Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
Dec 10.- én rendelt csomagom Bangood expressel ,insurancel kínából megjött magyar MPL által kézbesítve tréfamentesen. Érdekes, hogy nincs rajta a címkék alatt kínai címke, csak a magyar Packeta Hungary címkéje. Jól nyomon lehetett követni és a MPL is gyors volt.
Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
-
bghistvan
senior tag
Üdv sziasztok!
Most először rendelek Banggoodról és azt szeretném megkérdezni, hogy melyik szállítási opciót válasszam?
: Elsőbbségi közvetlen levelezés. - ingyenes
Banggood expressz . 160Ft
EU prioritási sor: 1614Ft.A banggood expressz írja, hogy hamarabb érhet ide.
20eFt alatt van a termék értéke, vámot kell fizetni?(Összefoglalót átolvastam,de azért hálás lennék ha tudnátok segíteni)

-
bl4ze
veterán
Nem, minden rendben.
IPv4: ? 213.137.170.xxx
ISP: BT
Country: Hungary
---
IP4 Address:
213.137.170.xxx
IP6 Address:
No IPv6 address found.
ISP:British Telecommunications PLC
City:Budapest
Region Name:Budapest
Country:Hungary
Timezone:Europe/Budapest – Local time is 03:41 pm
Device:Desktop
Browser:
Google Chrome
Windows 10 -
válasz
rushty
üzenetére
Beírod hogy kiét akarod törölni.
Sütik és oldaladatok
Adatok kezelése
El kezded írni majd ha előjön kijelölöd és Kijelölt eltávolítása és Váltotzások mentése, a Chrome esetén is hasonló.
Firefox
Chrome
Adatvédelem és biztonság, Cookie-k és egyéb webhelyadatok, Összes cookie és webhelyadat megtekintése és ott ami nem kell annál a mellette lévő kuka ikon
-
bl4ze
veterán
Urak, segítsetek.
Nem tudom egyszerűen Angolul használni a Banggood-ot, mint korábban:
Bármit csinálok a nyelv vissza ugrik azonnal "FR"-re, amikor beállítom az "English EN"-re
Mit lehet tenni?
Bármilyen böngészőből próbálom, ez van
(Chrome,Firefox, Edge, Opera)
Kérlek, segítsetek mert a hajam tépem ki már kb.... -
yogibear
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
Nekem a múlt szombati CZ rendelésem Paketa hozta be, innen motoros MPL-es hozta ki késő délután.
Délelőtt hívott MPL futár, jönne, jöjjön, látom autós, felhozza a csomagot azt mondja 5200 ficcs. Mi van? Ja hogy ez a másik, ami belföldi cucc és követő szerint hajnal 3-kor volt a bázison, de nem írták, hogy kiadták futárnak... persze így jobb volt, hogy még tegnap kihozták de a BG-s csomag meg sehol, amihez meg írta a követő, hogy futárnál van, aztán fél ötkor csörgött rám a másik futár aki mint kiderült motoros volt... Vagyis egy címre 2 csomag 2 futár.
-
válasz
Predator2
üzenetére
Milyen méretű lehetett? 24 mm-nél vastagabb? Mert ha nem akkor postaládába kézbesítik.
Ez eljutott a helyi postáig vagy postaláda, vagy kapnod kellett egy saját számos értesítőt hogy menj be érte.
13-án a helyi posta vissza küldhette az NPKK-ba mert a szokásos gondjuk volt vele hogy nem tudták kézbesítésre kiadni, 21-én csinált az NPKK vele valamit, majd újból kikerült 22-én a helyi postára és itt a vége.
Nem kaptad meg a várható szállítási idő végéig a csomagot, ezt jelzed nekik a kapcsolatfelvételi űrlapon, csatolod a posta igazolását, a nyomkövetést és ezzel éred el őket. -
Predator2
addikt
Helló
Ilyenkor mi a bánatot lehet csinálni? [link]
Hogyan tovább? Az idegbaj kerülget.
A posta mossa kezeit, a banggood nem elérhető.Marad a Paypal?
THX
-
DarkByte
addikt
Hmm, gondoltam leírom mert úgy látom más még nem írta.
Szegedre érkezett most meg az imént kisebb kínai motyóm Banggood-ról, CN raktárról, 3 hét alatt. Az MPL átadta a ViddL-nek, ők pedig biciklis futárral hozták meg, mintha valami kaja futár lenne. Ilyet se láttam még, de amúgy tetszik. Még csak hallani sem hallottam erről a cégről eddig.
Egy hete a Blitzwolf mini projektor amit ajándékba vettünk azt Express One hozta (mindkettőt amúgy a Packeta-án át). -
kene84
aktív tag
Igen, paypal-n keresztül fizettem a terméket.
Fogalmam sincs, miként reagáljak, hogy jövök ki a legjobban/legfájdalommentesebben ezzel a sztorival, mert nekem ez nem volt meg, hogy Kínába kell majd küldenem. Az egész összeg volt 18 500Ft, szóval ez senkinek "nem éri meg" így. A garanciát sem szeretném elveszíteni azzal ha keresek valakit aki tudna segíteni, ha egyáltalán találok. -
válasz
kene84
üzenetére
Kínába kell visszaküldened, nem a cseh raktárba az a gond és a a becsomagolt súlya 500g-2000 g van a legolcsóbb nyomkövetéses visszaküldés úgy 10700 Ft, a PayPal viszont csak 9300 Ft-ot adna vissza ha rajtuk keresztül fizetted volna. Persze a visszaküldést díját fizetné a BG mert hibás a termék, de elég nyögvenyelősen és ugye azt volt az ajánlat hogy kifizetik a javítási költséget
-
kene84
aktív tag
Sziasztok,
rendeltem Banggood-ról egy Blitzwolf párásítót, meg is érkezett hétfőn(cseh raktár), ellenben nem működik. Még aznap vittem fel hibajegyet az oldalon és ugye kértek videot amiben bemutatom a tényleges hibát, meg fényképeket. Eddig rendben is vagyunk, állítólag kapcsolatba léptek a gyártóval, hogy mi lehet a hiba oka és legyek türelmes.
Ma rájuk írtam, hogy mi a helyzet és azt a választ kaptam, csináltassam meg itthon és ha ésszerű a javítási költésg akkor azt állják, de vegyem figyelembe, ha megbontják az eszközt akkor onnantól vége a garanciának.
Őszintén szólva nem szívesen választanám ezt az utat, de érdekelne a véleményetek ilyen esetben mit érdemes tenni/válaszolni. Ragaszkodjak a vissza postázáshoz? Egyébként a Blitzwolf helyi képviseletét felhívtam, nem tudnak segíteni a javításban.
Köszi előre is. -
-
vandor01
senior tag
válasz
Asztalos56
üzenetére
sajnos a kinai az ilyen mindenkinek van negativ tapasztalata de ettol meg rendelgetunk mintha nem lenne mas valasztasunk
csak pill "asztalos" egy rutin feladat?
meg kell a butorokat emelni 3cm-el? -
Jarod1
veterán
válasz
Asztalos56
üzenetére
ja ne vegyél sehol semmit

-
spiderpig820
aktív tag
válasz
Asztalos56
üzenetére
Belinkelnéd, hogy melyiket renelted?
Hogy más ne járjon így.
Köszönöm! -
solti
senior tag
válasz
Asztalos56
üzenetére
sajnáljuk, hogy rossz tapasztalatot szereztél, szerencsére a többség boldogan használja (és a paypalt is).
Tanács : máshonnan se rendelj kétes cuccokat, nem éri meg. Van jópár kínai márka (is) ahol a specifikációk stimmelnek a termékkel... -
Asztalos56
újonc
VIGYÁZZ Banggood!!!! Akinek jó tapasztalatai vannak annak szerencséje volt. Én még ilyen szemét kicsinyes áruházzal nem találkoztam. Rendeltem tőlük egy robot prszívót 5cm magasat helyette küldtek 7 cm magasat, ami nem fér be a bútoraim alá. Jeleztem nekik a problémát, hosszú levelezés után mindig más kifogást találtak ki.A payPalon keresztül újra és újra jeleztem a gondomat, azonban a PayPal is csak az időt húzta nem segítettek. Pedig ennél egyértelműbb problémát nem tudok elképzelni.A vége az lett, hogy elutasították a kérelmemet. Aki jót akar magának Ne vásároljon a BANGGOOD-tól. ÉN SOHA TÖBBÉ NEM VÁSÁROLOK tőlük. Valamint a PAYPALLAL sem fizetek.
-
Jarod1
veterán
rendeltem 1 cuccot cseh raktárról, track info szerint Németorszában Neumarkban nemzetközi szállítás,
de a rendszer azt írja kiszállítva.....In transit
The international shipment has been processed in the parcel center of origin
Ez mi akar lenni? 16 át írt várható kiszállításnak
-
yogibear
addikt
Saját futárukkal még sosem találkoztam házhoz szállítással, csak csomagpontra... pedig belföldről is szoktam velük szállíttatni, ha van rá lehetőség, de ott is csak csomagpont kérhető (ami nekem jó itt van egy ugrásra egy GLS/DPD/Paketa pont... PPP csak azért nem, mert túl sokat kértek a bolt tulajától)...
Tudom hogy mind el van havazva most... csak nem tudtam, hogy Paketa MPL-lel is dolgozik... eddig csak EO-t és Fámát láttam... -
yogibear
addikt
válasz
rushty
üzenetére
Ha Paketás, akkor hiába hozzák át éjjel ide a pesti raktárukba és kap reggel futár kijelölést meg számot, azt legkorábban délután/este veszi fel a futárcég és adja le a saját raktárában, ahonnan legkorábban másnap reggel veszi fel a kiszállító futár és viszi ki a userhez... de most, hogy el vannak havazva, van hogy estére ugyan a futár raktárában van, de csak másnap vételezik be, így egy napig ott is áll, az előző cuccom pont így járt... reggel itt volt a Paketa raktárban, este elvitte EO, de csak másnap délelőtt vételezték be, így a harmadik napon hozták csak ki... ez van... lényeg hogy megjöjjön.

Mondjuk az nem tudom, hogy a Paketa a saját futáraival miért nem hozza ki, nem csak Paketa csomagpontra szállításuk van, hanem házhoz is elvileg... plusz nem kellene a másik futárcéggel osztozni a zsetonon...
-
rushty
őstag
válasz
yogibear
üzenetére
Követek egy csomagot, a szokásos menet, hajnalban megérkezett az elosztóba,
várnám, hogy ma, de nem vette fel a futár. Lehet sok lomjuk van és nem fért fel az emberre.
Lehet várni még egy napot 8-19-ig, a mai lyukra futással.
Sokkal jobb lenne közeli ponton átvenni, nem napokat futárt várni.

-
yogibear
addikt
Na ez érdekes lesz...
Szombati rendelés CZ raktár, kapott Paketa rendszámot, tegnap délután a cseh raktárukba bevételezték, ma fél 10 körül már itt volt az Ezred u.-i raktárukban, eddig semmi különös, a szokásos.
Aztán: Külső szállító partner nyomkövetési számának hozzárendelése... és mellette egy szám, aminek a linkje a királyi posta nyomkövető oldalára visz... ilyet sem láttam még tőlük... Fáma volt, EO volt, de királyi posta???
Ha tényleg velük hozatják ki, sosem fog ideérni.
-
válasz
RVR400
üzenetére
Te idézted: The photos of shipping label and SKU bar code, which stick on the package of the parcel and the product protecting bag.
Van egy és szó a címke és a SKU kód közt, tehát két különböző dolog.
Írtam példának a legutoljára érkezettnél hogy mit látok. Az hogy nekem a címkén volt a sku kódjuk, ami nem vonalkód (bar code) az egy másik dolog.
De kaptam úgy terméket hogy a belső doboz csomagoláson volt egy szabványos vonalkód ami elé azt írták hogy sku.
De teljesen felesleges ezen vitázni, ahogy már írta más is meg kell írni azt hogy nincs meg, ezért nem tudod bemutatni. Valószínű hogy elfogadják.
És leírtam hogy mit kellene írnod. Nekik, nem nekem. Én nem tudom megoldani a problémát, ők megtudják. -
válasz
RVR400
üzenetére
Nem igaz amit állítasz, foglalkoznak vele. És le van írva ez a vásárlási feltételek ismertetése közt.
Az hogy nálunk a hülye fogyasztóvédelmi szabályok lehetővé teszik hogy még a csak nem tetszik neki és 14 napon belül visszaküldi úgy hogy nem az eredeti csomagolásban is vissza lehet küldeni a kereskedőnek a terméket, akár nylon szatyorban a 1 millás fényképezőgépet az nem az észszerű elvárás követelménye.
Van garancia is és egy határon túli kereskedő joggal várja el hogy ahogy volt csomagolva minimum úgy legyen visszaküldve, hiszen ha kibírta az ide utat sérülés nélkül akkor nagy valószínűséggel vissza is, szóval a garancia idő végezetéig észszerű megtartani a csomagolást.
De írd meg nekik hogy kidobtad, de biztos tőlük lett vásárolva, van róla számla és a vásárlási tétel a a fiókodban. Aztán majd kiderül hogy foglalkoznak-e vele, bár ha nem akkor reakció sem lenne. -
RVR400
veterán
"The photos of shipping label": tehát vagy tudtad előre, hogy kell ilyen, vagy a csomagolást kellett volna megtartanod. Amíg nem történik ilyen eset, addig egyik sem lesz meg. Másrészt, ha belegondolsz ennek semmi értelme, ugyanis valóban rendeltél olyan terméket, mivel az alapján reklamálsz, így valamikor mindenképpen volt SKU azonosító és címke is Nálad, még akkor is, ha kamu reklamációt indítasz. De nyilván életszerűbb, hogy kib*szok mindent a picsába, minthogy tárolgassam...
A kamu reklamáció fogalma ilyen szempontból értelmezhetetlen, inkább az ő védekezésük arra, hogy miért is ne kelljen a problémákkal foglalkozni.
-
Voice24
őstag
válasz
Gabesz87
üzenetére
Én is jártam így egy BW székkel, majdnem egy év után szállt el a gázrugója, nyomtam a Repair gombot, amire tőlem is kérték ezt a kódot. Természetesen több hónap után nem tartottam meg a szék hatalmas dobozát és csomagolását, ezt megírtam nekik, és lőn csoda, kód nélkül is visszatérítették a gázrugó körülbelüli árát.
-
Gabesz87
veterán
Van a fúrónak doboza, azon nincs semmi. De gondolom körbe volt fóliázva ilyen fekete csomagoló fóliával (amennyire emlékszem legalább is, nem külön dobozban volt). Képet, videót persze nem csináltam, mert olcsó cucc volt, eszembe sem jutott. Szóval a csomagoló az repült a kukába valószínűleg. AKkor nincs mit tenni? Mindegy, akkor viszont kell egy másik töltőt szereznem valahonnan.
-
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Kérnék egy kis segítséget. Rendeltem pár hete egy Topshak fúró-csavarozót CH raktárról jó akcióban, olcsón. Meg is jött, működik, szuper, viszont a töltő szerintem nem működik. A mellékelt EU kínai átalakító az mondjuk kapásból használhatatlan volt, a 2 tüskéje egyszerűen becsúszik a belsejébe. Sebaj, vettem az Euronics-ban egy normális utazó adaptert, átalakítót, viszont ezzel sem működik a töltő, nem világít rajta a LED. Írtam a BG-nak, bejelöltem, hogy repair, oknak meg hogy quality issue, kértem, hogy küldjenek új töltőt. CSatoltam egy képet is, amin be van dugva a konnektorba, de nem világít a LED, nem tölt.
Válaszban ezt kérik még: The photos of shipping label and SKU bar code, which stick on the package of the parcel and the product protecting bag.
Honnan a fenéből adjam meg ezeket, amikor a csomagolás már nincs meg? Kidobtam nyilván. -
válasz
JóGéza
üzenetére
Ki, miként értékeli a válaszokat. Pl. le van írva hogy a küldemény meg nem érkezés esetén visszakapod a pénzed, ha a szállító is leigazolja az elvesztést. Ez ügye nem azonnal történik meg, minimum 1 hét az igazolás bármely cég is szállítja, de a BG kamuzik, húzza az időt ha nem azonnal küldik a refund-ot.
-
Janos250
őstag
Általában gyorsan megkapom a Bangoodról rendelteket, de most volt egy érdekes esetem. Rendeltem 3 apró panelt, amiből kettőre valami olyasmit írtak, hogy várni kell rá, refundot ajánlottak. Refundot kértem, és megrendeltem újra a kettőt egyben, és ami volt azt külön, ami meg is jött.
A másik kettő (augusztus 21-i rendelés) ma érkezett meg.
Gyalog jött?
-
-
Alarikman
senior tag
Üdv. Kutattam kicsit, hogy miért nem mozdul a csomagom(EU priority line) Belgiumból dec. 2-a óta és kiderült, hogy a Puurs-i GLS depót egy napra bezárták valami nyomozás miatt. Továbbá nagyon feltorlódtak a csomagok. Nekem egy másik depóban rostokol(Tongeren). Idézek a "GLS alerts" oldalról:
Date: 01-12-2021
Delay Unknown
Note Shipments from Belgium or en route through Belgium may be delayed by several days from 1 December.
Forrás: [link]
Forrás a bezárásról: [link]
Gondoltam más is hasonló cipőben járhat a black friday miatt, ezért írtam. Én egy telefont várok. Kézbesítési időm: Dec 10 - 20 közöttre saccolja a Banggood. -
Zsolt_16
tag
Sziasztok,
Cseh ratár, EU Priority Mail 12.01-es rendelés 12.09-re ígérték a kiszállítást ez lehetséges, hogy a követési szám ilyen ritkán frissüljön vagy engedjem el h a héten megkapom? Mert ezek alapján még a dpd megsem kapta a csomagomat.
[link] -
bippeti
tag
Na lezárult az ügy. Refund-ot kértem, erre felajánlották, hogy küldenek egy másikat és meg is tarthatom a töröttet. Rákérdeztem a kompenzációra is és ez lett a vége. Megtartottam a sérültet (ami egyébként használható) és visszautalták a felét. Ezt csak azért hoztam ide, mert a "papírformához" képest lehet közös megoldást is találni.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy Ezek közül melyiket ki szállítja Csehországból (Banggood rendelés)?
Igazából csak a magyar postát akarom elkerülni.

Köszi! -
válasz
Predator2
üzenetére
Megnéztem erre: Order &Tax, Track my package, Not received after the estimated shipping Time
Messenger használható, de ennél is inkább munkaidő a célszerű, hogy legyen aki elolvassa, ne vesszen el a tömegben. És kell a Facebook fiókunk.
Live chat használható, de ahogy írtam munkaidős, 7/24 online customer service. a Order issue résznél van a meg nem érkezés, Lost package
A keret felső szélén ott a Switch to operatorCall Us szintén használható, de munkaidős és angol nyelv miatt ez ugye kizárt.
Az első kettőt próbáltam indult a Facebook és a Chat is elindult.
Szóval nem tudom hogy ma 9 órától miért ne lehetnének elérhetőek.
Mindig meg kell adni a vásárlási azonosítót és ha konzervként megy akkor azt hogy mindenképp jelezzenek vissza. -
Predator2
addikt
Helló
Mivel a messengeren nem kapok választ, emailt nem lehet nekik írni az eltűnt csomagommal kapcsolatban, forduljak a paypalhoz, vagy mit tudok még csinálni?
Sajnos nem beszélek angolul.THX
-
Ha a pénz kell akkor vissza kell küldened, a PayPal is ezt írná elő és tőlük is akkor jön vissza a pénz ha kézbesítve lett, így teljesen mindegy.
Azt hogy a legolcsóbb postát fogadják el azt honnan vetted? Az is 15000 Ft. De ahogy el kell küldeni az 10 napon belül kézbesítve van még a legtávolabbi településre is. Nincsenek itt hetek vissza.
Ha fizetted a szállítási biztosítást akkor még az újbóli küldés is ingyen lenne, hiszen nem azt kaptad meg amit kifizettél. Más kérdés hogy honnan küldenék.
Mindig Kínába kell visszaküldeni, a PayPal is ad költségtámogatást a visszaküldéshez 9300 Ft értékig, de ezt sajnos a biztonságos megérkezés és kézbesítés miatt többé lehet visszaküldeni, de még a 18900 Ft-ot is kifizeti a BG. $-ra kell átszámolni és akkor már nem is olyan sok. -
Zkele
újonc
Sziasztok,
szeretném kérni a segítségeteket a következő esethez. A Banggoodtól rendeltem egy projektort EU-s (cseh) raktárból, a csomag meg is jött, de a projektor helyett egy repülőgép modell volt benne. A reklamációra válaszul azt az ajánlatot tették, hogy jó lenne-e nekem, ha megtartanám a vetítő helyett a repülőmodellt és a különbözetet visszautalják. (majdnem dupla árat számoltak volna fel mint az aktulális: 17kHUF helyett 36 kHUF, de ez mindegy) Arra a kérésemre, hogy küldjenek egy megfelelő terméket azt válaszolták, hogy ennek az a módja hogy visszaküldöm (Kínába, nem az EU-s helyre) a tévesen küldött terméket és akkor (ha megérkezett pár hét alatt mert csak a legolcsóbb postát fogadják el) visszaadják a pénzt. Amúgy meg vásároljam újra ha akarom az aktuális áron (ami 66kHUF helyett most 95kHUF).
Nem tudom, hogy ilyesmibe futott-e bele valaki. Megoldható-e úgy, hogy visszaküldöm a téves terméket és Paypal reklamációt indítok, vagy érdemes várni a Banggoodra? -
Jarod1
veterán
Hát gyerekek ma dobtam egy hátast!!
, ma szombaton kihozták az bw-Hc3 porszívót.
nyomkövetőn láttam hogy pénteken a célállomás városába megérkezett, de hétfői szállításra szállítottam...Well done well done brilliant drive!

-
Predator2
addikt
Helló
Banggood messengeren csak chat bot van, vagy kis idő múlva kapok normális választ is a problémámra?
Hátha valaki írt már nekik így.
Thx
-
abrtom87
tag
Sziasztok! Cégként rendeltem, direkt írtam is az eladóknak hogy kérek számlát. A 2 csomagban viszont semmi nincs! A 2 gép, aztán ennyi. 0 papír, 0 számla. Mit kell ilyenkor tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Anime filmek és sorozatok
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Agyf+%% kapok