- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
Sziasztok.
Rendelnem kellett karacsony utan (dec 26) egy alldocube iplay 50 minit. Le is vonta a penzt de azota nem tortenik semmi. Cseh raktarbol kertem a track infoba szinte semmi mit csinaljak kerjem vissza a penzt? Mielott ranyomtam a rendelesre januar 6 volt irva erkezesnek...
Mihamarabb kellene mert anyosom ugye vett egy tabletet karira a gyereknek de 512mb rammal szerelt ergo semmire nem valo azota meg napi szinten nyaggat a lanyom, hogy mikor lesz tablet...
Kerjem vissza a penzt es vegyem meg alirol? -
eisento
addikt
Sziasztok!
Multkor mar rakerdeztem de megint rakerdeznek.
szoval rendeltem banggoodrol cuccost mar nem eloszor ebbol (BlitzWolf® BW-MH1 360 Degree Rotation Magnetic Car Air Vent Mount Holder for iPhone Samsung Xiaomi) mert mindig kellett vkinek rokon kollega stb
eddig meg is jott gondtalanul, de ez a csomag nem akar ideerni az istennek se...
most megint lenne igeny hogy kellene vagy 4db, de addig amig nem jon meg ez a pack addig nem merem megrendelni...
mit csinaljak? rendeljem meg nyugodtan vagy varjak meg egy kicsitOrder Submitted
Nov/29/2017 08:31:15
2
Payment Confirmed
Nov/29/2017 08:31:19
3
Order Processing
Nov/29/2017 08:32:27
4
Shipped
Nov/29/2017 23:24:12
5
ReceivedTrack Number
Q133316155MY
-
eisento
addikt
Sziasztok!
ez a cucc megerkezhet meg, vagy kezdjek reklamalni?
Esetleg azert ilyen lassu mivel pont a karacsonyi idoszakban indult el?
[link] -
eisento
addikt
Sziasztok.
Segitseget szeretnek kerni egy rendeléssel kapcsolatban rengetegszer rendeltem mar banggoodrol mindig meg is jott (altalaban blitzwolf termekeket) most viszont sógornak rendeltem egy ilyen autos toltot [link] augusztus 26.-an (standard shipping) viszont elkovettem azt a hibát (amit eddig soha) hogy nem kertem ra trackinges kézbesítést (ahol ugye kapok egy kovetesi szamot.) es a mai napig nem erkezett meg a cucc.Ilyenkor mit lehet tenni? Angolul nem nagyon tudok, ha lehet kuldjek mar ujra de most tracking szammal... kifizetem a plusz koltseget, vagy ilyenkor mit csinaljak? Varjak hatha megjon? Vagy pénzt kuldjek vissza majd rendeljem meg ujra nyomkovetessel?
A segitseget elore is koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- SzoftverPremium.hu
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest