Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos30
aktív tag
Dec 10.- én rendelt csomagom Bangood expressel ,insurancel kínából megjött magyar MPL által kézbesítve tréfamentesen. Érdekes, hogy nincs rajta a címkék alatt kínai címke, csak a magyar Packeta Hungary címkéje. Jól nyomon lehetett követni és a MPL is gyors volt.
Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
atos30
aktív tag
Mostanában az a helyzet, hogy ülnek a pénzen és nem küldenek semmit. Idén már kétszer játszották el, hogy raktáron lévőnek jelzett terméket nem küldtek el, majd 2 hét múlva egyszer csak out of stock a termék , majd pár napra rá mégiscsak van csak jóval drágábban. Szerintem adott termékekből nincs annyi rendelésük, hogy ténylegesen lerendeljék a gyártótól, úgy ,hogy megérje nekik. Inkább hazudnak a terméklapon és így felmérik lenne e elegendő rendelés. Mondjuk az edigital is ezt csinálja, állandóan beszerzés alatt van minden.
-
atos30
aktív tag
Üdv, lenne egy kérdésem:
Most nézem ,van 2900 creditem. Ez mire jó? Azt látom, hogy VIP tagság növeléséhez kell, de azon kívül? -
atos30
aktív tag
Nálam csak a paypal számla a lényeg, hogy ott megjelenjen. Külső bankba utalás annyira nem érdekes.
Most ellenőriztem:
Megjelent paypallon a jóváírás.
Banggoodon a státusz ' Refunded' lett. És most a rendelésnél is átláthatobb a folyamat. Látható lett, mikor lett rendelve és mikor lett ' Cancelled ' a státusz.Tehát ha valaki péntek reggel kéri a refundot, az hétfő reggel megkapja paypalre. 1 munkanap működik.
Refund kérésnél, ha nem jelenik meg érdemi információ és csak azt látjuk, hogy lezárt állapotú a rendelés, akkor várjunk legalább 1 teljes munkanapot. Ha hétvége is jön , akkor mint nálam a 4. - dik napon ellenőrizzük az állapotot.
-
atos30
aktív tag
Köszi! Ha tényleg 1 munkanap Banggoodnak, akkor szerintem legkésőbb hétfőn látnom kellene paypalon. Viszont dolgoznak paypalnél, mert más ügyben indítottam ügyet náluk és 2 óra múlva a paypalszámlán megjelent a jóváírás. Úgy néz ki nekik minden nap munkanap, vagy nem tudják ,hogy vasárnap van.
Banggoodnál tudom, hogy húzzák- halasszák amíg lehet a visszafizetéseket, csak a folyamatról nem igazán lehet informálódni. Még csak jelzés sincs a rendelésnél, hogy refund , vagy hogy mikor fog történni csak az hogy lezárva. Mintha ki se fizettem volna. Na majd beszámolok a folyamatról. -
atos30
aktív tag
Sziasztok! Problémám adódott.
Out of Stock státuszba került egy rendelésem amire nyomtam egy refund- ot. Most closed a státusza a rendelésnek cancelled okra hivatkozva. Ez 3 napja volt, de a pénz még nem jött meg a paypalra. A rendelés adatainál semmi nincs, hogy reklamáljak a pénzemért. Írtam nekik , de nem válaszolnak. A help szekcióban nincs olyan opció, hogy ha a refund nem érkezik meg akkor hol reklamáljak.
Valakinek volt már hasonló szituja? Kb hány nap után refundolnak?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest