baromság, de arra is fogadni mernék, hogy lesz itt "ereszdelahajamat" július 1-től, ha tényleg lelövik a nem egyeztetett, vagy hibásan egyeztetett (azt mondják, rendben, de mégis kidobja a rendszer, hogy nem oké) kártyákat. Mert hogy utóbbi is lesz, az tuti.Üdv!
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Indiant #6528 üzenetére
Hali!
Köszi a választ neked is, meg McLaca-nak is. Valóban, a születési helynél a Budapest mögül lemaradt egy szám. De valami nagy baj van, mert csak a jogsimmal tudtam adategyeztetni, mindhárom oldalon. Amit linkeltél ott is, meg a blue és a telenyomor oldalán is.
A személyimet nem fogadja el, pedig októberben csináltattam... -
grafikus17
senior tag
-
tsteve
senior tag
válasz
Indiant #6410 üzenetére
gondolom valamiféle ellenőrzési fázist is beiktatnak... akármilyen számot nyilván nem engednek egyeztetni, csak amelyiknek a kártyája ténylegesen is nálad van... ha nem így lenne, az törvénysértő..valószínűleg küldenek a jelzett számra is egy kódot, amit meg kell adnod utána majd
-
-
-
tsteve
senior tag
válasz
Indiant #6344 üzenetére
mi lett volna ha... értelmetlen utólag ezen agyalni... a jelen helyzetet kellett tisztába tenni, s kivonni a forgalomból azokat a kártyákat amiket perpill már az alvilág "kezel".. erre viszont jó intézkedés született... te hogyan oldottad volna meg a már előállt (jelenleg létező) helyzetet sokkal jobban ennél? ötlet? hogyan vonnád ki az alvilág kezeléséből ezeket a kártyákat (legalább nagyobb részüket) hatásosan?
-
4Grider
félisten
válasz
Indiant #6279 üzenetére
Szolgáltató weboldala /adategyeztetes
Voda esetében tehát: www.vodafone.hu/adategyeztetes -
teo77
őstag
válasz
Indiant #5648 üzenetére
Köszi!
A 90 nap már lejár az első, aktivált csomag megújulási 30 napja+a második csomag 2 hónapja lejártakor. Nemde? Nekem úgy tűnik.Hari73f, Norbiv8, nektek is köszönöm!
Norbiv8: melyik naptárba írod be?
Manuálisan?
És az igaz, hogy egyszer sem kerül többe ez, mint 90 ft? Az első vásárlás alkalmával is? Akkor sem teljes ár? Köszi szépen! -
McLaca
őstag
-
Kloden
senior tag
válasz
Indiant #4034 üzenetére
Én most jöttem át Telenortól, és az első futár nagyszüleimnek nem adta oda a simkártyát, így át sem lett véve, de megadtam neki egy másik címet, szüleimét, ők meg másnap már át tudták venni minden gond nélkül, a futár nem nézte ki veszi át, csak vegye át valaki. Szóval futárfüggő a dolog, ahogy előttem is írták.
És nem kell valós otthoni címet megadni a futárnak, kiviszi munkahelyre is ha úgy van. -
KurtCobain
őstag
válasz
Indiant #3709 üzenetére
Itt belépsz, rányomsz a mobilnternetre, ott kell lennie egy olyannak (amikor nincs megrendelt csomagod), hogy további mobilinternet csomagok, ha van megrendelve már csomag, akkor díjcsomagváltás. Ott megjelennek a régi díjcsomagok, természetesen a normál árukkal együtt.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Indiant #3644 üzenetére
sajnos lejárt a szerkesztés idő, de ahogy jobban elolvasom látom a kérdésnek igazából két független része van, a "levágtad baj-e?" - "válasz: nem" és a "4G-st kaphatok-e?" - "válasz: ezt még tapasztalatból senki nem tudja". egyelőre egy fórumozó állítja hogy lehetséges csak külön kérni kell, de még senki nem írta azt hogy sim csere keretében kért és valóban kapott is 4G-st. az meg megintcsak kérdéses hogy akinek volt már egy ingyenes cseréje microra az vajon tényleg kaphat-e újból ingyen egy 4G-st. majd meglátjuk.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Indiant #3644 üzenetére
persze, nekem is így volt. ászf szerint egyszer lehet kérni az ingyenes micro sim cserét, ha pedig normálod van akkor nyilván nem éltél még vele. a régit pedig nem kéri el a futár (miért is tenné hiszen mikor átveszed az újat akkor még a régi az aktív, arról hívod majd az üfsz-t) tehát tökmindegy mekkora darabokra vágtad.
-
ha valakinek sikerül 4G képest kicsikarni belőlük majd szóljon.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest