- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Nem tudom mi történt valójában, de nem jó a cím. Hiányos. Ipari parkon belül a cégnév volt a második sorban. Csak a kapcsolat tartó neve van meg. Nem fogja a postás az összes céget végigkajtatni a személyt keresve...
Leveleztem velük. Jövő héten még várok. Lemegyek a postára, hátha meg van, ha nem, akkor refund.
Amit nem értetem, hogy egy nemzetközi küldeménynek hogy a viharba nem adnak számot. -
Breaker
tag
-
Nataniel
aktív tag
Amit rendeltem 124 dollár,kerekitve.
Megintcsak érdekes a dolog, mert amit beleraktam cuccot a kosárba most a kép kedvéért,kb 3 dollár.
DHL autó vámol, szóval annyira azzal nem akartam...
(Meg más egyéb szintén csomagszállitó autómatán vámol.)
A GearBestnél ez az opció (mármint az Eu Express) olyan,hogy elküldik Kinai rakiból egy alacsony áfás helyre,ott leáfázzák, és átcsomagolt eu-sként jön tovább...
De erröl SEHOL a neten nem találtam semmi infót. (Azért is bátorkodtam feltenni a kérdést,bár láthatóan farok módon)És véletlenül duplikálódott is a kérdés.
-
Beni2360
félisten
-
asynur
tag
Köszi, megvolt
Szóval ha leírom a problémát, elküldöm a bizonyítékot akkor ők javasolnak valami megoldást (a telefon jó semmiképpen nem szeretném visszaküldeni, de a tőltő miatt jó lenne valami részleges visszatérítés ) vagy nekem kell felvetni már a reklamíciónál, hogy mennyit szeretnék visszakapni az árból mint pl aliexpressen?
-
Breaker
tag
Hát igen. Mondjuk az én storym is ugyanaz amit leirt a kolléga az előbb, csak nekem előszőr NL-be jött és onnan küldték tovább kishazánkba.NL nemzetközi számot is kapott. 2 hetet ült rajta a magyar posta amig megérdeklődtem hogy mi ujsag vele. Aznap kerult bele update és ment a szortirozóba.
Egy kicsit tartottam Tőle hogy vannak itt kémek a sasfészekben, úgyhogy azért nem irtam konkrétumot -
Breaker
tag
Marcius 10 óta úton van kinabol, az értéke kb 70EUR. A magyar postanal allt kb ket hetig, es most "Belfoldi feldolgozasra tovabbitva", ezexerint atment, es nem csinaltak vamkezelest hogyha mar a szortirozo kozpontban van.
Ha kezhez kapom szolok, de szinte biztosan afa es vammentes lesz. -
-
anonymus89
addikt
-
jeni
félisten
inkább vettem volna meg ezt az Iponban 11000Ft áron
-
jeni
félisten
A képen a rendlehető oldalon 4K szerepel több helyen és a leírásban is.
Support HD 1.4 3D 4K X 2K(standard HD HIGH SPEED with enthernet 28AWG cable)
A dobozán alul több helyen szerepel a 4Kx2K
Itthon 15000Ft-tól vannak 4K Switcherek.
Jelenleg a monitorom FULL HD. De akarok venni 4k TV-t és a Sony PS4 az meg a Pro változat és van mellette egy Samsung M8500 UHD lejátszóm is.
-
jeni
félisten
Átvettem és meg van a csalódásom is egyben a termékkel szemben.
FULL HD kaptam és Nem 4K-s verziót
Most vissza küldve is többe kerülne nekem feltehetőleg.
Amennyit kifizettem érte annyiért itthon 2 napon belül ugyan olyant vehetek bármely PC boltban.
Külsőre ugyanaz,de a feliratozás nálam FULL HD van megadva.
Az angol kézikönyvében is FULL HD szerepel. -
jeni
félisten
megyek vissza a postára,este10-ig vannak még ma.
magyarán a motoros kézbesítő kijött de nem jött fel a csomaggal hanem csak bedobta az értesítőt a postaládába.
az értesítőn 12.30 szerepel mint időpont de a posta ládából 12.22-kor vettem ki
ez azt jelenti,hogy előre megírják az értesítőt és csak bedobják! -
jeni
félisten
A nyomkövetés alapján ezt láttam:
Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sorting
2018.03.12. | 12:56
Letétbe helyezve / Deposited
2018.03.13. | 17:54
Budapest 72 postaA letétbe helyezve nálam miben nyilvánul meg? Gondolom vámmentesként kezelték.A postaládába nem volt bedobva értesítő.
Ha nem nézem a nyomkövetését a cuccomnak,akkor ezek a postás hulladék kétlábúak nem is közlik velem,hogy jött csomagom és képesek visszaküldeni Kínába. Ezt már megették velem, és még időben a Ferihegyi csomagraktárból vissza kértem,és még kiakarták ennek a plusz költségét fizettetni velem lévén nem vette át a címzett-re hivatkozva. Természetesen panasz tettem náluk és végül elengedték a 2500Ft portói díjat. -
anadroid
senior tag
Leírtam. 1 bevételi bizonylat (fekvő formátumú, kézzel írt pénztári bevételi bizonylat) a vám részéről. Ha odaadja, akkor el kell számolnia a pénzzel. 1 kézzel írt számla, a postai költségről. Egy bizonylattal hogy számolna el kétfelé? Én már fizettem néhányszor ÁFA-t postásnak, mindig ez volt.
-
Beni2360
félisten
Vissza tértem.
Megjött a válasz-
Én tudni gugli Angol. Nagyjából értem amit írtak.
Címem több éve azonos, ma is kaptam csomagot.If the address is correct, we suggest you contact your local post office to request more updates with your full name. Parcels are sometimes held by them by mistake,
If you still have not received your parcel, would you mind us arranging a refund for you? You will receive the refund in the same payment method you used to place this order.
Besides, in case you receive the original parcel after accepting the refund, could you please contact us to pay for it?
We look forward to receiving your reply.
Best regards,.......
Most akkor hova és hol és kinek válaszoljak? Na és mit? Eleve megírtam, hogy voltam a postán, a szomszédban és a családomnál is.
Igaz én újra küldést kértem, de ők amint olvastatom pénzt akarnak vissza küldeni.
Köszi előre is további segítséget. -
ot93
senior tag
-
ot93
senior tag
Értem, akkor azt fogom választani, mert akkor már legalább nem 6e a kezelési ktg., hanem 3e. Mondjuk ha sikerülne visszakapnom a díjakat, akkor végülis kevésbé fontos, de azért a banggood talán jobban hajlik majd a fizetésre, amit nagyon is remélek.
amúgy még másik két szállítási mód van: Priority Direct Mail (3,88$) és EMS Express Mail Service (12,29$). És csak az Air Parcel Register-el és az EMS-el lehet kérni a tariff insurance-t, a priority-val nem.Még akkor olyan kérdésem lenne, hogy mivel én még sosem rendeltem olyan árut amit vámolási határ fölött volt, hogy ilyenkor az egész fizetendő összeget egyben kérik be, egy papír lesz róla? vagy az áfa és a kezelési ktg. külön-külön? (azt tudom, hogy majd a futárnak kell fizetnem).
-
ot93
senior tag
Olvasgattam tapasztalatokat, nem teljesen egyértelmű, hogy áfa is benne van-e, de találtam magyar tapasztalatot: [blog_hsz_1]
[blog_hsz_2] -
jeni
félisten
hello!
ez érdekes lett.
hajnal 4 után kaptam meg az emailt tőlük.
az emailban kérik,hogy várjak még 2 hetet.
a Baangood oldalam teljesen aktív lett reggelre. rátudnék kattintani a Refound sárga ikonra. az AIR Parcel oldalon tudom görgetni a kicsi ablakot. viszont ott továbbra is a januári időpont van még megadva.ellenben 17track követési oldalon már az szerepel.
2018-03-12 01:38
Processed in the destination country
a magyar postai követő oldalon meg ez.
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2018.03.12. | 00:38
-
jeni
félisten
OTP bank kártyán keresztül lett fizetve.
Én csak gondoltam rá,hogy azért mert...
mivel nem látom értelmét annak,hogy adott oldal miért is kell,hogy passzív legyen?Töröltem a ccleaner progival a sütiket és a gyorstárat (nem tudom van-e jobb ennél) ugyanaz az a felület fogad. A My Accounton kívül minden passzív.
-
jeni
félisten
Jelent valamit,hogy a Baangood oldalon a nevemnél a rendelt terméknél korábban tudtam az AIR Parcel Registernél az ablakot le fel tologatni.
Mintha csak le van fotózva és kirakva tapétának. Ez már azelőtt ilyen volt jó pár napja mielőtt a határidő lejárt volna.
Most az teljesen passzív csak a baloldali My Account menüsor aktív nekem.
Én arra következtetem,hogy tudnak arról,hogy már sosem érkezik meg majd a cuccom. Passzivá tették az adott termék,vásárolt információs oldalamat.
Mint jelezve a baloldali és a felső sorban levő My Account nevemnél aktív a menü valamint a Baangood más egyéb menüik is aktívak. -
jeni
félisten
A 17TARCK OLDALT figyeltem idáig is és ott is az van,hogy a Szállítás alatt ikonnál 1 érték van és a feladási idő van megadva és szállítás alatt van az adott ország felé. A kérdés az,hogy hol akadt el a csomag?
Mert a határidő az márc.10 reggel 5.10 perc. Persze ahogy írtad nem feltétlen a megérkezési idővel azonos.
A többi ikonok mellett mindegyik 0 érték van. (Átvétel,Kézbesítetlen,Kézbesítve,Figyelmeztetés,Lejárt)
A táblázatban a legutolsó könyvelt idő az a január 25 és Kína.
Elvileg jan.23-án feladták. jan.25-én elhagyta volna Kínát?Mi az az idő amikor azt mondom magamnak,hogy köszönöm már nem várok tovább és megy a Refund-ra a kattintás? Van erre valami általánosan elfogadott szabály?
-
maestro87
őstag
Nem csak én tudom így, BG is ezt ajánlotta 1-2 hónapja. Magyar tapasztalatról mondjuk idáig kb. csak kettőről tudok (kevesebben rendelnek már BG-ról
) ahol az illetőnek nem kellett semmit ráfizetnie (okostelefon rendelés) Priority Direct Mail-t választva, viszont interneten azért találni jó pár pozitív tapasztalatot a PDM-ről. Google a barátod.
Amúgy decemberben is szünetelt az European Direct Mail valami logisztikai hiba miatt, lehet hogy most is ez van a háttérben... -
maestro87
őstag
-
axlfsi
veterán
Hat, na, koszi, vegulis jol esett, de nem szeretnem, hogy most ezen felbuzdulva masok is ezt tennek, aztan az jon le, hogy a magyarok megint milyenek (reszemrol veletlen volt).
... de ha ez egyebkent ilyen konnyu, akkor legfeljebb egy masik profillal fb alatt, majd osztogatok rendszeresen (parallel app-szal konnyen megoldhato ez mar Oreo alatt).Kerdes csupan, hogy vizsgaljak-e a parhuzamot a fb alatt regisztraciora hasznalt e-mail cimet a BG-nel regisztralttal...
-
-igu-
veterán
december eleji rendelésemre egy hónap után kérdeztem rá a feladónál
újraküldték másik címre
meg is érkezett pénteken, postás ideadta, boldogság
következő hétfőn megérkezett az eredeti csomag is, ekkor 14 eurót kellett fizetnem
a két csomag tartalma ugyanaz volt, a csomagolás is, minden, csak a címzett volt más
a csomag szállítással együtt $86.99 volt, szóval mindenhogy beleesett a vámköteles kupacba -
pyres7
csendes tag
Szia!
elnézést az R ott van én írtam le rosszul. igazából nem is az a baj hogy nem jött még meg -bár ugye fizettem azért hogy gyorsabb legyen- hanem hogy nem látja sem a 17track,sem pedig a holland posta.
Esetleg leírnád hogy hol tudok rákérdezni mert ami az összefoglalóban van olyat nem kínál fel a megrendeléseimnél.Köszönöm!
-
choco01
addikt
Ezt írja böngészőből is:
Shipping Method: Air Parcel Register
Shipped Date: 2018-01-09 06:01:59
Track Number: Untracked
Ezen a képen látni h levontak a kiszallitas díjat..
De nem probléma, csak nem tudtam h reklamaljak-e vagy hagyjam.. De akkor várok még a héten a számra! Köszönöm!
Priority Direct Mailt rövidítettem a PDMel.
-
balazs1956
senior tag
Köszönöm szépen!
A Product information/ processing alatt megtaláltam a levelemet, és közben kaptam a gmail-be is egy mailt.
Nem túl felhasználóbarát ez a rendszer, vagy csak én vagyok nagyon béna.
A Gmail-emből válaszolva írtam le újból a panaszomat, és kértem újraküldést. Remélem így megfelel.Még egyszer Köszi
-
balazs1956
senior tag
-
marec1122
senior tag
akkor viszont nem értem miért tracking number-ként van feltüntetve illetve miért ilyen van ha külön fizettem azért hogy követhető csomagot kapjak.
illetve van mellette egy ilyen is RE260779***SE. ez Transfer Number-ként van feltüntetve és nagyban hasonlít az eddig követhető tn-ekre de ezt sem ismeri fel semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OLED TV topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest