- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
mickemoto #8032 üzenetére
Egy adategyeztetéshez nem kell lássa a szerződéses adataidat. Megadsz egy címet és néhány személyes adatot, bepötyögi az adatnyilvántartó rendszerébe, az visszajelzi neki, hogy jók az adatok. Ha új címet adsz meg, akkor azt pötyögi be és ellenőrzi. Megint más kérdés, hogy ilyenkor egy normális szolgáltató automatikusan elindít egy átírási procedúrát az új adatok alapján. Itt valószínűleg ez marad ki, és ha a régi adataiddal nem egyeztetsz, akkor a rendszer adategyeztetés hiányában megszünteti a szerződésed. Ez ellen azt teheted, hogy címváltozáskor a szolgáltatókat erről tájékoztatod a megfelelő kommunikációs csatornát használva.
-
powers
tag
válasz
mickemoto #7568 üzenetére
Én azért kaptam ma előtte egy figyelmeztetést:
"Kedves Ügyfelünk! Ma éjfélkor megszünik blue mobile szolgàltatàsa, ha nem végzi el a kötelezö adategyeztetést. Hìvòszàmànak megtartàsàhoz holnaptòl a(z) xxxxx jelszò segìtségével a bluemobile.hu/adategyeztetes oldalon vagy a 0680630045 szàmon köthet ùj elöfizetöi szerzödést. Üdvözlettel: blue mobile"pánikban hívtam az adategyeztetést,de a hölgy sem állt a helyzet magaslatán,azt mondta hogy akkor csináljuk meg most.mondom jó,csináljuk.mondta hogy sikeres,mondtam hogy nekem is ezt írta ki 2x online,hogy lehetek biztos benne?a végén megkérdeztem hogy panaszt hol lehet tenni,de még arra sem tudott válaszolni,azt tanácsolta hogy a telekomhoz menjek be.
-
4Grider
félisten
válasz
mickemoto #7529 üzenetére
Egy ideje már nem különböztethető meg az EU-s felhasználás a hazaitól. Ez alól csak a lassítás (leállítás az EU-ban) és a korlátlan netek és opciók (ez ugye nincs a blue-nál) kivételek.
Tehát ha 1 GB, akkor az EU-ban is 1 GB.
Ugyanúgy az internet alapú hang- és videóhívásokat sem korlátozhatják. -
Degeczi
nagyúr
válasz
mickemoto #7309 üzenetére
Na, akkor ne is várjam, h majd lesz?
Távfelügyelethez kellene vmi olcsó megoldás, ahol a percdíj nem különösebben fontos, ellenben a hosszú rendelkezésre állás nagyon is - és itt lett volna szuper, h ha jól látom, egy ezresért egy évig elérhető lett volna a Blue...
de egyik itteni Lidiben sincsen, fene se gondolta volna, h talán már a végét rúgják -
jozsi968
tag
-
-
-
jozsi968
tag
válasz
mickemoto #7141 üzenetére
Na látod, itt a hiba a számításodban?!
Ha a Blue Net S-t is 2x30 napig használod akkor van meg a 90 napod!
Ugyanis az utolsó Blue Net M aktiválása nem augusztus 28-án volt, ahogy írod, hanem 30 nappal később amikor automatikusan újraaktiválódott!!
Ezért kell 2x30 napig használni az M-et és az S-t.
De ez már annyiszor le lett írva! -
-
válasz
mickemoto #6787 üzenetére
Én mértem voda netet, 20-30 megabites sebességet adott, a horvátoknál is. Blue netet nem mérek, mert több mega egy mérés, azzal spórolni kell
Tényleg lassabb a lassított net, traffihunter is alig bírt adatbázist frissíteni. Kb 1 mega az egész, vagy annyi se. Nálam YouTube egyáltalán nem ment lassított nettel, még opera minin se tudott videót lejátszani. -
Doosa
aktív tag
válasz
mickemoto #6603 üzenetére
Szerintem momentán senki nem tudja 100%-ra mondani, hogy sikerült e az egyeztetése, vagy sem. Tényleg jó lenne valami ellenőrzési lehetőség, akár csak annyi, hogy amikor lekéred az egyenleged kiírja, hogy "no para van".
Ha valaki nagyon bizonytalan, szerintem próbáljon meg online újból adat egyeztetni, hátha az visszaböfögi, hogy már megtörtént az adategyeztetés.
-
McLaca
őstag
válasz
mickemoto #6540 üzenetére
Lehet, hogy ott csúszott hiba a logikába, hogy csak egy hónapig volt M-ed, aztán a két hónapos akciós ár miatt mégis 2 hónappal számol és áprilistól veszi a 90 napot.
Ha hagyod kifutni a 2 hónapos akciót, és a második hónapban lemondod, a második hónap kezdete+90 napra biztosan akciós lesz.Üdv!
-
-
McLaca
őstag
válasz
mickemoto #6392 üzenetére
Mínuszba biztosan nem mehet. Inkább volt/van megrendelve valamilyen netcsomagod, ami nem tudott megújulni alacsony egyenleg miatt és mivel nem mondtad le, inaktív volt a feltöltésig, ami után megfelelő egyenleg miatt újra aktiválódott, csökkentve az egyenlegedet a havidíjjal.
Üdv!
-
MPM
tag
-
club1
veterán
-
-
McLaca
őstag
válasz
mickemoto #1452 üzenetére
Hálózat kereséstől ilyen gyorsan nem merülhet le, ott mégis esélyes, hogy a teló állt fejre, vagy sim probléma. Telenoros simekkel dobálták anno a telók a hálózatot, előfordulhat ez a telekomnál is. Teló újraindítás ilyenkor erősen ajánlott, a sim érintkezőit sem árt egy durvább ronggyal határozottan megtörölni. De egyébként lehetett a vihar miatt is. Ha kézi hálózatkeresésnél csak a telekom hálót nem találja meg a teló, akkor telekom hiba. Ha semmit nem lát a teló, akkor meg „a hiba az ön készülékében van“.
Üdv!
-
zoetsa
tag
válasz
mickemoto #1441 üzenetére
Te, nekem az első -elcseszett- kártyámnál voltak furcsa dolgok, eleve már nem is uazt írta ki a telóba betéve mint a 2., amelyiket aztán vban aktiválták is.
Úh -ne adj Isten- de nem lehet, h vmi nem stimmel a kártyával? Nekem pl mégsem aktiválták végül, mert vmi balfék visszamondta menetközben a már beindított számhordozást, és még csak nem is értesített... -
JoinR
őstag
válasz
mickemoto #1415 üzenetére
Kinek mi fontos. Mobilnet szempontjából a Blue drágább: 990 Ft 133 MB vs. Domino Surf: 890 Ft 150 MB (jó a Blue-nál van még 6x15MB, de még úgy se olcsóbb)
A percdíj/SMS sem egyértelműen kedvezőbb hálózaton belül a T 29 Ft, ha az ismerőseid többsége hálózaton belüli, akkor akár a T jobb is lehet. A feltöltési bónusz szerintem szintén a T-nél jobb.
Én mondjuk gyakorlatilag egyáltalán nem telefonálok vagy SMS-ezek, így csak az olcsóbb mobilnet miatt maradtam T-s
Ha lenne egyedi előhívószámuk, akkor mondjuk lehet váltanék, gyakorlatilag 0-ra lehetne redukálni a téves hívásokat -
válasz
mickemoto #1409 üzenetére
Írj az ügyfélszolgálatnak, első hsz-ben megtalálod a címüket, meg az oldalukon is.
De írhatsz egy pm-ez a mail címeddel, átküldöm a szükséges doksikat.
Más:
Írtam az ALDI-nak, válasz:
Tájékoztatjuk, hogy a közeljövőben az ALDI Magyarország nem tervezi mobilszolgáltatás bevezetését Magyarországon.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Magyar az űrben
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Horgász topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged