Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Adatok elavultak, valami káosz van a Bg rendszerében??

Bg Express gyors volt, most mindig belgapostát kapok (pénzt kérnek és lassúcska), ezért megnéztem a gyanús free opciót (nagy levegő és katt) ""Priority Direct Mail". Nem fizettem semmi pluszt szállításra, legolcsóbb opciót kértem és kaptam egy számsort úgy néz ki Packeta lesz.
Bg Express magyar posta, addig az ingyenes direct mail meg csomagpont és nem kérnek extra pénz?
Mostantól ez így lesz vagy ideiglenes a háború miatt, jó kérdés. -
Nem szoktuk ezzel a móddal rendelni. Mert kínai postás szokott lenni, nem véletlenül van a DDU/DDP szállítási kategória. De miért ragaszkodsz a PDM-hez, főleg most, biztos van a DDP-és módokból is ennél a terméknél.
Nem IOSS-os lesz a vásárlás, azt írják hogy benne az árban, de mondjuk úgy ez írták még 2021 július 1 előtt is és ezért van nekik a tariff insurance, ha átcsúszott akkor nem volt semmi, ha megfogták akkor meg fizettek. Nincs IOSS azonosítójuk.
Az volt a jellemző hogy amit megadtál és igazoltál a Posta számlával azt fizették ki, nem variáltak az akkori 3500 Ft-al, most meg ugye kevesebb a kezelési díj. -
Magyar Posta.
9. Szállítási módok és egyéb információk
A Banggood alábbi szállítási módokat biztosítja a kedvezőbb, áfa mentes szállítás kategóriában:
Kétféle szállítás, DDU vagy DDP
For European countries
Background: Due to the new tax law of EU, the Banggood logistics channel is switched to DDU/DDP method to declare the customs.
DDP: Delivered Duty Paid Nem a vásárlót terheli a vám és az áfa
1 Banggood Express - Comet - CN ✅ *Recommend option
2 European Railway Direct Mail - UPS railway - CN
3 EU Priority Line - GLS - CN/HK
DDU: Delivered Duty Unpaid A vásárlót terheli a vám és az áfa
1 Air Parcel Register
2 Standard Mail Register
3 Express Shipping
4 Priority Direct MailA EU Priority Line (EPL)
Mint a neve is mutatja, Európán belül kerül feladásra a csomag, így már nem kell vámot és Áfát fizetni.
A DDU szállításnál van a BG-nek van egy szolgáltatása, a Tariff insurance, ez azt jelenti, ha valaki ezt kifizeti és vámeljárás alá kerül a csomagja, akkor a kifizetett vámot és az áfát a termék árának 60%-ig terjedő maximális mértékben utólag visszatérítik a fizetési igazolás beküldését követően 24 órán belül. Ez bőven fedezi azt amit nekünk kell fizetni. -
fairi
őstag
A Priority Direct Mail kínai raktárból milyen szállítási módot takar?
Banggood Express kis ideje belga posta légi úton.
Az előző megoldás kínai posta, vagy ki a partner? -
válasz
koppasz1986
üzenetére
Esetleg ne magyar nyelven nézd és látsz Cancel-t.
Akkor nálad a vásárlásnál nincs Cancel? My Orders, az Order No: 9999999 számra kattintás utáni képernyőn?
A böngészős oldalon a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül kell kérni a törlést, megadva a vásárlás számát és az okot valószínüleg a chat felületen.
-
koppasz1986
aktív tag
Sziasztok! Leadtam egy rendelést le is vonták az árát, de azóta is feldolgozás alatt áll meg hogy még nincs is raktáron azt írja... meg már meg is gondoltam magam. Nem lehetne ezt valahogy egy gombnyomással törölni? Nekem nincs kedvem angolul karattyolni meg emaileket irogatni... sehol nem látok olyat, hogy rendelés törlése vagy ilyesmi... [kép]
-
-
-
szabi86
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy wifi kamerát, amelynek az volt a leírásában, hogy 150 fok látószögű és éjszakai módja is van, de egyik sem felelt meg a valóságnak. Indítottam egy visszatérítési igényt, és az eredeti 17$ helyett felajánlották, hogy visszatérítenek 10$-t, amit egy Yes/No gombbal tudok elfogadni. Tudnátok segíteni, hogy mi történik akkor, ha erre nemet mondok? Van esély arra, hogy utána az egészet visszaadják, vagy lehet még ezt a lehetőséget is elveszítem? Köszönöm!
-
StarZ3r0
tag
Köszi!
Ez príma ez az oldal, ez látja:
Csomagadatok bekerültek a GLS IT rendszerébe; a csomagot még nem adták át a GLS részére.Puurs, Belgium
Ez az utolsó info, akkor ezek szerint nem is kel útra xD
Eléggé gáz, a rendelésem után is még sokáig úgy jelölte, hogy raktáron van, érdekes, hogy közben csak úgy elfogy. -
StarZ3r0
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, rendeltem egy Android TV boxot, erre ma kaptam egy ilyen mailt:
Dear customer,
We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us.
We are sorry to inform you that your was returned due to the GWTR warehouse cannot continue to ship the parcel.
In order to guarantee your interests, we can help you to arrange the refund under this issue.
Please note that the orders will be refunded after 48 hours as the product is out of stock at the other warehouse or not available for shipping.
Should you have any further requests or information, please do not hesitate to contact us.
We will always be here to assist you.
Best regards,
Customer Service TeamBangood oldalán csak annyi van marc. 4-14 kozott kell kezbesiteni, de amugy semmi info rola, 17Track azt mondja, h nem elerheto perpill a csomagszam. Mit lehet ilyenkor tenni? Rongyoljak el a postara merkedezni, hogy ottvan-e? Bangood szerint amugy kiszalitott statuszban van.
-
RVR400
veterán
Nekem is az volt az órával, hogy felveszik a kapcsolatot a forgalmazóval, és megvárják onnan a választ. Mondtam, hogy oké, aztán jöttek azzal, hogy nem ázott-e be az óra, mármint a forgalmazó kérdezi... Mondom b+, nagyon szívesen visszaküldöm az órát, aztán nézzétek meg magatoknak, mert úgyis mindegy, hogy mit írok, aztán adjatok újat, vagy javítsátok meg, bánom is én. Na ez már nem ment, ekkor adták volna a 3000 Ft-nyi kompenzációt, ami nem tudom, hogy mit kompenzált volna, mert nem kishibás volt a cucc, hanem használhatatlan.
-
herrká
senior tag
Én sem értem. Ha írok nekik, vagy feltöltöm a kért videót, ez a válasz érkezik: "We have reflected your issue to the supplier. If we get any news from the supplier, we will inform you. Or if we haven’t responded to you within 24-48 hours, please contact us again. Thank you for your understanding and cooperation."
Aztán ha érdeklődök 48 óra múltán, általában ilyen válasz jön: "The supplier said: Is there a video of the operation of the customer's reset? We can judge whether there is any problem in the operation process."
Tehát, mintha ők csak közvetítenének. -
válasz
herrká
üzenetére
Én annál résznél elveszítettem a fonalat hogy nekem a BG az egy webáruház, innentől kezdve nem értem a forgalmazói dolgot. Azt sem hogy 45 napon belül el lehet állni a vásárlástól a BG szerződési feltételei alapján akkor mit erősködik bárki is forgalmazó akármivel.
De ha elfogadom ezt a beszállítói, forgalmazói dolgot, akkor is a kereskedőnek (BG) kell rendezni a problémát hiszen hozzájuk ment a vételár. Semmi változást én nem olvasok a BG vásárlói védelmi szabályainál, ezért nem tudok mit kezdeni a nálad kialakult szituációval.
De akkor tedd azt meg hogy a PayPal-on indítasz dispute-t azt is leítrva hiogy a BG nem hajlandó dönteni és kéred a segítségüket. Majd elsőként a BG reagál valamit és azután ha az neked nem fele meg kéred a PP közbelépését. Ők nagy valószínűséggel a visszaküldés és teljes visszatérítést írják majd elő. -
herrká
senior tag
válasz
RVR400
üzenetére
Eddig úgy néz ki, semmilyen. Egy hónapja levelezek. De a BG csak közvetít köztem és a forgalmazó között. Éppen nemrég válaszoltak az utolsó levelemre. A rossz, használhatatlan 70 dolcsis kamera helyett a forgalmazó felajánl 2 azaz kettő!! darab 18650-es akkumulátort. Annyi a kikötés, hogy elküldik, de ki kell fizetnem az árát! No, erre varjunk gombot! Ezért lenne jó, ha valahogy rá lehetne venni a BG-t, hogy döntsön, ne közvetítsen az idők végezetéig. Remélem van ilyen lehetőség! Még mindíg várnám V/ véleményét.
-
-
herrká
senior tag
-
herrká
senior tag
válasz
herrká
üzenetére
Kamera saga folytatódik még mindíg, sajnos! 2-án írták megint, hogy észrevételeimet továbbították a forgalmazónak. Most nem a 24-48 óra után érdeklődjek, hanem a "hamarosan jelentkezünk" volt a vége. Így hát vártam. Erre tegnap jön egy e-mail, hogy nem reagáltam az üzenetükre, és ha ezt továbbra se teszem, akkor 7 nap elteltével zárják a ticketet! Ez már mindennek a teteje a BG supporttól! Azért írtam nekik, hogy epekedve várom a "hamarosan jelentkezésüket"! Eddig semmi...
-
herrká
senior tag
válasz
herrká
üzenetére
Ha hülyén tettem fel a kérdést, egyszerűsítem. Van a BG-nél valami lehetőség, ahol segítséget lehet kérni, hogy a support ne szórakozzon tovább? Vagy ez a 24-48 órás üzengetés mehet a végtelenségig? Nincs valami időintervallum ami alatt dönteniük kell, hogy kárpótolnak vagy elutasítanak?
-
herrká
senior tag
Szia! Hát a PP már elúszott. Az én hibám, elfelejtettem, elbénáztam!
Így már csak a BG maradt, ha maradt. Ezzel kapcsolatban kérném a véleményedet! Kb két hete bármit írok nekik, továbbítják a szállítónak, gyártónak, kérik a türelmemet 24-48 óráig. Azok meg mindíg újabb és újabb videókat kérnek, biztos nem jól resetelem, biztos nem jól telepítem stb. Már én töltöm meg a jutubot a sok értelmetlen videóval. Most utóljára írtam, hogy nem érdekel mostmár se gyártó, se szállító! Több mint egy hónapja videózgatok feleslegesen! Hülyének néznek csak és az időt húzzák! Kérem vissza a pénzemet vagy küldjenek egy másik kamerát! Erre a szokásos válasz, továbbítják a bla-bla.
Szerinted kínlódjak még vagy buktam ezt a 70 dollárt? Köszönöm! -
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Szeretném egyik ismerősömnek megrendelni EZT a telefon tokot és az lenne a kérdésem, hogy ugye jól olvastam, értelmeztem az Összefoglalóban, hogy a Bangood Express szállítási módot ajánlott választani!?
Köszi előre is a segítő választ.
-
herrká
senior tag
Szia! Bocs, de nem tudom jól értem a PP fórum reklamáció kezelésében írtakat? Most olvastam el és ami megzavart, hogy a dispute indítás utáni 14 napon belül kell a PP-nél indítani a segítség kérést! Én a BG-nek 02.07-én írtam először, vagyis indítottam a ticketet. A 14 nap ma jár le. A BG újabb videót kér, még sehol a megállapodás. Lekésem/késtem a PP segítségről? Köszi
-
draco31
veterán
Rendszeresen rendelek innen. És sokat nézem az 1 hetes szállítási fület. Viszont ott is soknál előfordul mobil appnál, hogy ship from CN. Akkor az mégsem eu raktár lenne, vagy csak nem jól van írva? Mert érkezésnek meg ugyan úgy kb 1 hét van írva.
-
Beni2360
félisten
válasz
janakbacsi
üzenetére
250+160 a szállítás 410$ itthon kapsz már komett egybeepitett WC kagylót. Igaz per éve néztem akkor 70 e Ft volt. Vizet kell oda vinni, szerelni., stb. Esetleg hideg, meleg vezeték. Jól járd körbe a témát.
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
Most megnézve nem azt adja fel de az első kattintásra az jött.
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nem ezzel az egy oldallal van gond, hanem az egész hu.bg oldallal.
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ne ezt használd mert hibás szokott lenni az oldal https://hu.banggood.com
Ez a jó linkje. -
Nikaré
őstag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nem nyitottam meg a linket.
Mitől okos ez??? -
janakbacsi
őstag
valaki rendelt már esetleg ilyen okos wc ülőkét? most kuponnal olcsóbban meg lehetne venni. aki használ ilyet, szívesen venném a tapasztalatait. [link]
-
herrká
senior tag
Ebből az üzenetükből kiindulva, hívom boltnak: "We have reflected your issue to the supplier. If we get any news from the supplier, we will inform you. Or if we haven’t responded to you within 24-48 hours, please contact us again. Thank you for your understanding and cooperation."
Akkor várok még és videózgatok...
-
válasz
herrká
üzenetére
Én csak azt nem értem milyen boltot emlegetsz, a BG-n nincsenek külön eladók, csak ők vannak.
De amíg nem utasítják el addig nem igazán lehet fordulni a PayPal-hoz. De tedd meg, ott is elsőként a Banggood-al kel lejátszani a meccset és azután fog a PayPal belépni, ha kéred. -
herrká
senior tag
válasz
herrká
üzenetére
Sziasztok! Van ez a nem működő napelemes kamerám, ami miatt már jó ideje levelezek a BG-vel. Már csináltattak egy szakajtó fotót, sok videót előlről hátulról. Reseteljem, újra telepítsem stb. Nemrég írták, hogy felveszik a kapcsolatot a bolttal, ha két napon belül nem történik semmi, jelezzem. Persze nem történt semmi és jeleztem is nekik. Jött a válasz, hogy azt mondta a bolt, töltsem fel az akkukat, reseteljem és telepítsem újra. Ezzel kezdte az elején a BG is. Többször megtörtént a dolog. Írtam nekik, hogy ezt már lejátszottuk vagy ötször, nem változott semmi. Erre ma válaszoltak, hogy készítsek fotókat és videót, hogy mi is a probléma? Kínlódjak még velük, vagy forduljak a PP-hez? Elegem van a szórakozásukból! Köszi
-
Beni2360
félisten
Én most rendeltem egy mink akus láncfűrész 50$ volt és pontozva kuponnal 42$ lett a vége 2db aksival.
Eddig is folyamatosan jöttek a megrendt áruk, na meg a sok 3c nyeremények.
-
Alf65
csendes tag
Gyerekek!
Amúgy működik a Banggood???
Nekem tavaly nyáron behalt.
Viszont rendületlenül küldik a pontegyenlegem értesítőjét annak ellenére, hogy hónapok óta nem léptem be.
Előtte a megrendelt árúk töredéke érkezett meg, a visszatérítén kínkeserv volt, állandóan a vírusra meg a szállítókra hivatkoztak (cseh szállítás júniusban).
Meg arra, hogy elfogyott. A fix, ismert darabszámú akciós termék. Közben hirdették.Szóval működik?
-
Ez nem árpolitika, lépj be és úgy nézegesd és akkor a magyar szállítást látod, az első képeden to District of Columbia nem Magyarországnak tűnik.
Ha több darabot veszel egyszerre akkor nem lesz érvényes a kedvezmény, egy személy egy darabot vehet meg.
Pár nap kihagyással vegyél meg mindig egy darabot és más címre küldesd, ha 1 darab esetén marad a kedvezményes ár. A fix áras tejet korlátozzák mennyiségileg nálunk is, ez is egy fajta korlátozás egy embernek adnak egy darabot kedvezményes áron, hogy több embernek jusson.
Régebben is csináltak már ilyet. -
Fkris
őstag
Sziasztok!
Érdekesség, nem tudom milyen árpolitikával dolgozik a banggood, de viccesnek az biztos, hogy vicces:
Az ár először kb 7e Ft, ezzel 342napja legolcsóbb, 67% jósággal hírdeti - [kép]
Majd megadva a darabszámot, szállítási címet már egyből 24e Ftra ugrik
- [kép]
Ezzel mit lehet kezdeni, azon kívül, hogy nem veszem meg?
Ha privát módban nyitom meg, akkor mutatja így minden alkalommal, ha ismeri a session alapján a böngészőmet, akkor már nem csal egy F5 után, az eredeti árat mutatja. -
Voice24
őstag
Hali!
Több telefonnál is tapasztalom az utóbbi napokban az oldalon, hogy egyik színváltozat sem elérhető, legalábbis nem kiválasztható, fölévive az egeret az áthúzott karika van, ennek ellenére azt írja, hogy In stock, ships in 24 hrs, és lejjebb a Buy now és az Add to cart gomb is aktívnak tűnik (igaz, rákattintva nem történik semmi). Az általam nézegetett Poco telefonnál ez már majdnem egy hete megvan, nem értem, miért nem tudják kiírni, hogy nincs raktáron, vagy azt, hogy várható szállítás mondjuk 3 hét múlva? Nem, azt írják, hogy raktáron, 24 órán belül szállítható, de megrendelni nem tudod, mert egyik színváltozat sem kiválasztható. -
herrká
senior tag
Sziasztok! Lassan egy hónapja, hogy megérkezett egy napelemes vezetéknélküli kamera. Nem igazán működik. Mozgásérzékelés, éjjel az infra vagy a fehér led, illetve kb 12 óra alatt leszívja a 6db 2600mAh-ás 18650-es akksit a napelem ellenére. Ráadásul az appal se működik együtt rendesen, más appal meg egyáltalán. Az egyik internetes portálon keresztül vettem, kuponnal, a BG-ról. 25 helyett 21000-ért, cseh raktárból.
Azóta levelezek a BG-vel. Full refundot kértem! Végrehajtottam a rengeteg kért resetet, lefényképeztem és videóztam már minden szögből, több helyszínen is.
Mára azt írták, hogy felvették a kapcsolatot a bolttal és ha 24-48 órán belül nem kapok üzenetet, akkor jelezzem nekik! No, most ha vissza akarnának adni 5 - 10 ezer forintot, azzal nem lennék kisegítve! Hiszen használhatalan arra a célra amiért vásároltam. Tehát ha a BG-vel nem jutok zöld ágra, a PP-vel van esélyem, hogy visszakapjam a teljes összeget? Köszi -
Chesterfield
őstag
válasz
LantosBerry8
üzenetére
Nekem az ~5k értékű szappanadagolóm ment tönkre pár héten belül.
Én is csináltam videót, el is ismerték a termékhibát.
Felajánlották a teljes refundot, majd másnap módosította, hogy csak a felét fizetik ki, javíttassam meg. Kicsit felidegesített ez a hozzáállás, de elfogadtam a feleösszeget, a terméket megkihajítottam a kukába. -
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! Szeptember végén rendeltem egy 256 GB kapacitású BlitzWolf memóriakártyát. Mivel 1 hónapig semmi nem történt, érdeklődtem, hogy mi újság a rendelésemmel.... Az ügyintéző közölte, hogy sajnos nem tudják mikor fogják tudni küldeni, mert készlethiányos a termék. (Ez egyébként nem igaz, mert a rendelés után folyamatosan raktárkészleten volt a termék, csak jóval magasabb áron...) A lényeg, hogy felajánlott egy másik, Lenovo kártyát, némi extra pénzért cserébe... Mivel már nagyon szükségem volt a kártyára, bele mentem... Így összesen kifizettem ~58 USD -t. A kártya december végén meg is érkezett, január elejétől használtam kb. 3,5-4 hetet, ekkor tönkrement a kártya.... Semmi nem ismeri fel semmilyen formában.... :/
Írtam a supportnak videóval, képpel, ahogy kell... Erre most benyögte, hogy nagyon sajnálja, fel tud ajánlani 5000 Ft fájdalomdíjat, amit vissza utalnak a számlámra. Ezt természetesen nem fogadtam el.Szerintetek bajlódjak még vele, vagy inkább jelentsem a paypal irányába?
-
válasz
Marcsello31
üzenetére
Itt nem változnak ha EU-n belüli a szállítás akkor nincs vámolás és itt választható ilyen. Ha véletlenül csak Magyar Posta kézbesítené úgy hogy fizetni kell az áfát, akkor meg kifizeted a tariff insurance biztosítást és a termék árának 60%-ig terjedő mértékben azt amit elkértek kifizeti a Banggood. Mivel 27 % az áfa a keretből még mindig marad 33%.
Mivel a nagyobb cégek eBay, AliExpress 150 €-ig beszedik az áfát emelheted a keretedet 54000 Ft-ra. -
Marcsello31
őstag
JAh, régen mikor még nem volt vírus, nem voltak változtatások, nekem mindig a Magyar Pósta hozta ki a termékeket, arra figyeltem hogy ne menjek 20.000ft fölé, régen rendeltem egy tabletet 21ezerért, még azt sem vámolták és áfázáták le, most hogy változások vannak, nagyon kell azért figyelni, ne hogy gond legyen utólag. a limitet én 5.000ft alá tettem azaz csak 5.000ft i kis dolgokat rendelek majd, hogy ne szopjam be úgy mond. DE félek hogy változni fognak a dolgok, Sajnos.

-
válasz
Geller72
üzenetére
Csak egy pontosítás a Banggood az maga a webshop, nem közvetítget, csak több országban van lerakata.
Akkor nálad így van, most találkoztál ezzel, míg nálunk többieknél meg változó volt, volt amit címre hoztak, volt amit PPP pontra, volt amit a Magyar Posta hozott, volt amit GLS vagy a DHL, lényeg az hogy a Meest és a Sprinter nem új találmány, még a topikban is foglalkoztunk ezzel és főleg úgy hogy az elmúlt 5 évben többször változott a BG logisztikai szállítója Európába és változtattak a szállítási módokon is.
És mi is csak címre, házhoz szállítással kérjük, mert nem lehet mást választani. Az más dolog hogy PPP-on adják annak ellenére hogy címre van kérve. -
Geller72
veterán
~2014 óta rendelek a BG-ről (is) és a lakcímem soha nem változott. Mindig házhoz kértem és eddig MINDIG házhoz is hozták, tök mindegy, hogy melyik futár cég vagy posta hozta. A mostani 3 csomagom 3 különböző cégtől lett rendelve -a BG ugye csak egy közvetítő, jutalékos cég, nem maga az eladó - mégis mind a 3 csomag ugyanazon a pesti címen ragadt. Nehéz félreértelmezni egy címet, ha az egyértelműen az eddigi lakcímem, ami nem változott ahogy említettem is. Ráadásul 3 külön esetben. Tehát az eddigi 500+ csomagom házhoz jött, az utolsó 3 meg nem. Ezért gondolom, hogy valami változás van a rendszerben. A 3 csomagom közül az egyik EU rakeszből jött, a másik HK, a harmadik meg kína. (Most tök mindegy, hogy HK éppen kihez tartozik). A lényeg, hogy ~2014 óta én még a büdös életben nem vettem át csomagponton csomagot, mert nem kellett, mivel házhoz szállítással kértem és úgy is kaptam meg. Sem BG-ről, sem máshonnan.
-
válasz
Ciccuka
üzenetére
Eddig még senki nem írta hogy erre bármit is fizetnie kellett, de a nyomkövetési azonosító alapján eldönthető. De már többször írtam a BG kifizeti az ilyen költséget, még 2021 július 1 előtt is volt ilyen lehetőség, a termék árának 60 %-ig, ami bőven fedezi az itteni 27% áfát.
-
Nézd teljesen mindegy, a közúti szállításnál szigorúan veszik a súlyadatokat 6 kg már bőven a tűrés határ felett van. De akárhol is van elveszve kell a kerestetés, ha mi nem kerestetjük akkor a BG fogja kérni és az akár 10-14 nappal is megdobhatja a refund téma idejét. És még történhet csoda is és előkerül.
Írtam már itt a holland számos esetemet, amikor azt látom hogy megérkezett, de aztán semmi tovább, amikor felhívtam a megfelelő helyet ott közölték hogy már felvették a kapcsolatot hivatalosan a holland postával mert a szállítólevélen ott az azonosító de a konténerben nem találták. 3 nap múlva megérkezett mert a hollandoknál maradt. 15 dkg volt és ez már nem nem tünt fel senkinek, bár lehet hogy repccsivel hozták. -
cof
veterán
Nekem pont ma érkeztettek egy ilyen Európa+ DE csomagot, úgy hogy tegnap még Feucht-ban volt, így sajna már nem tudom megnézni hogy szerepelt-e eddig a súly a magyar posta oldalán ha belépek.
Tipikus esete az eltűnt csomagoknak, mindig ez az utolsó bejegyzés. Ha itthon lenne akkor már menne is visszafele mert 30 napnál tovább nem tárolnak semmit. Nagyon kevés az esélye hogy ez beesett valami szekrény mögé az OLK-ban.
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
Igen, kerestesd. Ha az lesz igaz amit az előttem szólok írtak akkor lesz a kezedben igazolás az elvesztésről. Bár én néhány dolgot ismerve nem vagyok arról meggyőződve hogy az Németországba lenne. Legyen 50-50%.
Ha van igazolás akkor jogos lesz a visszatérítés, bár nem világos az amit neked írt az ügyfélszolgálat. -
Azért nem írom hogy lenyúlták, mert volt már ilyen eset és tényleg előkerült a helyi postán.
Amit Feucth-ban tüntetnek el azt át sem adják szállításra, mérlegelésre mert onnantól zárt a rendszer.A kamion súlyának stimmelni kell végig az úton. Ezért a súlyt ott könyvelik elsőként.
Azután csak az érkeztető postán tudják lenyúlni azzal hogy a könyvelésbe hiba csúszik. -
cof
veterán
Nyugodtan mondjuk ki, hogy lenyúlták. A másik csomagnál is van ilyen bejegyzés még ami célba ért, német oldalról.
17 Jan 2022
07:30
The shipment has left the import parcel center in the destination country/destination area
HungaryLátszik, hogy ezt még ők írták be, nem a magyar posta, tehát abban a 15 percben nyúlták le. És mégcsak érkeztetve sincsen, súly szerintem az elektronikus adatokban már régóta ott van mióta van az új rendszer.
-
sambenez
addikt
válasz
janakbacsi
üzenetére
Jan 14 óta Feuchtban van. Biztos valamelyik melósnak pont hiányzott még otthonról egy ilyen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Látom közben V/ optimistább.
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
MPL csomagos szállítaná, ez január 14-én azt mutatja hogy Feucht-ból elindult, de mivel rendesen ki van töltve az adata, van súlya is 6100 g ezért nem az ami ott szokott lenni hogy "elveszítik".
Én azt gondolom hogy mindkettő ideért, csak a NPKK aki beolvasta a vonalkódjukat az egymást követő és közel azonos szám esetén valamit elszúrt, lehet hogy úgy gondolta.hogy mindkettőt könyvelte. Érdemes lenne a helyi postán megnézetni és keresést is indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Most látóm reggel frissített appokat és már nem vált vissza Ft-re. 

-

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)