- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watcher45
tag
válasz
UberMutant #8923 üzenetére
Amikor sorok álltak a mehrwertsteuer visszaigénylésnél
Gorenje korszak
-
Watcher45
tag
válasz
DJ. Ru$y #5983 üzenetére
Csatlakozom, nekem is ez van, december 31-én még 2018.-as lejárat volt az 5/10 kuponom mellett
hiszen október végén vagy november elején vettem nehogy elvesszenek a pontjaim. Sunyi módon érvénytelenítették. Eddig is inkább a GB-től vásároltam, nem szerzett most magának újabb rajongót a Banggood.
-
Watcher45
tag
[link] Van itt egy Christmas puzzle bingo menüpont ami valami játék lenne december 1-26 között de nem aktív nem lehet kattintani, pedig Kínában már dec. 2 van most is. Valami infótok van róla?
-
Watcher45
tag
A bug nálam is hozott némi coinst. 21-ről indultam csak nullás pörgetéseim voltak és most majdnem négyszáz coins-om van, de mára már nem enged többet pörgetni a rendszer. Be kellene váltani termékre, de az autós töltő gagyinak tűnik, sajnos mindkét Blitzwolf kábelt lightning kábelnek írja nem tudom miért nem lehetett az egyik micro usb
-
Watcher45
tag
Másik topicban írták, hogy a chek in előtt érdemes megosztani és akkor megadja az 5 pontot ezért én így csináltam. Tehát bejelentkezel a Bangoodra megkeresed a játékot megosztod a face ikonnal, aztán csinálsz egy chek in-t. Valószínűleg a mait már buktad, holnap próbáld meg így.
-
Watcher45
tag
válasz
cidalain #570 üzenetére
Ha beteszed a kosárba az árút akkor a fizetési résznél láthatsz két opciót a vételárnál az egyik a kupon kód az alatta lévő ablak a felhasználható pont (reedem feliratú ablak) ahol kiírja, hogy adott termékre hány pontot lehet felhasználni. Pontot gyűjthetsz kérdőívek kitöltésével vagy időszakonként szokott lenni játék amiben lehet nyerni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest